- 16 Ekim 2009
- 964
- 14
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.041
selam kızlar epeyden beri uğrayamadım almış başını gitmiş sayfalar valla... benim sonuçlarım temiz çıktı salı günü kontrolüm var 1 ay oldu çok meraktayım görmek istiyorum artık bebişimi...yanımda olan bütün destekçi arkadaşlardan allah razı olsun sağlıklı gönüllerinde ne varsa o bebişi nasip etsin rabbim....boncuk nasıl iyileştimi çok merak ediyorum onu...bilen arkadaşlar varsa söyleyin sağlık durumu nasıl cinsiyeti ne? ayyy ben konuları yavaştan okuyım
canım gözün aydın, ben hep sağlıklı ve sorunsuz hissettim senin bebişini zaten baştan beri, çok şükür doğru çıktı:)
sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah
boncuk biraz daha iyiymiş ama sıkıntıları var hala, doktor emara almamış, inşallah emara gerek olmadan iyileşir. henüz bebeğinin cinsiyeti belli değil.
çok sevindim canım..iyi olmanıza..
Allahım tamamına erdirsin sağlıkla inş.
evt canım az kaldı 7-14 arası alırız dedi dr
bende epidural doğumu araştırıyorum dr illaki öle yapalım diyor..
fazla eşya almadım oda filanda almadık daha 15 20 gün sonra herşeyi alırım kısmetse
s
saol cnm allah razı olsun....seninde az kalmış paşanın gelmesine nisanda falan doğum herhalde...ayyy ne güzel herşey hazırdır şimdi.... benimde haziranda daha çok varmış gibi geliyo valla...
veeeeee sanırım bir tane daha geliyorrrrr, halen hastalanmadım sabahki teste çok silikti ama gördüm ikinci çizgiyi yinede bir kaç gün daha kendimi kaptırmak istemiyorum
bel ağrım var biraz o canımı sıkıyo
bakalım hayırlısı
selam kızlar..
akşamdan bu yana giremedim geçmişi okudum biraz ama çok canım sıkıldı çok tatsız konu ve konuşmalar olmuş ..biri topiğe fena saldırmış..neyse..
sizden nacizane bi isteğim olacak..
lütfen bu tarz kişi ve düşüncelere meydan tanımayın..yazan yazsın yorum yapsın lütfen cevap verip polemiye girmeyin..bu kendini bilmez insan yüzünden topik kapanıp tehlikeye girebilir..ve onunla birlikte yok yere bizler de ceza alabiliriz..
burda çok değerli bilgiler paylaşılıyo burda dostluk var..inanan inanır inanmayan kendi kendine yazar kaile alınmadını görünce burda şov yapmasının bi anlamı kalmaz çeker gider..
o yüzden lütfen cevap yazacağınız insanları iyi seçin..herkezi muhatap görmeyin..
bu hepimiz için en iyisi..
yazdıkların dogru fakat buraya girip kimse bizi aşagılayamazz, ben kendi adıma buna izin vermemm
milletin canı sıkılıp kafasına göre gelip burda sacma sapan konuşamazz ,konuşursada alır azının payını oturur dötünün üstüne.
hiçde umrumda olmaz banlanmak yada sayfanın kapanmasııı
bura kapanırsa temiz bi sayfa daha acarız hiç sorun degil.
herkes haddini bilecek
Bende bilmiyordum canim ama ögrenmis oldum bugün geldi aldim 15ml cam ampuller icinde iceriginde sunlar var ;Polen,arisütü,bal,portakalsuyu,potasyum ,vitamin C ,vitamin E ......30 ampul var icinde allcura adli bi firmanin ürünü buradaki adi ""Gelee Royale Pollengetränk""diye fiyatida 50 euro Eczaci vucudu alkali yapma özelligine sahip dedi bende o hizla dün siparis verdim bugün öglende aldim hemen basladim sifa olur insaAllah......,
Hic sorma kiz babannelerimiz catir catir dogurmuslar biz de bi is yok bi tene doguruyoz gerisi artik zar zor niye böyle olduk ya evet evet biz gec dünyaya gelmisizgaliba söyle 1940 larda dogmak vardi
damlasu valla birbirimize karşı hislerimiz aynı
üzülmek yada bırakmak yok yola devam naaplım çalışmadan kazanç olmuyo bizde eliizden geleni yapıp gerisini allaha havale ediyoruz.rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
ne mutlu ki eşlerimiz yanımızda bize hep destekçi allah razı olsun onlardan.
bu arada fotonu gördüm maşallah kız sana ne tatlısın köpecik kral galiba adı senin mi ne şeker şey yaa bi ara benimde haskim vardı malesef ayrıldık
öptüm canım