bebek cinsiyet belirleme..

dünkü boncuğun msjlarınıda okudum umarım bişi çıkmaz ağrıları geçer sağlıkla kucağına alır bebişini...bende çok erkek istemiştim ama şimdi diyorum sağlıklı olsunda kucağıma alıyım başka bişi istemiyorum...ilk kızımın adını ben koymuştum ikincisini babası tutturdu ben koycam diye bari yanına ben koyuyım bi isim diyorum ama tutturdu aylin koycam diye bende hüma istiyorum doğsunda bakalım kulağına okutıyım hemen

çok sevindim canım..iyi olmanıza..
Allahım tamamına erdirsin sağlıkla inş.

sağol cnm zor bi süreçti... bitsin şu hamilelik şu sıkıntılar... kendinden çok bebeğe bişi olcak korkusu insanı delirtiyo...yolun yarısı bitti zaten 2 ay nasıl geçti anlamadım zehir oldu bundan sonrası umarım sorunsuz sıkıntısız geçer....benim gibi bütün hamişlerin allah yardımcısı olsun bebekleri korusun....

evt canım az kaldı 7-14 arası alırız dedi dr
bende epidural doğumu araştırıyorum dr illaki öle yapalım diyor..
fazla eşya almadım oda filanda almadık daha 15 20 gün sonra herşeyi alırım kısmetse
s

saol cnm allah razı olsun....seninde az kalmış paşanın gelmesine nisanda falan doğum herhalde...ayyy ne güzel herşey hazırdır şimdi.... benimde haziranda daha çok varmış gibi geliyo valla...

hoş geldiniz kızlar kayıptınız uzun zamandır bebeklerinizi sağlıcakla kucaklarınıza alın inşALLAH

selam kızlar..
akşamdan bu yana giremedim geçmişi okudum biraz ama çok canım sıkıldı çok tatsız konu ve konuşmalar olmuş ..biri topiğe fena saldırmış..neyse..
sizden nacizane bi isteğim olacak..
lütfen bu tarz kişi ve düşüncelere meydan tanımayın..yazan yazsın yorum yapsın lütfen cevap verip polemiye girmeyin..bu kendini bilmez insan yüzünden topik kapanıp tehlikeye girebilir..ve onunla birlikte yok yere bizler de ceza alabiliriz..
burda çok değerli bilgiler paylaşılıyo burda dostluk var..inanan inanır inanmayan kendi kendine yazar kaile alınmadını görünce burda şov yapmasının bi anlamı kalmaz çeker gider..
o yüzden lütfen cevap yazacağınız insanları iyi seçin..herkezi muhatap görmeyin..
bu hepimiz için en iyisi..

aa süper haber buu
tebrik ederim cnm Allah tamamına erdirsinnnn
bence yarın kan testi ver hcg degerine bakalımmm,hem içinde rahatlarr
inşallah degerinde güzel cıkar.

yazdıkların dogru fakat buraya girip kimse bizi aşagılayamazz, ben kendi adıma buna izin vermemm
milletin canı sıkılıp kafasına göre gelip burda sacma sapan konuşamazz ,konuşursada alır azının payını oturur dötünün üstüne.
hiçde umrumda olmaz banlanmak yada sayfanın kapanmasııı
bura kapanırsa temiz bi sayfa daha acarız hiç sorun degil.
herkes haddini bilecek

seni çok iyi anlıyorum canım ama bazen susmak en iyi cevap olur bu kendini bilmez insanlara muhatap bile almamak onun kendisini daha kötü hissetmesini sağlar..ayrıca belli ki normal değil normal olan bi insanın başkalarına saygısı olur..sıkmayın canınızı

tamam canım sağol hadi inş işe yarar

ece irem nur canım sana epiduralle ilgili fikrimi yazdım gözden kaçırdın mı bilmiyorum ama okur dikkate alırsan sevinirim..
inşallah en iyi şekilde olur doğumun allah yardımcın olsun

merhaba kızlarrrr

laydsssss çok çok güzel bir haber canımmm yaa çok sevindim.hayırlı olsun inşallah sağlıklı geçer hamileliğin de kucağına almayıda nasip eder allahım.

kızlar valla az değilmişsiniz haaa gece neler olmuş okudum ama benim dudağım uçukladı valla çok fenasınız size bulaşmamak gerekmiş

elaracım canım çok sağol v duşu inceledim ama dediğin gibi zahmetli geldi bana yaa.karbonat gibi değilmiş.
milk süt kardeşim deniyorum ben denemeler başladı sen bekliyceksin galiba hayırlısı olsun canım .

lady_s cnm cok sevındım

hadı gozun aydın sılıkde cıkasa hamıssın cnm

Elaracım cnm hıc degmez böle alcak ınsanlarla ugrasman bosver

ısteyen ııstedıgı gıbı dusunsun degmez tartısmaya..

boncuk canım tekrar geçmiş olsun..umarım emara gerek kalmaz ve ağrıların geçer...1 ay sonra rahatlarız gibi geliyo bana..bende 1 gün iyiyim bir gün kötüyüm..bebeşin cinsiyeti belli olamış hayırlısı olsun en geç bir aya öğreniceğiz nasıl olsa bu kadar bekledik 1 ay daha bekleriz.ben pazartesi gidicem 2li teste ama doktorum asla cinsiyeti söylemez tanıyorum onu ben...

kakulecim dün giremedim nete,eşim oyun oynuyodu,kalkmadı başından bilgisayarın.kakule moralim çok yüksek!!kendimi son iki aydır bu kadar iyi hissetmemiştim hatta.dün sabah annem aradı,'naptın kullanmaya başladın mı ilacı?' dedi,'anne o doğum kontrol hapıymış,bugün başladım' dememle annemin 'sakın almıyosun onu,kullanma sakın,başka bi doktora daha git' demesi bi oldu.iyikide uyardı beni.bi doktorla görüştüm.dedim böyleyken böyle,benim kadınlık hormonum düşük çıktı adetin 2. gününde,doktorda gynelle diye bi doğum kontrol hapı verdi,3 ay kullan dedi.kesinlikle kullanmayacakmışım o hapı.zaten mantığa aykırı.düşünsene,ben doktora bebek istiyorum diyerek gidiyorum,doktor bana doğum kontrol hapı veriyo yumurtalar çatlıyomu var mı yok mu bakmadan.kadınlık hormonunun düşük olması kesinlikle tek başına bi sebep sayılmazki bebek olmaması için dedi.2 ay oldu diyosun,düzenli ilişkide söz konusu,bize göre zaten her ay için yüzde 20 şans veriyoruz,ilk bir sene içindede olması gerekiyo normal şartlarda dedi.Hatta Folik asit kullanmaya başla dediyarın eczaneden folik asit alıcam.inanılmaz rahatladım doktorla görüştükten sonra.adetimin 21. gününde yumurtlama durumum açısından görüşücez inşallah.
seneler önce doğum kontrol hapı yüzünden hayatım kabusa dönmüştü yine beni doğru düzgün kontrolden bile geçirmeyen bi doktor yüzünden.en güzel yaşlarımı adet düzensizliğiyle ve aldığım aşırı kiloları gizleyen kıyafetler giyerek geçirmiştim.
bu arada kraldan bende ayrıyım tatlım şu anoğluşum istanbulda,annemlerin yanında,bense evlenip adanaya geldim.o resimler biraz eski ama güzel iltifatların için teşekkür ederim canım!ben sana gönderebilirsem daha yeni resimlerden gönderirim.inşallah en kısa zamanda gelir bebişlerimiz kakuleciiimm!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…