-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.061
Canim cok özledik seni ,,esinin de sifasini Rabbim tez zamanda versin firsat buldukca gel özletme dualarim seninle tekrar gecmis olsun....ELARA HASKENA BERNIL ve dıger adını yazamadıgım sevgılı dostlarım
uzun zamandır gıremıyorum 10 gun once esımın dıyabet hastası oldugunu ogrendık ve cok uzulduk esım panık atak oldu yanımdan ayrılmıyo onun ıcın ne gırıp okuyabılıyorum nede yazabılıyorum hepınızı ozledım yenı bebekler dogmus ALLAH mutlu saglıklı analı babalı buyusun hamıle olan arkadasların ALLAH tamamına erdırsın bızım ıcınde dua edın arkadaslar tedavıye basladık ama esım hıc uyumuyo sureklı bu konuyu dusunuyo hayırlısı artık kendınıze ıyı bakın mutlu ve saglıklı kalın opuyorum
ELARA HASKENA BERNIL ve dıger adını yazamadıgım sevgılı dostlarım
uzun zamandır gıremıyorum 10 gun once esımın dıyabet hastası oldugunu ogrendık ve cok uzulduk esım panık atak oldu yanımdan ayrılmıyo onun ıcın ne gırıp okuyabılıyorum nede yazabılıyorum hepınızı ozledım yenı bebekler dogmus ALLAH mutlu saglıklı analı babalı buyusun hamıle olan arkadasların ALLAH tamamına erdırsın bızım ıcınde dua edın arkadaslar tedavıye basladık ama esım hıc uyumuyo sureklı bu konuyu dusunuyo hayırlısı artık kendınıze ıyı bakın mutlu ve saglıklı kalın opuyorum
Beyaz Melek merhaba canim nasilsin o güzel kizin nasil ,,a baksana birsey soracam bu yazdigimiz msj üst bölümünde #40212 diye yazan sayi msj linkimi oluyor yada msj linki ne demek biliyormusun...?
Slmm kızlar nasılsınız ben bugün iyyim Allaha şükür kaçgündür acayip kötüydüm sürekli yattım doktor bişeyde vermedi istirat ediceksin dedi kötüydü yani hiç iyi olmıycam gibi gelmişti Allahıma şükür iyiyim hasta olan herkese acil şifa versin Allahım sizlerde iyisiniz inş.
boncuk canım çok geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede şifanı bulursun.ben bebegini erkek oldugun düşünüyorum.inşallah tabi.doktorlar bazen ümetlendirmemek için kesinleşmesini bekliyorlar boşuna ümit vermemek için.kız olsaydı bencedirek söylerdi.inşallah sağlıklı sıhatli oglun olur.
ladys aay çok tebrik ederim arkadaşım.çok sevindim.allah tamamına erdirsin inşallah..gönlündekini verir inşallah sağlıkla sıhatlee..
hazek canı çok geçmiş olsun eşine.allah şifasını versinn..
friegirl986canım çok evindim sonuçlar temiz çıkmış.artık bundan sonra tadını çıkar bari hamilelgin.üzüldün durdun çünkü.çok evindim gözün aydın..
eceiremnur canım sanada rabbim bi avazda dogumlar nasip etsin.sağlıkla alırsın kucagına inşallah oglunu..
renginn yaa bana öyle bi sıcaklım veriyorsunki.seni hep daha önce yazan gamzecim diye bi arkadaş vardı .seni ona anımsatıp duruyorum.bilmiyorum ama öyle bi his veriyorsun bana.
bi aralar asilmavi vardı.oglu olacgını sömeşiti.o hiç girmiyo.bide truf vardı oda yok..bunlardan bi haber varmı.merak ettim..umarım iyilerdir.eskiden çok girerlerdi..
elara ne yaptın işleri.kesin bitmiştir..bende giriştim bakalım enimki ne kadar sürecek.hemende edemiyorum ben.malum evde küçük olunca yatır.yedir.off çok zamanımı alıyo bu çucuk.yavaş yavaş başladım.önce çocukların odasından başladım.orası daha uun anca biter
Slmm kızlar nasılsınız ben bugün iyyim Allaha şükür kaçgündür acayip kötüydüm sürekli yattım doktor bişeyde vermedi istirat ediceksin dedi kötüydü yani hiç iyi olmıycam gibi gelmişti Allahıma şükür iyiyim hasta olan herkese acil şifa versin Allahım sizlerde iyisiniz inş.
ELARA HASKENA BERNIL ve dıger adını yazamadıgım sevgılı dostlarım
elara ne yaptın işleri.kesin bitmiştir..bende giriştim bakalım enimki ne kadar sürecek.hemende edemiyorum ben.malum evde küçük olunca yatır.yedir.off çok zamanımı alıyo bu çucuk.yavaş yavaş başladım.önce çocukların odasından başladım.orası daha uun anca biter
Yok Elaracım o geçmedi ama ona şükrediyorum kalsın ya insanın burun kemiği bile ağrırmı oakadar kötüydü 33 yaşındayım ilk defa böyle bişeyle karşılaştım bide ilaçta alamayınca ağır geçti sanırım kaynamalarda çok yoğun değil bugün sanırım midede üşüttü ondanda biraz fazlaydı herşey iyi bugün yani
merhaba kızlar,
dün kan arıyoruz diye msj yazmıştım merak eden olabilir şuan için yeterli kanı bulmuşlar..inşallah tekrar gerekmez çook zormuş 0 negatif bulmak,Allah göstermesin daha acil kanamalı durumlarda nasıl hayati önem taşıdığını daha iyi anladım..Allah tüm hastalara şifa versin..
iyi geceler kıslarrr
misafirim vardı yeni gitti siz naapıyosunuz nasılsınız??
ara ara gelip okuyorum aşağıda kakuleyi görüp niye geldi gitti demeyin renginnn