bebek cinsiyet belirleme..

sagolun kızlar yaa hayırlısı vallahı ne dıyelım kı rabbım buyuk kısmetımızde neyse o olucak.
rengın cnm anlıyorum senı ınankı ıns rabbım bu sefer gonlundekını nasıp eder.
Elara oylemı merak ettım hadı bakalım :)
ıyı geceler canparcam

kızlar bende yatıyorum herkese iyi geceler boncuk ya ben gerçekten erkek hissediyorum inş gönlündeki olur canım benim ya kendine iyi bak bize haber vermeyide unutma

canım benim amin inş rabbim hepimizin gönlündekini biliyor inş verir o duyguyuda tattırır bizede

kızlar bende yatıyorum herkese iyi geceler boncuk ya ben gerçekten erkek hissediyorum inş gönlündeki olur canım benim ya kendine iyi bak bize haber vermeyide unutma

sanada ıyı geceler cnm
cok tsk ederım unuturmuyum hıc unutmam suanda en cok bekledıgım sey benım 2 lı testım ıyı cıksın vallahii sonrada ıns gonlumdekını rabbım nasıp etmısdır etmdıysede sukurler olsun rabbıme

benim kocişte kanepede yatıor bende onu kaldırıyımmm
iyi gecelerrr kızlarr

boncukkk fırsat buldukca ugra cnm merak ediyoruz senii
bu arada bebek hareket etmeye başaldımı,hissedebiliyormusun artık?

benim kocişte kanepede yatıor bende onu kaldırıyımmm
iyi gecelerrr kızlarr

boncukkk fırsat buldukca ugra cnm merak ediyoruz senii
bu arada bebek hareket etmeye başaldımı,hissedebiliyormusun artık?

cnm bebekmı degılmı bılemıyorum bazen pıt pıt bırseyler oluyor ama hanı oyle oynama degıl henuz o oynamayı hıssemedım ben .pıt pıtlar bagırsak hareketlerımde olabılır.Sol kasıgım bır hafatadır cok agrıyor gıtmısken onuda sorucam batma yanma garıp bısıler oluyor.
sanada ıyı geceler cnm gelırım elbet gelıcem sızlersız olmuyor

haskena aldıgın arısütüne baktımda pek bişi bulamadım cnm.ama içerigini yazmıştın onlar gayet güzeldiii

Tadi güzel bugün Ecz alip eve gelir gelmez denedim bakalim ya her seyi deniyorum ondanda eksik kalmiyayim dedim...Bu arada bugünkü düdüklü yarin piyasadan kaldirilmis olabilir sasirmayin.....Iyi geceler.....

ii gec.. kızlar bu duş filan nedir yum.akıyla olan lütfen hamileliği kolaylaştırcak yöntemleri yazarmısınız bu ay uygulıycam yardımcı olursanız mutlu olurum..

minietek hayırdır gızz bu saatte duş almaya mı kalktınn

yok cnm uyuyamamıştık eşimdeydı bilgisayar eşimde oluyo akşamları genelde ben bütün gün int başındaymışım ya elinden bırakır bırakmaz kaptım

neler olmşş yaa geçmişi okudumm kız bu nerden çıktı gece gece ama güzel cvp vermıssınız

bu arada karbonat testını yaptım ve köpürmedii
hamıle değilim biliyorum ama işte acaba mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…