- 27 Ağustos 2009
- 882
- 0
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #42.001
Iyi geceler fistik uyumadan önce atlardan özür dilemeyi unutma
Kizlar bende kaciyom kocis söylenmeye basladi gidip bi sus payivereyim...........
anlamadan at dünyasına saldırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi geceler fistik uyumadan önce atlardan özür dilemeyi unutma
Kizlar bende kaciyom kocis söylenmeye basladi gidip bi sus payivereyim...........
hoşgeldiinn rengiinn bernıl canparçam hoş geldinizz ben gıdıp kahvaltı hazırlım hepinizi öptümm
hoşgeldiinn rengiinn bernıl canparçam hoş geldinizz ben gıdıp kahvaltı hazırlım hepinizi öptümm
H.BULDUK CNM afıyet olsunhoşgeldiinn rengiinn bernıl canparçam hoş geldinizz ben gıdıp kahvaltı hazırlım hepinizi öptümm
bernil pc yapıldı galıba yakında benımkınede atlıcam bi haller oldu ona
rengin ne yapıyon kızz ne zaman baslıyon calısmalara
H.BULDUK CNM afıyet olsun
kız yok ya tamırde bıseyı yok demıs adam sımdı getırdı esım
gene aynı on kerede acılıyo anlamadım valla gene gıdecek heralde
canım ya daha diete ve takviyelere başlamadım bu ay başlamayı düşünüyorum hazirandan emin değilim temmuz inş bioritme denk gelirse düşünüyorum,canparçam bide osman ismi benim çevremde de var benim dedemin ismide osman bizim gelin türk değildi rüyasında oğlun olacak ismini osman koyacaksın demişler ki dedem o dayımla evlenmeden önce ölmüştü hiç düşünmedi bile ismi osman olacak dedi osman ismi hep genelde rüyada geliyo canım bencede en azından ilk ismini osman koy bence sınavın sonucu ne zaman belli olacak allah muvaffak etsin canım
iğneden olabilir canım.benim bitti sayılır akşam abdestimi alırım herhalde
canım zaten tahlili alacağımı biliyordu 5 dk önce konuşmuştuk.sonra alınca ben aradım düşmüş değerler dedim ağlamaya başladım o da çok kötü oldu ama konuşamadı kapattık telefonu.bide ben arabayla gitmiştim arkada oğluma da çaktırmak istemiyorum ağladığımı müzik açtım anlamasın diye ağlaya ağlaya gittim eve.yolda gene aradı eşim üzülme allah hayırlısını vermiş falan diye beni teselli etti zaten hep beni teselli eden ve yatıştıran o dur allah razı olsun.eve gelince daha iyiydim.akşam kandil vardı zaten konuştuk sarıldık dua ettik kapattık o konuyu bidaha da hiç konuşmadık.
inşALLAH düşündüğün ay oğlun sana tutunur.canım ben şimdi bile karnımda oynarken osman die seviyom bebişimi babası başlarda i"stemedi pek dayısının adı osman pekte sevmez onu bende dayının ismi diye koymak istemıyorum oğlumun gelişi bana osman ismiyle müjdelendi o yüzden istiyorum dedim şimdi sıcak bakıyo alıştı Muhammed Osman olcak inşALLAH ismi.sınav sonuçları 28 şubatta açıklanıyo beklıyorum canım
hbulduk cnm valla öle ya sart ewet amahoşgeldin bernil canım bu vesileyle laptop al canım bize çok lazım ya
cnm sen kac aylıkken oynadıgını hıssettın osmanımızın erkek bebısler erken oynar derleryainşALLAH düşündüğün ay oğlun sana tutunur.canım ben şimdi bile karnımda oynarken osman die seviyom bebişimi babası başlarda i"stemedi pek dayısının adı osman pekte sevmez onu bende dayının ismi diye koymak istemıyorum oğlumun gelişi bana osman ismiyle müjdelendi o yüzden istiyorum dedim şimdi sıcak bakıyo alıştı Muhammed Osman olcak inşALLAH ismi.sınav sonuçları 28 şubatta açıklanıyo beklıyorum canım
ben cok stres oluyom rengın nasıl baslayacaz ya valla ıcım urperıyocanım ya daha diete ve takviyelere başlamadım bu ay başlamayı düşünüyorum hazirandan emin değilim temmuz inş bioritme denk gelirse düşünüyorum,canparçam bide osman ismi benim çevremde de var benim dedemin ismide osman bizim gelin türk değildi rüyasında oğlun olacak ismini osman koyacaksın demişler ki dedem o dayımla evlenmeden önce ölmüştü hiç düşünmedi bile ismi osman olacak dedi osman ismi hep genelde rüyada geliyo canım bencede en azından ilk ismini osman koy bence sınavın sonucu ne zaman belli olacak allah muvaffak etsin canım
EVET ANLADIM CANIM ALLAH EN KISA ZAMANDA sana sağlıklı bır bebek versın inşallah çok üzüldüm inan
şimdi benim eşimde çok istiyor anlıyorum direk söylemıyor bana olursa olur olmazsa napalım evlatlık alırız dıyo ama yeğenlerımı çok sevıyoo herbırıyle ayrı ayrı oynuyo şakalaşıyo kendım ıcın için üzülcem bir de onu üzücem diye üzülüyorum çocukları benım kadar çok sevıyo benım yüzümden (pko) bu mutluluğu geç yaşama ihtimali bile üzüyor benı
sağlıcakla doğsunda yaramaz olsunamin canım allah razı olsun,çok güzel bi isim ama hamileyken bol bol dinlen çünkü benim tanıdığım bütün osmanların küçüklüğü acayip hareketli oluyo inş osmanın sağlıklı doğum haberinide alırız
canım ben sağdan hissettim sonradan devamlı sol taraftan oynamaya basladı benım oğlum biraz tembel çıktı teyzeleri ablaları daha erken oynadıhbulduk cnm valla öle ya sart ewet ama
bununda elcıdı ekran yenı sayılır daha ama bakalım kısmet:)
cnm sen kac aylıkken oynadıgını hıssettın osmanımızın erkek bebısler erken oynar derlerya
bıde sagındamı solundamı hıssedıyodun ılk baslarda??
ben cok stres oluyom rengın nasıl baslayacaz ya valla ıcım urperıyo
canparcam gelıyo ondan sonrada aklıma
kucukkızı 5 aylıkken yapıyo valla cesaretım gelıyo bıraz
kakulecim atlatacan bu günlerini benimde başımdan kürtaj geçti bi kere 6 hafta ben onu ölü tasımısım haberim yoktu sonra kürtajla sonlandırıldı gebelığım o zamanlar ayakta gezen ölü gibiydim sonra topladım kendimi kürtajdan sonra küçük kızıma kaldım onu doğurdum arkadan şimdikine kaldım onuda nasipse doğuracam anlıcan her sene ürüyorum kuluçka makınası gibi hissediyom kendimi bazen demem okı canım tarlan var tohumda var bugün olmazsa yarın olur sen azimle çalış karşılığını alacaksın
kızlar selam herkese
aynen can parcam bende kürtaj olmak zorunda kaldım, kendi düşmeyince alınmak zorunda kaldı, bebek oluşmamıştı.
sonrasında kızım geldi işte allaha şükür
veeeeee sanırım bir tane daha geliyorrrrr, halen hastalanmadım sabahki teste çok silikti ama gördüm ikinci çizgiyi yinede bir kaç gün daha kendimi kaptırmak istemiyorum
bel ağrım var biraz o canımı sıkıyo
bakalım hayırlısı
anam kız sen hamilesin ikinci çizgi boşa görünmedi hadi hayırlı uğurlu olsun bebişin hayırlısıyla başta sağlıklı diyelım sonrada gönlündeki olsun canımmm
ben cok stres oluyom rengın nasıl baslayacaz ya valla ıcım urperıyo
canparcam gelıyo ondan sonrada aklıma
kucukkızı 5 aylıkken yapıyo valla cesaretım gelıyo bıraz