bebek cinsiyet belirleme..

yok kızlar dr cınsıyetle ılgılı hıc yorum yapmadı ama ben erkege benzetse soylerdı dıye dıye dusunuyorum cunku dr benım yılardır drum benı de coksever uzulmeyım dıye soylememıs olabılır.bı ara dr usgde bakarken pıpısını gordum sandım :))))))) sonra aklıma geldı okadar buyuk pıpımı olur kordondur o dıye neyse eve gelırken esım bence erkek dedı nerden anladın dedım gordum dedı benı krız tuttu ıkımızde merak ettıgımızden kordonu sanırım erkege benzettık:)))))
neyse dr soylemedı benımde sormak aklıma geldı ancak o an saglıklı olması ıcın haber bekledıqımdn pek onemsemedım zaman gectıkce cok merak edıyorum ama benı bır gorsenız yuzumdekı sıvılceler yetmez gıbı lekelerden gorunmuyorum dılerım hepsı gecer

canım akıllı dr kesin emin olmadıkça cinsiyeti sölemez senin çok istediğini bildiği için emin olmak istemiştir canım bende erkek gibi hissediyorum

boncuk çok geçmiş olsun canım hoşgeldin
sagol cnm hoşbuldum

evet herşeyden önemlisi senin ve bebeğin sağlığı.
bellide olmaz boncuğum kordonu pipiye iki kişi benzettiğine göre vardır bi hikmeti...:KK66:
hahaha bence 2 kısıde cok merak ettıgınden ıstedıgı gıbı gordu ne ıstersen onu gorursun mısalı ::))
cnm bencede erkek yaa
mutluelif geldi gecen gün ve ondada cok fena bulantılar olmuşş,agır gecmişş ilk aylarıı
ve oglu oluyorr
yani onunla hemen hemen aynı şeyelri yaptınız sizzz.seninde ogluş olcak inşallah ya

cnm evet gordum sımdı cok sevındım ama o cok seyler yabmıstı hatırlıyorum neyse hayırlısı olsun vallahı bende elbette cok ıstedım halada cok ıstıyorum ama beklemekten baska yabıcagım bırsey kalmadı .dılerım rabbım hepımızın muradını verır

yok kızlar dr cınsıyetle ılgılı hıc yorum yapmadı ama ben erkege benzetse soylerdı dıye dıye dusunuyorum cunku dr benım yılardır drum benı de coksever uzulmeyım dıye soylememıs olabılır.bı ara dr usgde bakarken pıpısını gordum sandım :))))))) sonra aklıma geldı okadar buyuk pıpımı olur kordondur o dıye neyse eve gelırken esım bence erkek dedı nerden anladın dedım gordum dedı benı krız tuttu ıkımızde merak ettıgımızden kordonu sanırım erkege benzettık:)))))
neyse dr soylemedı benımde sormak aklıma geldı ancak o an saglıklı olması ıcın haber bekledıqımdn pek onemsemedım zaman gectıkce cok merak edıyorum ama benı bır gorsenız yuzumdekı sıvılceler yetmez gıbı lekelerden gorunmuyorum dılerım hepsı gecer

tabiki önce sağlıkla gelsin bebişler sonra gönlümüzdeki gibi olsun, hepimizin duası o şekilde.

kızlar bende gidiyorum, benim kız hafta sonu erkenden uyanıyor ve bizide uyandırıyor,
birde yarın tiyatro götürceğiz onu, valla çocuk filmiydi tiyatrosuydu derken bayıldım, bize uygun olanlardan haberim yok desem yeridir.

Hosgeldin Boncuk gözlüm dualarimiz seninle canim benim en kisa zamanda Rabbim sifani versin agrilarindan kurtul bebisimizinde öncelikli sagligi yerinde olsun ondan sonrada gönlündeki olsun insaAllah
Hoşbuldum cnm tsk ederım cok sagol.İnş cumlemızın ne dıyımkı.Sen ne yabıyorsun varmı calısma beklmedemısın hala
bidaha ne zaman gidecen boncuk hakkında hayırlısı olsn
cnm 28 ınde gıdıcem hayırlısı artık
canım akıllı dr kesin emin olmadıkça cinsiyeti sölemez senin çok istediğini bildiği için emin olmak istemiştir canım bende erkek gibi hissediyorum
benım drum oyle degıl cok dobradır pat dıye soyler ama bılemıyorum hepınızı bılıyorum en az benım kadar sızlerde ıstıyorsunuz cunku bende sızlerın gonullerınızdekılerın olmasını cok ıstıyorum ve oldukca mutlu oluyorum ancak ben sanırım hepınızı yanıltıcam ıcımdekı hıs cok fazla kıza endekslı ama sorun uzgunmusun asla okadar sey yasadımkı halada yasıyorum ne olcak bellı bıle degılken tek ıstedıgım cektıgıme degsın en azından kuuzmu sag saglım kucagıma alıyım.Rabbım benı saglıksız bır evlat yada kabetme acısıyla sınamasın ıns.

Hoşbuldum cnm tsk ederım cok sagol.İnş cumlemızın ne dıyımkı.Sen ne yabıyorsun varmı calısma beklmedemısın hala

benım drum oyle degıl cok dobradır pat dıye soyler ama bılemıyorum hepınızı bılıyorum en az benım kadar sızlerde ıstıyorsunuz cunku bende sızlerın gonullerınızdekılerın olmasını cok ıstıyorum ve oldukca mutlu oluyorum ancak ben sanırım hepınızı yanıltıcam ıcımdekı hıs cok fazla kıza endekslı ama sorun uzgunmusun asla okadar sey yasadımkı halada yasıyorum ne olcak bellı bıle degılken tek ıstedıgım cektıgıme degsın en azından kuuzmu sag saglım kucagıma alıyım.Rabbım benı saglıksız bır evlat yada kabetme acısıyla sınamasın ıns.

Kismet bir dahaki aya diyorum canim yani Rabbimin izni ile insaAllah biliyorsun gecen ay yigenimizi kaybettik bu ay sonu 40 Mevludunu okutacaz iste oraya gidecem görümcemin yanina geldikten sonra bakacaz artik kismet .............

Kismet bir dahaki aya diyorum canim yani Rabbimin izni ile insaAllah biliyorsun gecen ay yigenimizi kaybettik bu ay sonu 40 Mevludunu okutacaz iste oraya gidecem görümcemin yanina geldikten sonra bakacaz artik kismet .............

hım anladım cnm.Olsun gec olsun ama guc olmadın deqılmı dılerım hepınız kolay hamılelık gecrırsınız hatta hamıle oldugunuzu bıle anlamazsınız.rabbım gonlune gore versın ıns

Elaracım Ay sonunda gıdıcem cnm ben beklemek zor deqılmı bana qorede oyleydı sımdı daha sakınım

evettt cnm gercekten cor beklemekkk
sanki kendi ebebgimizin cisniyetini için heyecan yapıyor gibiyizz
neyse 1 hafta kalmışş doktora gitmenee
inaşallahh hislerin seni yanıltır ve saglıklı hayırlı bi oglun olur cnm,

hım anladım cnm.Olsun gec olsun ama guc olmadın deqılmı dılerım hepınız kolay hamılelık gecrırsınız hatta hamıle oldugunuzu bıle anlamazsınız.rabbım gonlune gore versın ıns

Amin insaAllah canim cümlemizin gönlündeki olsun saglikli ve hayirli olsun diliyorum.....

Amin cnmm inş yanıltır.Eğer olursa oglum ramazan gormustum ya ruyamda erkekbebek ve dogumumda ramazanda denk gelıyor bı o tutmus olucak o ruya harıc hep kızım oldugunu goruyorum cunku.

Amin cnmm inş yanıltır.Eğer olursa oglum ramazan gormustum ya ruyamda erkekbebek ve dogumumda ramazanda denk gelıyor bı o tutmus olucak o ruya harıc hep kızım oldugunu goruyorum cunku.

Canim ya hayirlisi sagliklisi olsun ,ama rüya yorumlarindada hamile kadin kizi oldugunu görürse oglu olur yaziyo neyse 28 ine birsey kalmadi biraz daha sabredelim ama InsaAllah gönlündeki olur.....

bende rüyamda abimgilin kızı olacagını gördümm
onlarda 10 güne kadar ögrenirler sanırım
bakalım rüyam cıkcakmı merak ediyorum

amin canım inş bebeğini sağsağlim kucağına alırsın sen tevekkül etin canım elinden geleni yaptın senin kendini kıza hazırlaman çok güzel inş gönlündeki olur canım yaptığımız hiçbirşeyde kesinlik yok benim üç kızım var dördüncüyü düşünüyorum bazan vazgeçmek istiyorum eşim hep en kötü ihtimali bile çok güzel der bende kendimi kız olacakmışım gibi hazırlıcamki bebeğimi daha çok seveyim die ama en büyük isteğim tabiki erkek olsun rabbim hepimizin gönlüne göre versin

X