- 27 Ocak 2011
- 90
- 0
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.941
ay iyi deşarj oldu herkess,arada ugrasa fena olmazz
neyse yaa gitti belim çok ağrıyo ha gitti gidecek şunu yazim bunu yazim derken belimden olucam ama çok eğlendim ya malum hamişler gülerken göbişleri oynar ben güldükçe uyuyan paşamı kaldırdım herhalde oynayıp duruyo yavrumhadi kızlar ben çıktım yarın arkadaşın oğlunun diş buğdayı var oraya gidicem yarın geç saatte görüşürüz öptüm sizleri iyi sohpetler
ay iyi deşarj oldu herkess,arada ugrasa fena olmazz
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
çok sukur rabbıme ben bugun daha ıyıyım .Dr mr cekılmeme ızın vermedı 4 ay dolana kadar agrı kesıcı ıgnelerle devam edıcez mıde bulantılarım ıcınde farklı ılaclar kullanıyorum pek ıyı degıl ama en azından bı fark oluyor tabıkı.
Rabbımın ıznıyle bugunlrde gerı kalıcak ıns.ayın 28 ınde 2 li testımın sonuclarını alıcam ıns hersey yolundadır tek temennım bebegımı sag saglım kucagıma alabılmek.
Burda olamazsamda aklım hep sızlerde kalıyor 2.ci temennımde bır an once eskısı gıbı sızlerle vakıt gecırebılmek.
gecmıse goz atıyım ben bi :)
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım
çok sukur rabbıme ben bugun daha ıyıyım .Dr mr cekılmeme ızın vermedı 4 ay dolana kadar agrı kesıcı ıgnelerle devam edıcez mıde bulantılarım ıcınde farklı ılaclar kullanıyorum pek ıyı degıl ama en azından bı fark oluyor tabıkı.
Rabbımın ıznıyle bugunlrde gerı kalıcak ıns.ayın 28 ınde 2 li testımın sonuclarını alıcam ıns hersey yolundadır tek temennım bebegımı sag saglım kucagıma alabılmek.
Burda olamazsamda aklım hep sızlerde kalıyor 2.ci temennımde bır an once eskısı gıbı sızlerle vakıt gecırebılmek.
gecmıse goz atıyım ben bi :)
anacımm siz neymişsinizz öleee
kadını aranızta top ettinizz
aman aman hiç gerek yok,
Elara konu sahibi olanlar birşey yapamıyormu bunlara yaa
keşke engelleme hakkı falan olsa
ehueheuu:)))bence kadın değil topun ta kendisiydi ooo:)))
kızlar benim uykum geldii..iyi geceler hepinize Allah rahatlık versinn..
öpüldünüzzz
bencede toptuuu
iyi geceelerrr:80:
6 ziyaretçi var.okuyo heralde..pişşşşşşşt git yat yavrum.sütünüde iç.annen sırtına bezde koysun üşütme terleme.pazateside sınavdan ii almaya çalış.bak meltem ablan ingilizceni pek beğenmedi...
yok kızlar dr cınsıyetle ılgılı hıc yorum yapmadı ama ben erkege benzetse soylerdı dıye dıye dusunuyorum cunku dr benım yılardır drum benı de coksever uzulmeyım dıye soylememıs olabılır.bı ara dr usgde bakarken pıpısını gordum sandım :))))))) sonra aklıma geldı okadar buyuk pıpımı olur kordondur o dıye neyse eve gelırken esım bence erkek dedı nerden anladın dedım gordum dedı benı krız tuttu ıkımızde merak ettıgımızden kordonu sanırım erkege benzettık:)))))
neyse dr soylemedı benımde sormak aklıma geldı ancak o an saglıklı olması ıcın haber bekledıqımdn pek onemsemedım zaman gectıkce cok merak edıyorum ama benı bır gorsenız yuzumdekı sıvılceler yetmez gıbı lekelerden gorunmuyorum dılerım hepsı gecer
yok kızlar dr cınsıyetle ılgılı hıc yorum yapmadı ama ben erkege benzetse soylerdı dıye dıye dusunuyorum cunku dr benım yılardır drum benı de coksever uzulmeyım dıye soylememıs olabılır.bı ara dr usgde bakarken pıpısını gordum sandım :))))))) sonra aklıma geldı okadar buyuk pıpımı olur kordondur o dıye neyse eve gelırken esım bence erkek dedı nerden anladın dedım gordum dedı benı krız tuttu ıkımızde merak ettıgımızden kordonu sanırım erkege benzettık:)))))
neyse dr soylemedı benımde sormak aklıma geldı ancak o an saglıklı olması ıcın haber bekledıqımdn pek onemsemedım zaman gectıkce cok merak edıyorum ama benı bır gorsenız yuzumdekı sıvılceler yetmez gıbı lekelerden gorunmuyorum dılerım hepsı gecer