bebek cinsiyet belirleme..

herkese iyi geceler kızlar maşallah ya ne kadar cok yazmıssınız. Allah muhabbetinizi arttırsın

Kotu bır zamanda qelıvermısım boşverın kızlar kım ne ısterse onu yazsın gormeyın olsun bıtsın :)
ıyıyım bu arada hepınıze cok tsk ederım.iltihap olmusum fıtıl kullanıyorum 2 adet oda bırını kullandım dıgerınıde 1 hafta sonra dedı dr ozaman kontrolum var hemde ıkılı test sonuclarımı almıs olucam.bugunlerde cok mıde yanmam var henuz erken ama olsun şükür şükür bunada şükür
ilk sayfaya baktımda bu ayda olmamıs olmasını cok ıstedıgım arkadaslarımın ama rabbım buyuk basarmak ınanmanın yarısıdır derler ben ınanıyorum en kısa zamanda herkes muradına erıcek ıns

iyi geceelrr

çok geçmiş olsun canım inş tez zamanda hem bulantılarından hemde ağrılarından kurtulursun

cnm inşallah emera gerek kalmadna gecer agrılarınn
bebişş nasılll,cinsiyeti hakkında yorum yaptımı doktorr

6 ziyaretçi var.okuyo heralde..pişşşşşşşt git yat yavrum.sütünüde iç.annen sırtına bezde koysun üşütme terleme.pazateside sınavdan ii almaya çalış.bak meltem ablan ingilizceni pek beğenmedi...

yok kızlar dr cınsıyetle ılgılı hıc yorum yapmadı ama ben erkege benzetse soylerdı dıye dıye dusunuyorum cunku dr benım yılardır drum benı de coksever uzulmeyım dıye soylememıs olabılır.bı ara dr usgde bakarken pıpısını gordum sandım :))))))) sonra aklıma geldı okadar buyuk pıpımı olur kordondur o dıye neyse eve gelırken esım bence erkek dedı nerden anladın dedım gordum dedı benı krız tuttu ıkımızde merak ettıgımızden kordonu sanırım erkege benzettık:)))))
neyse dr soylemedı benımde sormak aklıma geldı ancak o an saglıklı olması ıcın haber bekledıqımdn pek onemsemedım zaman gectıkce cok merak edıyorum ama benı bır gorsenız yuzumdekı sıvılceler yetmez gıbı lekelerden gorunmuyorum dılerım hepsı gecer

okudukca kafasını duvara vuruyordur, ben nasıl biyere düşmüşüm diyee

evet herşeyden önemlisi senin ve bebeğin sağlığı.
bellide olmaz boncuğum kordonu pipiye iki kişi benzettiğine göre vardır bi hikmeti...

cnm bencede erkek yaa
mutluelif geldi gecen gün ve ondada cok fena bulantılar olmuşş,agır gecmişş ilk aylarıı
ve oglu oluyorr
yani onunla hemen hemen aynı şeyelri yaptınız sizzz.seninde ogluş olcak inşallah ya

Hosgeldin Boncuk gözlüm dualarimiz seninle canim benim en kisa zamanda Rabbim sifani versin agrilarindan kurtul bebisimizinde öncelikli sagligi yerinde olsun ondan sonrada gönlündeki olsun insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…