bebek cinsiyet belirleme..

bu hafta benim için sıkıcı geçiyo kızım erkenden uyuyo eşim de bu hafta geç geliyo akşamları yalnızım evde..hiç sevmiyorum eşimin 4/12 olduğu çalışma saatini..

canım hoşgeldin seni ve kızını gördüm çok tatlısınız maşallah canım benim şu anda resmim yok ama eklicem canım inş en yakın zamanda

sağol canım çok teşekkür ederiz :)
tamam canım ekleyince bakarız benim uzun süredir var albümüm insan konuştuğu kişileri merak ediyor böyle daha rahat oluyo yazarken kime yazdığınızı biliyorsunuz en azından :))

haklısın canım benimde vardı albümüm evdeki yoğun istek üzerine sildim şimdi bidaha eklerim biara

haskena canım benim bildiğim arı sütü polen kavonozdaki değilmi ya ampül olanıdamı varmış ya

ben geldimmmm

amin canım kuşlu istiyom kuşlu
nasılsın canparçam sınav nasıl geçti??

ben adetim 2 gün geçmişti yaptım canım yaa.ama bekle biraz daha en azından 12 gün geçsin bence
canım sınavım fena değil güzel geçti diyebilirim sonuçlar açıklanmadı daha bende nerak ediyom geçtimmi kaldımmı diye direksiyon dersim 4.5.6 martta sen olsan gösterirdin hemen dimi
Kendi agzinla itiraf ettin birbirimizi görmeden daha dogrusu sen görüp biz görmeden

Yaprak ne yapiyorsun seker kiz gecmisi okuyordum seni görünce geldim özledim seni nerelerdesin nasil Levent Pasa ..........

haskena bende seni seviyomm

yahu benım şu pc benı deli ettikardesim geldi bana bugün kart okuyucusuyla resim yükleyecek bi türlü kabul etmedi okuyucuyu kendime taksaydım gözlerimde resimler çıkardı:84:

cnm bildiğim kadarıyla kanama konusunda bir sıkıntı olabilir..yani doğum esnasında kan kaybedebilirsin..en azından doğum yaptıgın hastanede kapsamlı bir kan bankası olması lazım..bende normal doğum çok istiyordum ama benimkinin çıkmaya niyeti yoktu..tansiyon ve şeker prob.oldu doktorda aldı en sonunda

kesinlikle çok önemli..bebegin en çok geliştiği dönem son 3 hafta..ilk 3 ay ve son ay çok önemlii.

meltemmelis sende hoşgeldin yanlış anlama ben yazdıktan sonra geldin canım

hoşbulduk cnm..burası resmen bağımlılık yapıyoo...sohbet süper..doğurana kadar buradayıımmm

kızlar how l met your mother dizisini seyreden varmı?

6.sezon 6. bölümde kız-erkek bebek hamile kalma yöntemlerine değinilmiş..ne kadar doğru bilmem ama kuzeye dönük ilişki erkek....güneye dönük ilişki kız diyor...adam erkek doğurmak için şeyini buz kabına sokuyo falan kadında kız doğurmak için vaginasını saç kurutma mak. ile ısıtıyoo..koptum
bu yön olayında doğruluk payı varmıdır yaawww

ben pek televizyon izlemiyorum pek dizi takip etmek tek izlediğim dizi saat 7 de başlayan fox ta deniz yıldızı var ona bağlandım bi tek onu izliyorum..
ama bu yönlerle ilgili bişey daha önce nette görmüştüm sanki ben ya yani öyle bişey okudum ama mantıksız gelmişti :44:

kızlar bi yerde şöyle bi yazı okudum
sizinle de paylaşmak istedim

bir fark gözlenmediğini kaydeden Demirhan, şöyle konuştu:

“Ancak, eylül ayındaki erkek-kız oranı diğer aylara oranla oldukça yüksek bulundu. Eylül dışındaki diğer aylar esas alındığında, erkek-kız oranı yaklaşık bire bir çıkarken (yüzde 50,5 erkek ve yüzde 49,5 dişi), bu oran eylül ayında erkek cinsiyeti yönünde yaklaşık iki katına yakın bir oranda saptandı (yüzde 64,2 erkek ve yüzde 35.8 dişi). Bu durum, eylül ayında hamile kalan annelerin erkek çocuğa sahip olma şanslarının yaklaşık iki kat daha fazla olduğunu ortaya çıkardı.”

BİYOLOJİK RİTMİN ETKİSİ

Demirhan, eylül ayında “sıcaklık düşüşü, gün uzunluğunun azalması ve yağışların başlaması” gibi mevsimsel değişikliklerin insanın biyolojik ritminde değişiklik yarattığına dikkati çekerek, “Mevsimsel ritm canlılarda seks oranını etkilemektedir. Biyolojik ritmde oluşan değişimin, Y kromozomu taşıyan spermin daha hızlı hareketine, dolayısıyla erkek cinsiyet oranın artmasına neden olduğu söylenebilir” dedi.

BEYAZ MELEK bayıldım cnm sana yaaa hele kızın bi içim suuuu çok fitsin maaşallah doğum sonrası kiloları nasıl attın yahu bravooo hemen bende foto ekleyim haksızlık olmasın sende beni gör geçenlerde silmiştim

Kkaule nasılsın ya bugün eşimin arkadaşının eşide düşük yapmış noldu yaaa birileri bizim hormonlarımızlamı oynuyo dersin ne kolaymış eskiden kadınlar tarlada doğum yaparmış

Kkaule nasılsın ya bugün eşimin arkadaşının eşide düşük yapmış noldu yaaa birileri bizim hormonlarımızlamı oynuyo dersin ne kolaymış eskiden kadınlar tarlada doğum yaparmış

önceki nesil çok dayanıklıymış ya 7-8 tane tarlada bahçede biz çürük elma olmuşuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…