- 9 Ocak 2011
- 1.184
- 0
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.621
aslında ilkinide normal doğurmayı çok istiyordum ama çocuğun kordonu dolanıkmış ben buna hiç inanmadım annelik hisleri herhalde ayrıca özele giden ne hikmetse direk sezeryana abuk subuk bahanelerle duygularımızı kullanarak bizi sezeryana yönlendiriyorlar riskli olduğunu biliyorum araştırıyorum zaten özele muayene olduğumda 3 milyara çınarlıda normal doğum yapalileceğimi söyledi doktor tabi ultrasonda dikişlerime bakıp normal doğurabileceğimi söyledi doktor ama ben okadar para veremem ilk oğlumda daha masadayken doktorum fiziğimin uygun olduğunu karın kaslarım çocuk doğurmaya müsait olduğunu söyledi doktorum ben eski sporcuyum vucudum müsait yani ama nasip olmadı canım bunu en azından denemek istiyorum biraz uzun oldu ama:26:ilki sezeryan ikincisi normal mi istiyosun? anlamadım cnm...çok riskli biliyorsun dimi..eger yapışıklık varsa ilk sezeryandan dolayı risk teşkil ediyor diye biliyorum..benimki de ilki sezeryan olmak zorunda oldu..sonra araştırdım 2. si normal olurrmu diye..ama riskli oldugunu söylediler..
bende üçü tuttu ezel
valla bende normal doğum yaptım çok oldu unutamadım hala aklımda nasıl doğuracam diye düşünüyorum şimdiden daha ortada hiç bişey yokken
kızlar ben geldım cok mutluyum tam tamına 3 kılo 3oo grm vermısım
2 kılo yagdan 1 kılo su dan gıtmıs vucudumdacok sevındım cokkk
umutcum evet hatırladımm
araştırdımda yumurtlamadan sonra 12. gün den sonra düşmeye başlamış bır çok kişinin ki zaten 14-15 de adet oluyorsunn
kız ezel bu takvımı nerden buldun
anacım - sıler kızmı eger öleyse benım hep -sı aralık bı artı((
eee seninki ne durumda yanii
kızlar iyi akşamlar,
inanın okadar yoğunki iş zaten işten çok giremiyordum foruma, şimdi 6 da işten çıkacam, işten eve git, yemek, sonra kızıma ilgi derken akşamda kımıldayacak halim olmuyor. birde hamile olma ihtimali olması bile beni hamile psikolojisine soktu, sürekli uykulu ve yorgun hissediyorum
sohbetleriniz çok hoş ama katılamıyorum şu sıra lütfen beni unutttmaaayıınnn.
inşallah hafta sonu döneceğim aranıza.
kız ne durumdasın hadi iyi haberler ver bize
canım şimdilik birşey yok, ctesi yada pazar regl olmam gerekiyor yarın da olmazsam testi yapıcam artık, bugün belim ağrıdı bir ara olcakmış gibi ama, akıntıda bir yandan halen devam ediyor...
artık az kaldıı nisannn en rahat zamanların başlıcak inşallahh
boncugu bende cok merak ediyorum en son emar cektircektii sonrada gelmedi
14 şubatta gitcekti doktora ikili test için,bende merakla bekliyorumm sonuclarını
aslında ilkinide normal doğurmayı çok istiyordum ama çocuğun kordonu dolanıkmış ben buna hiç inanmadım annelik hisleri herhalde ayrıca özele giden ne hikmetse direk sezeryana abuk subuk bahanelerle duygularımızı kullanarak bizi sezeryana yönlendiriyorlar riskli olduğunu biliyorum araştırıyorum zaten özele muayene olduğumda 3 milyara çınarlıda normal doğum yapalileceğimi söyledi doktor tabi ultrasonda dikişlerime bakıp normal doğurabileceğimi söyledi doktor ama ben okadar para veremem ilk oğlumda daha masadayken doktorum fiziğimin uygun olduğunu karın kaslarım çocuk doğurmaya müsait olduğunu söyledi doktorum ben eski sporcuyum vucudum müsait yani ama nasip olmadı canım bunu en azından denemek istiyorum biraz uzun oldu ama:26:
oooooo kızlar topikte slm alma reytingleri fırlamış heç alışık değildimokuyunca gördüm 23 sayfa olmuş daha 17 saatte mAşallah size BU CUMANIN HÜRMETİNE YUMURTALARINIZ ÇATLAR KUTULARINIZ DOLAR İSTEYENE SAPLI İSTEYENE KUŞLU BEBEK NASIP OLUR Bİ IKINMADA DOĞURURSUNUZ İNŞALLAH
innşş canımmm aminn hepimiz mutlu olalaım
KAKULEEE
SEN KAN TAHLILINI YUMURTLAMANIN KAÇINCI GÜNÜ YAPTIRMIŞTINNNNNN
ben geldimmmm
amin canım kuşlu istiyom kuşlu
nasılsın canparçam sınav nasıl geçti??
ben adetim 2 gün geçmişti yaptım canım yaa.ama bekle biraz daha en azından 12 gün geçsin bence
eyyyyy ULU RABBİM YERİ GÖĞÜ YARATAN BİZİDE İÇİNE KOYAN GÜZELL ALLAHIM SEN OL DEDİNMİ HERŞEY OLUVERİR ŞÜPHESİZKİ SEN ESİRGEYEN VE BAĞIŞLAYANSIN DUALARI KABUL EDEN ALLAH IM SANA AÇIK OLAN ELLERİ BOŞ ÇEVİRME DİN KARDEŞLERİME GÖNÜLLERİNDEKİ EVLATLARI HAYIRLISIYLA NASİP EYLE SENIN KULLARINA OLAN RAHMETİN YANINDA BİR ANNENİN EVLADINA OLAN RAHMETİ DENİZDE DAMLA KADAR BİZEDE RAHMET EYLE HAKKIMIZDA HAYIRLISI EVLATLAR NASİP EYLE EVLATLARIMIZI SANA LAYIK KUL HABİBİNE LAYIK ÜMMET OLARAK YETİŞTİRMEYİ NASİP EYLE