- 7 Ocak 2011
- 797
- 0
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.641
kızlar yeni fotolar ekledim halamın torununun 6 ay kınasından bakın şu zilliye nasıl tatlı görüüünnn
kakuşçuumm senin ilk oğlundan önce düşüğün falan oldu mu gelince sorumu cevaplarmısın
çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için inşallah bebişim beni çok bekletmez hemen gelir..
sizlere de tez zamanda gönlünüze göre versin rabbim
doktorum folik asit verdi onu kullanıyorum bugün 13.günüm bu arada 3defa çalıştık
ama daha çok ayrıntı varmış onları öğrenmem lazım elaradan öğrenebilirmişim bakalım neler yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum...
sökülün sökülün kızlar isimlerinizi tuba ağırlıklı topik
kız benimde hep eksi kasım aralık artı sadece
amin inşallah tuubaa tez zamanda alırsın kucağına prensesini.
hadi bakalım ne zaman adet tarihin haberlerini bekliyoruz
inşallah canım sat 6şubat adet döngüm 35-40 gün arası oluyor
canımmm unuturmuyuz hiç nasılsın bebişin nasıl bakalım kesinleşti artık senin bebişin cinsiyeti dimi
canım eşin vajinal duş istemiyorsa isteme isteksiz bir birliktelikten hamiş kalırsan daha çok üzülürsün öncesinde orgazm ol
martta tahmini yumurtlama günlerin erkek günlere denk geliyor martın 14 den 25 marta kadar erkek günlerin
aaa inan benim aklıma geldin nerelerde bu kız diyordum.nasılsın canım nerelerdeydin.bebeiş nasıl??
canım kız istiyorsan yumurtlama zamanı yapmıycaksın 2-3 gün kala bırakacaksın.yumurtlamana daha var galiba takip et akıntından anlarsın.
allahım bize da nasip etsin inaşllah
senin adet döngün kaç gün.yada yumurtlama günün kaçıncı güne denk geliyor.şimdi 35 gün süren birisiyle 25 gün süren birisi aynı olmaz dimi.çünkü benim 5 gün adet desek 5 gün sonra yumurtlamam geliyor yani ben 11. gün yumurtluyorum.o yüzden sordum
kader arkadasım bundadamı aynıyız ama ben bunu hıc takmadımkız benimde hep eksi kasım aralık artı sadece
bende buyuk tuttu bıbende üçü tuttu ezel
ay cnm sagol ıns en yakın zamanda onlar gıdersüpersin canım maşallah 7.700 gr kaldı kız
cnm elıne yuregıne saglık ALLAH RAZI OLSUNeyyyyy ULU RABBİM YERİ GÖĞÜ YARATAN BİZİDE İÇİNE KOYAN GÜZELL ALLAHIM SEN OL DEDİNMİ HERŞEY OLUVERİR ŞÜPHESİZKİ SEN ESİRGEYEN VE BAĞIŞLAYANSIN DUALARI KABUL EDEN ALLAH IM SANA AÇIK OLAN ELLERİ BOŞ ÇEVİRME DİN KARDEŞLERİME GÖNÜLLERİNDEKİ EVLATLARI HAYIRLISIYLA NASİP EYLE SENIN KULLARINA OLAN RAHMETİN YANINDA BİR ANNENİN EVLADINA OLAN RAHMETİ DENİZDE DAMLA KADAR BİZEDE RAHMET EYLE HAKKIMIZDA HAYIRLISI EVLATLAR NASİP EYLE EVLATLARIMIZI SANA LAYIK KUL HABİBİNE LAYIK ÜMMET OLARAK YETİŞTİRMEYİ NASİP EYLE
Kizlar ben anca gelebildim ya disai cikmisken birazda gezeyim dedim kizimida aldim anne kiz biraz keyf yaptik anca geldim ondada kimse kalmamis topikte ............:84:
gecmısımı okumaya gıttın gel bosver gecmısıKizlar ben anca gelebildim ya disai cikmisken birazda gezeyim dedim kizimida aldim anne kiz biraz keyf yaptik anca geldim ondada kimse kalmamis topikte ............:84:
süperdiiiiii
gecmişi okumayann ,lönkk diye sayfaya dalanlaraa kapak olsunnn
TŞK EDERİMM CNMMM yardıma çağırcam senı kendını toparlamazsa andropozlu arkadaşş
Siz beni hiç özlemediniz miiiiiHiç merak etwmediniz miiiii Ne zamanlardııııırrrrr giremedim kimseler hissetmedi mi yokluğumuuuu ama ben sizi çok özledimmmmm
kızlar Allah neşenizi bozmasın inşalllah.
baştan okumaya başladım artık hem okuyup hem yazacağım rica etsem bana bu arada bi yardım etseniz bu aralar yumurtlama dönemine girdim gireceğim kaçırmak istemiyorum sat 6şubat adetdöngüm 35-40gün arası
kız istiyorum neler önerirsiniz
ay sen biliyorsun zannettim
haskena nerde kaldı 5 dk dedi kaç saat olmuş.orda ne var ne yok aldı heralde şimdi de deniyo
kızlar ben geldım cok mutluyum tam tamına 3 kılo 3oo grm vermısım
2 kılo yagdan 1 kılo su dan gıtmıs vucudumdacok sevındım cokkk
oooooo kızlar topikte slm alma reytingleri fırlamış heç alışık değildimokuyunca gördüm 23 sayfa olmuş daha 17 saatte mAşallah size BU CUMANIN HÜRMETİNE YUMURTALARINIZ ÇATLAR KUTULARINIZ DOLAR İSTEYENE SAPLI İSTEYENE KUŞLU BEBEK NASIP OLUR Bİ IKINMADA DOĞURURSUNUZ İNŞALLAH
inşALLAH HERKESİN GÖNLÜNCE OLSUN SİZ MUTLU OLUNKİ ETRAFA POZİTİF NEŞE SAÇIN BİZDE MUTLU OLALIM
oo altın kızlar olduk üçümüz iyi akşamlar bernil haskena nasılsınız güzeller
gecmısımı okumaya gıttın gel bosver gecmısı
cıkıcam zten ıkı muhabbet edelım cancazım
kızlar bılgısayarım gocmek uzere zorla acıyorum
gelmesem anlayınkı bozuldu ıyıce
kader arkadasım bundadamı aynıyız ama ben bunu hıc takmadım
Rabbım ne derse o yeeter bu kadr dıkkat edeceklerımız oda gerı kalsın
bende buyuk tuttu bı
ay cnm sagol ıns en yakın zamanda onlar gıder
bu zamana kadar ne den gıtmedım dıye kzıyom kendıme
cnm elıne yuregıne saglık ALLAH RAZI OLSUN
Rabbım senıde bı avazda kurtarsın ıns kavus ogluna
bızede dua et bol bol
h.geldın cnm naptın neler aldın anlat bakalım
amin inşallah tuubaa tez zamanda alırsın kucağına prensesini.
hadi bakalım ne zaman adet tarihin haberlerini bekliyoruz
evet öyle oldu
anammmm kız senin hayat boyu eksi desenenederi bu eksilerden çektiğin
yok yok rengincim ben inanıyorum canım bulacaksın piiliyi
canım kulun kula yaptığı dua daha makbulmuş birbirimize dua edelimki dostluklar kazanalım sizi görmeden gerçek dostluğu burda yakaladım hepimiz halımızden anlıyoruz