bebek cinsiyet belirleme..

kızlar yeni fotolar ekledim halamın torununun 6 ay kınasından bakın şu zilliye nasıl tatlı görüüünnn

maşallahhhhh ikinize de tütüttüü.ne kınası bu anlamadım ama oğlanın kınası mı?

kakuşçuumm senin ilk oğlundan önce düşüğün falan oldu mu gelince sorumu cevaplarmısın

evet canım oğlandan 3 -4 ay önce düşüğüm oldu 8 haftalıktı kese bozulmuş kürtaj olmak zorunda kaldım ama.ben biliyorum ama onda ağır bişey kaldırmıştım ve düştüğü gün bütün gün ayaktaydım malesef.hayırdır niye sordun ezelim??

amin inşallah tuubaa tez zamanda alırsın kucağına prensesini.
hadi bakalım ne zaman adet tarihin haberlerini bekliyoruz

sökülün sökülün kızlar isimlerinizi tuba ağırlıklı topik

evet öyle oldu

kız benimde hep eksi kasım aralık artı sadece

anammmm kız senin hayat boyu eksi desene nederi bu eksilerden çektiğin
yok yok rengincim ben inanıyorum canım bulacaksın piiliyi

Canımmm sağolasınn Evet canım kesin benim dün kontrolüm vardı yine. Kızım gayet iyi maşallahhh

İyiyim canım ya sağolasın sen nasılsın ?? Ben malum sömestre tatili çocuklarla beraber vakit geçirmekten fırsat bulamadım. Bi kaç günde tatil ancak girebildim. Bebişde gayet iyi allahıma şükürler olsun dün kontrolüm vardı gördüm kızımı Hala şımarma faslındayım yani anlayacağın kız diye

Kızlar öncelikle herkese merabalarrrrrr geçmişe baktım baya yazmışsınız yaaaa ELARA canım sirkeli duş okudum canım ben onu yapamamda hergün sabah suyla karıştırıp içsem hem kilo veririm hemde kür yapmış olurum dimi karbonatlı su içmek gibi

Kizlar ben anca gelebildim ya disai cikmisken birazda gezeyim dedim kizimida aldim anne kiz biraz keyf yaptik anca geldim ondada kimse kalmamis topikte ............:84:

kız benimde hep eksi kasım aralık artı sadece
kader arkadasım bundadamı aynıyız ama ben bunu hıc takmadım

Rabbım ne derse o yeeter bu kadr dıkkat edeceklerımız oda gerı kalsın
bende üçü tuttu ezel
bende buyuk tuttu bı
süpersin canım maşallah 7.700 gr kaldı kız
ay cnm sagol ıns en yakın zamanda onlar gıder

bu zamana kadar ne den gıtmedım dıye kzıyom kendıme
cnm elıne yuregıne saglık ALLAH RAZI OLSUN

Rabbım senıde bı avazda kurtarsın ıns kavus ogluna

bızede dua et bol bol

Kizlar ben anca gelebildim ya disai cikmisken birazda gezeyim dedim kizimida aldim anne kiz biraz keyf yaptik anca geldim ondada kimse kalmamis topikte ............:84:
gecmısımı okumaya gıttın gel bosver gecmısı

cıkıcam zten ıkı muhabbet edelım cancazım

kızlar bılgısayarım gocmek uzere zorla acıyorum

gelmesem anlayınkı bozuldu ıyıce

Son düzenleme:
süperdiiiiii
gecmişi okumayann ,lönkk diye sayfaya dalanlaraa kapak olsunnn

Olsun canim kapak olsun.............

TŞK EDERİMM CNMMM yardıma çağırcam senı kendını toparlamazsa andropozlu arkadaşş

Her zaman yanindayiz yasasin Patatisci kardesligi

Siz beni hiç özlemediniz miiiii Hiç merak etwmediniz miiiii Ne zamanlardııııırrrrr giremedim kimseler hissetmedi mi yokluğumuuuu ama ben sizi çok özledimmmmm

Ay kiyamam canim bizlerde bazen 2-3 gün gelemiyoruz ve topikte cok yogun oldugundan bazen arada bosluk oluyor ama bu demek degilki birbirimizin farklinda degiliz yada umursamiyoruz bizde seni özledik gel buraya:13:

Ahanda bi sütcü daha geldi gel canim hosgeldin takil bize

ay sen biliyorsun zannettim

Elara ikinci saf ...... vakasi daha Osman demiycem Cano kiziyo......

haskena nerde kaldı 5 dk dedi kaç saat olmuş.orda ne var ne yok aldı heralde şimdi de deniyo

Kiz oturdugum bölgedeki bütün bio ürünler satan dükkanlara gittim yoktu en son Ecz.sordum bana ampul seklinde var isterseniz siparis vereyim gelsin dedi bende tamam dedim yanliz biraz kazik yedimmi acaba Türkiyede ne kadar burada 30 luk paket her ampul 15 ml 50 Euro neyse yarin gelecek kullanmaya basliyacam 2 ay öncesi tavsiye ediyor kadin hücreleri yenileme özelligi varmis ,cinsel gücüde artiriyormus

kızlar ben geldım cok mutluyum tam tamına 3 kılo 3oo grm vermısım
2 kılo yagdan 1 kılo su dan gıtmıs vucudumdacok sevındım cokkk

Süpersin diyorum

AMIN INSAALLAH::::::::::::::::::

inşALLAH HERKESİN GÖNLÜNCE OLSUN SİZ MUTLU OLUNKİ ETRAFA POZİTİF NEŞE SAÇIN BİZDE MUTLU OLALIM

CANO SENI SEVIYOM :::::::::::::::::::::::::::

oo altın kızlar olduk üçümüz iyi akşamlar bernil haskena nasılsınız güzeller

iyiyiz canim sen nasilsin BerniL sen yorulma ben senin yerinede cevap verdim kiz bu aksam ücü biryerde gibiyiz.....

gecmısımı okumaya gıttın gel bosver gecmısı

cıkıcam zten ıkı muhabbet edelım cancazım

Geldim canim sen cagirirsinda gelmezmiyim ..........

kızlar bılgısayarım gocmek uzere zorla acıyorum

gelmesem anlayınkı bozuldu ıyıce

Sakin ha o bilg.anca sen oglusunun müjdesini verdikten sonra cökebilir hayir simdi degil :84:

valla bernil gerçekten kader arkadaşıyız,inş oğullarımızdada kader arkadaşı oluruz canım

h.geldın cnm naptın neler aldın anlat bakalım

Canim ari sütünü bio dükkanlarinda bulamadim Ecz. sordum siparis verdi yarin gelecek kizimida aldim beraber gittik onun icin bi kac birsey aldim kendime birsey almadim pek o havamda degildim birde kizimla gidince deneme kabinlerinde deneme yapmak zor geliyor cok SIKILIYOR hanimefendi ama kendine gelince magazayi alsan sesi cikmiyor..........

ay canım inşallah

canım kulun kula yaptığı dua daha makbulmuş birbirimize dua edelimki dostluklar kazanalım sizi görmeden gerçek dostluğu burda yakaladım hepimiz halımızden anlıyoruz

Kendi agzinla itiraf ettin birbirimizi görmeden daha dogrusu sen görüp biz görmeden

Yaprak ne yapiyorsun seker kiz gecmisi okuyordum seni görünce geldim özledim seni nerelerdesin nasil Levent Pasa ..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…