bebek cinsiyet belirleme..

BEYAZ MELEK bayıldım cnm sana yaaa hele kızın bi içim suuuu çok fitsin maaşallah doğum sonrası kiloları nasıl attın yahu bravooo hemen bende foto ekleyim haksızlık olmasın sende beni gör geçenlerde silmiştim

canım çok teşekkür ederim..sana da baktım hemen maşallah sen de çok tatlısın canım..
kızımm canım benim ya..çok cimcime..
ben hamileliğimde toplam da 9 kilo almıştım canım..
53 kilo ile hamile kaldım 62 kilo ile doğuma girdim..
şu anda da 51-52 kiloyum ilk 3 ayda verdim kiloları aslında..yapıdan sanırım canım çok yemek yemeyi seven biri değilim aslında am yemiyorda değilim bünyem yakıyo sanırım:))

canım çok teşekkür ederim..sana da baktım hemen maşallah sen de çok tatlısın canım..
kızımm canım benim ya..çok cimcime..
ben hamileliğimde toplam da 9 kilo almıştım canım..
53 kilo ile hamile kaldım 62 kilo ile doğuma girdim..
şu anda da 51-52 kiloyum ilk 3 ayda verdim kiloları aslında..yapıdan sanırım canım çok yemek yemeyi seven biri değilim aslında am yemiyorda değilim bünyem yakıyo sanırım:))

aaaaa bende yüklenmiş görünmüyooo iy o zamn kaç resim görünüyo cnm benim albümde bende su içsem yarıyor:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: şanslısın oğlum doğduğundan beri her pzrtesi rejime başlarım bennn:KK31:

aaaaa bende yüklenmiş görünmüyooo iy o zamn kaç resim görünüyo cnm benim albümde bende su içsem yarıyor:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: şanslısın oğlum doğduğundan beri her pzrtesi rejime başlarım bennn:KK31:

1 tane resim var otururken canım...yoo çok kilolu görünmüyorsun gayet normal sayılırsın..ee pazartesi başlanan rejimlerin hiç sonu gelmez zaten :KK60:

Kızlar öncelikle herkese merabalarrrrrr geçmişe baktım baya yazmışsınız yaaaa ELARA canım sirkeli duş okudum canım ben onu yapamamda hergün sabah suyla karıştırıp içsem hem kilo veririm hemde kür yapmış olurum dimi karbonatlı su içmek gibi

milkgirl, icilince alkali oluyor potasyum oraniyla ilgili sanirim. Erkek bebek diyetinde sirkeli su var. Dus yapinca vajinayi asidik yapiyor. Eger dus yapamiyorsan karbonat uygulamasi gibi parmagini sirkeye batirip uygulamayi dene. ayni sey olmaz ama yoktan iyidir

milkgirl, icilince alkali oluyor potasyum oraniyla ilgili sanirim. Erkek bebek diyetinde sirkeli su var. Dus yapinca vajinayi asidik yapiyor. Eger dus yapamiyorsan karbonat uygulamasi gibi parmagini sirkeye batirip uygulamayi dene. ayni sey olmaz ama yoktan iyidir

tamam canım sağol denerim ben o konularda jorkağım biraz bide acaba spermlerin genetiğini bozar mıyım die düşünüyorum komik ama pimpirik bir sütçüyüm ben:KK59:

bu uygulamayıbilmeden önce ben yaptım allahtan hamiş kalmadım çünkü ben kız için sirkeliduş var diye biliyordum:KK60::KK60::KK60::KK60:

X