bebek cinsiyet belirleme..

OOOOOOOOOOO şehzade Osmanın anneside burdaymış h.g

hb canım iii geceler hatunlar nasılsınız

Ne biliymmmmm sankim gizli iş yapıyomgecenin yarısı gözümü alıyo ışşşşık yada dermişimki kız diyetind var o değilde ben nisana kadar duba gibi olcam haaa tahin helva sütv.b canım 14 şubat

valla canım sütçülerin derdi bu heralde duba gibi olup hamiş kalcaz sonra hailelik kiloları ıöffffff zaten tombişim

Beyaz melekcim yarın sana güzel bi fotomu albüm yapcam en kayık fotomu yüklemişim deneme yapıyordum yeni bişey yüklersem olur belki dieee kendimi kötü hissetttim kızz

canım özeline eklediğim linki
kontrol paneli
profili düzenle ye bas
sonra da çizelge ekle var o bilgiler içinde sana verdiğim linki o çizelge ekle ye kopyala
inşallah olur biraz karışık yada ben mi karışık anlattım bilmem

Beyaz melekcim yarın sana güzel bi fotomu albüm yapcam en kayık fotomu yüklemişim deneme yapıyordum yeni bişey yüklersem olur belki dieee kendimi kötü hissetttim kızz

aa aşkolsun canım ya çok tatlısın bence ama sen ekle yine de bakarız canım ben de yeni bikaç resim ekledim az önce

canım imza bölümü değil
bak kontrol paneline bas
profil düzenle var ona bas
sonra bisürü bilgiler çıkçak kaç çocuk var..yaşadığın şehir falan..
alta doğru çizelge ekle var o bilgilerin altında
çizelge ekleye o verdiğim linki kopyala kaydet

canım bilgi kafayı yedi o kadar çok kurcaladım ki yarın yaparım bulamadım çizelge ekleyi seni meşgul etmeyim şimdi sağol

canım biliyorum ben vajinal duşu yapamam içsem olur mu die sormuştum zaten ben asidemet de vajinal duş yapmış zaten o ssonradan onun erkek diyetind olduğunu sanmış galiba sanırsam kafam karıştı yaffben anladım seni içmeyin diyosun iyki dedin valla ben içiyim diye düşünmüştüm kız

kızlar bu akşamlıkkk benden bu kadar hepinize hayırlı geceler..
yarın kızım ve eşimle kahvaltıya gideceğiz..
ordan da ben saçlarımı falan kestircem hava güzel olursa da dolaşırız biraz:)
ara ara fırsat bulursam akşam üstü anca girerim heralde..
kendinize iyi bakın
görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…