bebek cinsiyet belirleme..

kızlar yeni fotolar ekledim halamın torununun 6 ay kınasından bakın şu zilliye nasıl tatlı görüüünnn :KK16:

maşallahhhhh ikinize de tütüttüü.ne kınası bu anlamadım ama oğlanın kınası mı?

kakuşçuumm senin ilk oğlundan önce düşüğün falan oldu mu gelince sorumu cevaplarmısın

evet canım oğlandan 3 -4 ay önce düşüğüm oldu 8 haftalıktı kese bozulmuş kürtaj olmak zorunda kaldım ama.ben biliyorum ama onda ağır bişey kaldırmıştım ve düştüğü gün bütün gün ayaktaydım malesef.hayırdır niye sordun ezelim??

çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için inşallah bebişim beni çok bekletmez hemen gelir..
sizlere de tez zamanda gönlünüze göre versin rabbim
doktorum folik asit verdi onu kullanıyorum bugün 13.günüm bu arada 3defa çalıştık:KK1:
ama daha çok ayrıntı varmış onları öğrenmem lazım elaradan öğrenebilirmişim bakalım neler yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum...

amin inşallah tuubaa tez zamanda alırsın kucağına prensesini.
hadi bakalım ne zaman adet tarihin haberlerini bekliyoruz

sökülün sökülün kızlar isimlerinizi tuba ağırlıklı topik

:KK1::KK1::KK1::KK1:evet öyle oldu

kız benimde hep eksi kasım aralık artı sadece

anammmm kız senin hayat boyu eksi desene:KK1: nederi bu eksilerden çektiğin:KK1:
yok yok rengincim ben inanıyorum canım bulacaksın piiliyi:emir_bebek:

canımmm unuturmuyuz hiç nasılsın bebişin nasıl bakalım kesinleşti artık senin bebişin cinsiyeti dimi

canım eşin vajinal duş istemiyorsa isteme isteksiz bir birliktelikten hamiş kalırsan daha çok üzülürsün öncesinde orgazm ol
martta tahmini yumurtlama günlerin erkek günlere denk geliyor martın 14 den 25 marta kadar erkek günlerin

Canımmm sağolasınn :emir_bebek: Evet canım kesin benim dün kontrolüm vardı yine. Kızım gayet iyi maşallahhh:nazar:

aaa inan benim aklıma geldin nerelerde bu kız diyordum.nasılsın canım nerelerdeydin.bebeiş nasıl??

canım kız istiyorsan yumurtlama zamanı yapmıycaksın 2-3 gün kala bırakacaksın.yumurtlamana daha var galiba takip et akıntından anlarsın.

allahım bize da nasip etsin inaşllah:KK49:
senin adet döngün kaç gün.yada yumurtlama günün kaçıncı güne denk geliyor.şimdi 35 gün süren birisiyle 25 gün süren birisi aynı olmaz dimi.çünkü benim 5 gün adet desek 5 gün sonra yumurtlamam geliyor yani ben 11. gün yumurtluyorum.o yüzden sordum

İyiyim canım ya sağolasın sen nasılsın ?? Ben malum sömestre tatili çocuklarla beraber vakit geçirmekten fırsat bulamadım. Bi kaç günde tatil ancak girebildim. Bebişde gayet iyi allahıma şükürler olsun dün kontrolüm vardı gördüm kızımı :nazar: Hala şımarma faslındayım yani anlayacağın kız diye :KK1::KK1:

Kızlar öncelikle herkese merabalarrrrrr geçmişe baktım baya yazmışsınız yaaaa ELARA canım sirkeli duş okudum canım ben onu yapamamda hergün sabah suyla karıştırıp içsem hem kilo veririm hemde kür yapmış olurum dimi karbonatlı su içmek gibi

Kizlar ben anca gelebildim ya disai cikmisken birazda gezeyim dedim kizimida aldim anne kiz biraz keyf yaptik anca geldim ondada kimse kalmamis topikte ............:84:

kız benimde hep eksi kasım aralık artı sadece
kader arkadasım bundadamı aynıyız ama ben bunu hıc takmadım

Rabbım ne derse o yeeter bu kadr dıkkat edeceklerımız oda gerı kalsın:KK1::KK1:
bende üçü tuttu ezel
bende buyuk tuttu bı
süpersin canım maşallah 7.700 gr kaldı kız
ay cnm sagol ıns en yakın zamanda onlar gıder

bu zamana kadar ne den gıtmedım dıye kzıyom kendıme
eyyyyy ULU RABBİM YERİ GÖĞÜ YARATAN BİZİDE İÇİNE KOYAN GÜZELL ALLAHIM SEN OL DEDİNMİ HERŞEY OLUVERİR ŞÜPHESİZKİ SEN ESİRGEYEN VE BAĞIŞLAYANSIN DUALARI KABUL EDEN ALLAH IM SANA AÇIK OLAN ELLERİ BOŞ ÇEVİRME DİN KARDEŞLERİME GÖNÜLLERİNDEKİ EVLATLARI HAYIRLISIYLA NASİP EYLE SENIN KULLARINA OLAN RAHMETİN YANINDA BİR ANNENİN EVLADINA OLAN RAHMETİ DENİZDE DAMLA KADAR BİZEDE RAHMET EYLE HAKKIMIZDA HAYIRLISI EVLATLAR NASİP EYLE EVLATLARIMIZI SANA LAYIK KUL HABİBİNE LAYIK ÜMMET OLARAK YETİŞTİRMEYİ NASİP EYLE
cnm elıne yuregıne saglık ALLAH RAZI OLSUN

Rabbım senıde bı avazda kurtarsın ıns kavus ogluna

bızede dua et bol bol

Kizlar ben anca gelebildim ya disai cikmisken birazda gezeyim dedim kizimida aldim anne kiz biraz keyf yaptik anca geldim ondada kimse kalmamis topikte ............:84:
gecmısımı okumaya gıttın gel bosver gecmısı :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

cıkıcam zten ıkı muhabbet edelım cancazım:KK1::KK1:

kızlar bılgısayarım gocmek uzere zorla acıyorum

gelmesem anlayınkı bozuldu ıyıce:KK47::KK47::KK47:

Son düzenleme:
:KK1: süperdiiiiii
gecmişi okumayann ,lönkk diye sayfaya dalanlaraa kapak olsunnn:KK36:

Olsun canim kapak olsun.............

TŞK EDERİMM CNMMM yardıma çağırcam senı kendını toparlamazsa andropozlu arkadaşş
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Her zaman yanindayiz yasasin Patatisci kardesligi:KK19:

Siz beni hiç özlemediniz miiiii :KK43: Hiç merak etwmediniz miiiii :KK43: Ne zamanlardııııırrrrr giremedim kimseler hissetmedi mi yokluğumuuuu ama ben sizi çok özledimmmmm :KK43:

Ay kiyamam canim bizlerde bazen 2-3 gün gelemiyoruz ve topikte cok yogun oldugundan bazen arada bosluk oluyor ama bu demek degilki birbirimizin farklinda degiliz yada umursamiyoruz bizde seni özledik gel buraya:13:

kızlar Allah neşenizi bozmasın inşalllah.
baştan okumaya başladım artık hem okuyup hem yazacağım rica etsem bana bu arada bi yardım etseniz bu aralar yumurtlama dönemine girdim gireceğim kaçırmak istemiyorum sat 6şubat adetdöngüm 35-40gün arası
kız istiyorum neler önerirsiniz

Ahanda bi sütcü daha geldi gel canim hosgeldin takil bize :KK71:

ay sen biliyorsun zannettim :KK37: :KK37: :KK37:

Elara ikinci saf ...... vakasi daha Osman demiycem Cano kiziyo......

haskena nerde kaldı 5 dk dedi kaç saat olmuş.orda ne var ne yok aldı heralde şimdi de deniyo:KK1:

Kiz oturdugum bölgedeki bütün bio ürünler satan dükkanlara gittim yoktu en son Ecz.sordum bana ampul seklinde var isterseniz siparis vereyim gelsin dedi bende tamam dedim yanliz biraz kazik yedimmi acaba Türkiyede ne kadar burada 30 luk paket her ampul 15 ml 50 Euro neyse yarin gelecek kullanmaya basliyacam 2 ay öncesi tavsiye ediyor kadin hücreleri yenileme özelligi varmis ,cinsel gücüde artiriyormus:KK76::KK76:

kızlar ben geldım cok mutluyum tam tamına 3 kılo 3oo grm vermısım
2 kılo yagdan 1 kılo su dan gıtmıs vucudumda:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:cok sevındım cokkk

Süpersin diyorum :KK19::KK19::KK19::KK19:

oooooo kızlar topikte slm alma reytingleri fırlamış heç alışık değildim:KK1:okuyunca gördüm 23 sayfa olmuş daha 17 saatte mAşallah size BU CUMANIN HÜRMETİNE YUMURTALARINIZ ÇATLAR KUTULARINIZ DOLAR İSTEYENE SAPLI İSTEYENE KUŞLU BEBEK NASIP OLUR Bİ IKINMADA DOĞURURSUNUZ İNŞALLAH

AMIN INSAALLAH::::::::::::::::::

inşALLAH HERKESİN GÖNLÜNCE OLSUN SİZ MUTLU OLUNKİ ETRAFA POZİTİF NEŞE SAÇIN BİZDE MUTLU OLALIM:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

CANO SENI SEVIYOM ::::::::::::::::::::::::::::KK19:

oo altın kızlar olduk üçümüz iyi akşamlar bernil haskena nasılsınız güzeller

iyiyiz canim sen nasilsin BerniL sen yorulma ben senin yerinede cevap verdim kiz bu aksam ücü biryerde gibiyiz.....

gecmısımı okumaya gıttın gel bosver gecmısı :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

cıkıcam zten ıkı muhabbet edelım cancazım:KK1::KK1:

Geldim canim sen cagirirsinda gelmezmiyim ..........

kızlar bılgısayarım gocmek uzere zorla acıyorum

gelmesem anlayınkı bozuldu ıyıce:KK47::KK47::KK47:

Sakin ha o bilg.anca sen oglusunun müjdesini verdikten sonra cökebilir hayir simdi degil :84:

kader arkadasım bundadamı aynıyız ama ben bunu hıc takmadım

Rabbım ne derse o yeeter bu kadr dıkkat edeceklerımız oda gerı kalsın:KK1::KK1:

bende buyuk tuttu bı

ay cnm sagol ıns en yakın zamanda onlar gıder

bu zamana kadar ne den gıtmedım dıye kzıyom kendıme

cnm elıne yuregıne saglık ALLAH RAZI OLSUN

Rabbım senıde bı avazda kurtarsın ıns kavus ogluna

bızede dua et bol bol

valla bernil gerçekten kader arkadaşıyız,inş oğullarımızdada kader arkadaşı oluruz canım

h.geldın cnm naptın neler aldın anlat bakalım

Canim ari sütünü bio dükkanlarinda bulamadim Ecz. sordum siparis verdi yarin gelecek kizimida aldim beraber gittik onun icin bi kac birsey aldim kendime birsey almadim pek o havamda degildim birde kizimla gidince deneme kabinlerinde deneme yapmak zor geliyor cok SIKILIYOR hanimefendi ama kendine gelince magazayi alsan sesi cikmiyor..........

amin inşallah tuubaa tez zamanda alırsın kucağına prensesini.
hadi bakalım ne zaman adet tarihin haberlerini bekliyoruz

:KK1::KK1::KK1::KK1:evet öyle oldu

anammmm kız senin hayat boyu eksi desene:KK1: nederi bu eksilerden çektiğin:KK1:
yok yok rengincim ben inanıyorum canım bulacaksın piiliyi:emir_bebek:

ay canım inşallah

canım kulun kula yaptığı dua daha makbulmuş birbirimize dua edelimki dostluklar kazanalım sizi görmeden gerçek dostluğu burda yakaladım hepimiz halımızden anlıyoruz

Kendi agzinla itiraf ettin birbirimizi görmeden daha dogrusu sen görüp biz görmeden:KK59:

Yaprak ne yapiyorsun seker kiz gecmisi okuyordum seni görünce geldim özledim seni nerelerdesin nasil Levent Pasa ..........:KK69:

X