- 9 Ocak 2011
- 1.184
- 0
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.661
sus şimdi ezel bunuda tuttarmak için uğraşır tam karar vermişken vazgeçer şimdi
kız yaparmı yapar ha, bu ezel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sus şimdi ezel bunuda tuttarmak için uğraşır tam karar vermişken vazgeçer şimdi
selam kızlar ben geldim kızımı uyuttum bi bakayım dedim sizlerde ne var ne yok
selam kızlar ben geldim kızımı uyuttum bi bakayım dedim sizlerde ne var ne yok
canım hoşgeldin seni ve kızını gördüm çok tatlısınız maşallah canım benim şu anda resmim yok ama eklicem canım inş en yakın zamanda
sağol canım çok teşekkür ederiz :)
tamam canım ekleyince bakarız benim uzun süredir var albümüm insan konuştuğu kişileri merak ediyor böyle daha rahat oluyo yazarken kime yazdığınızı biliyorsunuz en azından :))
Olsun canim kapak olsun.............
Her zaman yanindayiz yasasin Patatisci kardesligi
Ay kiyamam canim bizlerde bazen 2-3 gün gelemiyoruz ve topikte cok yogun oldugundan bazen arada bosluk oluyor ama bu demek degilki birbirimizin farklinda degiliz yada umursamiyoruz bizde seni özledik gel buraya:13:
Ahanda bi sütcü daha geldi gel canim hosgeldin takil bize
Elara ikinci saf ...... vakasi daha Osman demiycem Cano kiziyo......
Kiz oturdugum bölgedeki bütün bio ürünler satan dükkanlara gittim yoktu en son Ecz.sordum bana ampul seklinde var isterseniz siparis vereyim gelsin dedi bende tamam dedim yanliz biraz kazik yedimmi acaba Türkiyede ne kadar burada 30 luk paket her ampul 15 ml 50 Euro neyse yarin gelecek kullanmaya basliyacam 2 ay öncesi tavsiye ediyor kadin hücreleri yenileme özelligi varmis ,cinsel gücüde artiriyormus
Süpersin diyorum
AMIN INSAALLAH::::::::::::::::::
CANO SENI SEVIYOM :::::::::::::::::::::::::::
canım sınavım fena değil güzel geçti diyebilirim sonuçlar açıklanmadı daha bende nerak ediyom geçtimmi kaldımmı diye direksiyon dersim 4.5.6 martta sen olsan gösterirdin hemen dimiben geldimmmm
amin canım kuşlu istiyom kuşlu
nasılsın canparçam sınav nasıl geçti??
ben adetim 2 gün geçmişti yaptım canım yaa.ama bekle biraz daha en azından 12 gün geçsin bence
Kendi agzinla itiraf ettin birbirimizi görmeden daha dogrusu sen görüp biz görmeden
Yaprak ne yapiyorsun seker kiz gecmisi okuyordum seni görünce geldim özledim seni nerelerdesin nasil Levent Pasa ..........
evet izmirliyimcanım sen izmirlimisin?
aslında ilkinide normal doğurmayı çok istiyordum ama çocuğun kordonu dolanıkmış ben buna hiç inanmadım annelik hisleri herhalde ayrıca özele giden ne hikmetse direk sezeryana abuk subuk bahanelerle duygularımızı kullanarak bizi sezeryana yönlendiriyorlar riskli olduğunu biliyorum araştırıyorum zaten özele muayene olduğumda 3 milyara çınarlıda normal doğum yapalileceğimi söyledi doktor tabi ultrasonda dikişlerime bakıp normal doğurabileceğimi söyledi doktor ama ben okadar para veremem ilk oğlumda daha masadayken doktorum fiziğimin uygun olduğunu karın kaslarım çocuk doğurmaya müsait olduğunu söyledi doktorum ben eski sporcuyum vucudum müsait yani ama nasip olmadı canım bunu en azından denemek istiyorum biraz uzun oldu ama:26:
ben oğlumu 22 ay emzirdim ona ragmen hergün hastanelerdeydik neler çektim nelerallahım beterinden korusun tabi ben çocuğumun hastalanmasını sezeryana bağlıyorum 20 gün öncesinden alındı yavrum bence bebeğin anne karnında kaldığı saniye bile bebişin gelişimi açısında çookkk önemli
meltemmelis sende hoşgeldin yanlış anlama ben yazdıktan sonra geldin canım
Kkaule nasılsın ya bugün eşimin arkadaşının eşide düşük yapmış noldu yaaa birileri bizim hormonlarımızlamı oynuyo dersin ne kolaymış eskiden kadınlar tarlada doğum yaparmış