- 12 Nisan 2008
- 2.268
- 3
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.601
aynen yaa aynen beni çok güzel anlatmışsın ilkinde hamileliğin tadını çıkarıyodum şimdi ise biran önce hazirana girsekte doğursam diyorum oofffffbenim bide ilki sezeryan şimdi İNŞALLAH ALLAH izin verirse normal doğum istiyorum taktım kafaya valla ben bu işi
amin canım inşaAllah
ilk olacak bende erkek olsun çok istiyorum Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşaAllah
benımde ılk cocugumun erkek olması gonlumden gecerdı hep cunku esımın ailesi tarafı hep kız cocukları vardı esımde ne kadar bellı etmesede erkek gecıyordu gonlunden
ama ıkıncısını ıkımızde kız ıstıyorduk erkek degince içim burkuldu biraz sonra dedım oglum ıcın ıyı oldu
saglıklı hayırlı olsun yeter 3. insallah kız olur
amin canım inşaAllah
ilk olacak bende erkek olsun çok istiyorum Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşaAllah
aynen yaa aynen beni çok güzel anlatmışsın ilkinde hamileliğin tadını çıkarıyodum şimdi ise biran önce hazirana girsekte doğursam diyorum oofffffbenim bide ilki sezeryan şimdi İNŞALLAH ALLAH izin verirse normal doğum istiyorum taktım kafaya valla ben bu işi
Edirneye taşınacam 5:30 da işten çıkılırmı yaaaa :97::97:
inşallah canım
bizde oğlanı yakalasaydık hayırlısıyla
mimoza sen n eyaptın canım varmı gelişmeler
umut senın atesın kacıncı günden itibaren düşmeye başlamıştı
mimoza sen n eyaptın canım varmı gelişmeler
ilki sezeryan ikincisi normal mi istiyosun? anlamadım cnm...çok riskli biliyorsun dimi..eger yapışıklık varsa ilk sezeryandan dolayı risk teşkil ediyor diye biliyorum..benimki de ilki sezeryan olmak zorunda oldu..sonra araştırdım 2. si normal olurrmu diye..ama riskli oldugunu söylediler..
yok canım nerde daha çok erken..5 gün geçti henüz.yada 4 diyelim.
tutmazsa şaşırmıycam
bende oyle biliyorum canım
ayrıca cok zor ya norml dogum sabahlara kadar bagırdım kızlar sezeryan olsamda agrı olacaktı ama normal dogumda cok cektım ben
dogurduktan sonra annemın ellerını optum kadın 5 kılo benı evde dogurmus 3 bucuk kılo cocugu tam tesekkulu hastanede bagıra bagıra dogurdum
tabı herkes cok agrı cekecek dıye bıse yok ama bende kaldı korkular
senin de cuman mübarek olsun rengincim
allahhhhh bide bana erkek doğurtacaksınızyok yok istemem keçiyide boynuzunu da
herkese selam kızlar...
ay adımıda bu sayede öğrenmeyen kalmadı yani yok ben tubiş demem kakuş daha iyi
kız kakuş bu durumda ben 2 - 0 öne geçtim erkek doğurma ihtimalim artıyor bak ne çok ortak özelliğimiz var kocalarımız hemşeri adaşız daha da arasak çıkacak birşeyler