bebek cinsiyet belirleme..

ilki sezeryan ikincisi normal mi istiyosun? anlamadım cnm...çok riskli biliyorsun dimi..eger yapışıklık varsa ilk sezeryandan dolayı risk teşkil ediyor diye biliyorum..benimki de ilki sezeryan olmak zorunda oldu..sonra araştırdım 2. si normal olurrmu diye..ama riskli oldugunu söylediler..
aslında ilkinide normal doğurmayı çok istiyordum ama çocuğun kordonu dolanıkmış ben buna hiç inanmadım annelik hisleri herhalde ayrıca özele giden ne hikmetse direk sezeryana abuk subuk bahanelerle duygularımızı kullanarak bizi sezeryana yönlendiriyorlar riskli olduğunu biliyorum araştırıyorum zaten özele muayene olduğumda 3 milyara çınarlıda normal doğum yapalileceğimi söyledi doktor tabi ultrasonda dikişlerime bakıp normal doğurabileceğimi söyledi doktor ama ben okadar para veremem ilk oğlumda daha masadayken doktorum fiziğimin uygun olduğunu karın kaslarım çocuk doğurmaya müsait olduğunu söyledi doktorum ben eski sporcuyum vucudum müsait yani ama nasip olmadı canım bunu en azından denemek istiyorum biraz uzun oldu ama:26:

valla bende normal doğum yaptım çok oldu unutamadım hala aklımda nasıl doğuracam diye düşünüyorum şimdiden daha ortada hiç bişey yokken :KK1::KK1:

olur canım insallahh
sohbet super yaa hep okuyordum yazmak nasıp olmamıstı
hepınze tesekkur ederımm
ınsallah hepınızın bebeklerı hemen gelır ve gonlunuzdekı olurr
ben cıkıyoırum malum kocam işten gelecek ve acıktım dıyecek
ıyı aksmalar dılıyorum

ben oğlumu 22 ay emzirdim ona ragmen hergün hastanelerdeydik neler çektim neler:KK43:allahım beterinden korusun tabi ben çocuğumun hastalanmasını sezeryana bağlıyorum 20 gün öncesinden alındı yavrum:KK47: bence bebeğin anne karnında kaldığı saniye bile bebişin gelişimi açısında çookkk önemli

umutcum evet hatırladımm

araştırdımda yumurtlamadan sonra 12. gün den sonra düşmeye başlamış bır çok kişinin ki zaten 14-15 de adet oluyorsunn

kızlar iyi akşamlar,
inanın okadar yoğunki iş zaten işten çok giremiyordum foruma, şimdi 6 da işten çıkacam, işten eve git, yemek, sonra kızıma ilgi derken akşamda kımıldayacak halim olmuyor. birde hamile olma ihtimali olması bile beni hamile psikolojisine soktu, sürekli uykulu ve yorgun hissediyorum:KK1:

sohbetleriniz çok hoş ama katılamıyorum şu sıra lütfen beni unutttmaaayıınnn:KK5::KK5:.
inşallah hafta sonu döneceğim aranıza.:KK9:

kızlar iyi akşamlar,
inanın okadar yoğunki iş zaten işten çok giremiyordum foruma, şimdi 6 da işten çıkacam, işten eve git, yemek, sonra kızıma ilgi derken akşamda kımıldayacak halim olmuyor. birde hamile olma ihtimali olması bile beni hamile psikolojisine soktu, sürekli uykulu ve yorgun hissediyorum:KK1:

sohbetleriniz çok hoş ama katılamıyorum şu sıra lütfen beni unutttmaaayıınnn:KK5::KK5:.
inşallah hafta sonu döneceğim aranıza.:KK9:

kız ne durumdasın hadi iyi haberler ver bize

kızlar ben çıktım öpüyorum sizi sonra uğrarım:KK58:valla sizi çok seviyorum yaaa keşke görüşebilsek:KK16: iyi akşamlar kolay gelsin sizlere malum yemek saati:KK54::KK54::KK54:

canım şimdilik birşey yok, ctesi yada pazar regl olmam gerekiyor yarın da olmazsam testi yapıcam artık, bugün belim ağrıdı bir ara olcakmış gibi ama, akıntıda bir yandan halen devam ediyor...

Hadi hayırlısı olsun
haber et bize

kızlar iyi akşamlar hepinizeeeee

artık az kaldıı nisannn en rahat zamanların başlıcak inşallahh
boncugu bende cok merak ediyorum en son emar cektircektii sonrada gelmedi
14 şubatta gitcekti doktora ikili test için,bende merakla bekliyorumm sonuclarını

evet elara az kaldı bende sabredeyim diyorum..boncuğu bende merak ettim ne zamandır girmiyo umarım sağlığı iyidir..

aslında ilkinide normal doğurmayı çok istiyordum ama çocuğun kordonu dolanıkmış ben buna hiç inanmadım annelik hisleri herhalde ayrıca özele giden ne hikmetse direk sezeryana abuk subuk bahanelerle duygularımızı kullanarak bizi sezeryana yönlendiriyorlar riskli olduğunu biliyorum araştırıyorum zaten özele muayene olduğumda 3 milyara çınarlıda normal doğum yapalileceğimi söyledi doktor tabi ultrasonda dikişlerime bakıp normal doğurabileceğimi söyledi doktor ama ben okadar para veremem ilk oğlumda daha masadayken doktorum fiziğimin uygun olduğunu karın kaslarım çocuk doğurmaya müsait olduğunu söyledi doktorum ben eski sporcuyum vucudum müsait yani ama nasip olmadı canım bunu en azından denemek istiyorum biraz uzun oldu ama:26:

canım sen izmirlimisin?

ben geldimmmm

oooooo kızlar topikte slm alma reytingleri fırlamış heç alışık değildim:KK1:okuyunca gördüm 23 sayfa olmuş daha 17 saatte mAşallah size BU CUMANIN HÜRMETİNE YUMURTALARINIZ ÇATLAR KUTULARINIZ DOLAR İSTEYENE SAPLI İSTEYENE KUŞLU BEBEK NASIP OLUR Bİ IKINMADA DOĞURURSUNUZ İNŞALLAH

amin canım kuşlu istiyom kuşlu:KK1:
nasılsın canparçam sınav nasıl geçti??
innşş canımmm aminn hepimiz mutlu olalaım

KAKULEEE

SEN KAN TAHLILINI YUMURTLAMANIN KAÇINCI GÜNÜ YAPTIRMIŞTINNNNNN

ben adetim 2 gün geçmişti yaptım canım yaa.ama bekle biraz daha en azından 12 gün geçsin bence

eyyyyy ULU RABBİM YERİ GÖĞÜ YARATAN BİZİDE İÇİNE KOYAN GÜZELL ALLAHIM SEN OL DEDİNMİ HERŞEY OLUVERİR ŞÜPHESİZKİ SEN ESİRGEYEN VE BAĞIŞLAYANSIN DUALARI KABUL EDEN ALLAH IM SANA AÇIK OLAN ELLERİ BOŞ ÇEVİRME DİN KARDEŞLERİME GÖNÜLLERİNDEKİ EVLATLARI HAYIRLISIYLA NASİP EYLE SENIN KULLARINA OLAN RAHMETİN YANINDA BİR ANNENİN EVLADINA OLAN RAHMETİ DENİZDE DAMLA KADAR BİZEDE RAHMET EYLE HAKKIMIZDA HAYIRLISI EVLATLAR NASİP EYLE EVLATLARIMIZI SANA LAYIK KUL HABİBİNE LAYIK ÜMMET OLARAK YETİŞTİRMEYİ NASİP EYLE

amin canım aminnnnnnn.allah razı olsun senden de.
allah senide doğumunda kolaylıklar versin.ne güzel dua etmişsin öyle valla yer gök duaylla denirya birbirimize bol bol dua edelim.

X