bebek cinsiyet belirleme..

yok canım başlamadım
aslında iyi aklıma getirdin ateşim geçti artık takip edebilirim sağol kız :KK34:

minietek hamile kalınca ateş kaç civarı çıkıyoo??

düzenlı ates ölçüyorsan eğer ates yumurtlamadan sonra düşmüyor adet zamanı hamıle değilsen düşüşe geçiyor eğer hamıleyse ates yüksek kalıyor ama bazı kısılerde düşedebiliyormus

Ezelcim ben de baktım şimdi resminize maşallah allah nazardan sakınsın gözleriniz pırıl pırıl boncuk boncuk bakıyo maşaşllah
çok tatlısınız
bebişte çok tatlı allah sağlıklı uzun ömür versin

tuubaaoz

üzüldüm canım Allah sağlıklı bır bebek versin sana sağlıklıca büyüt üzüntünü unuttursun sana bebeğinn

ezellll
hani bunlar intihar ediyolardı uçurumdan yuvarlanacaklardı:84::84::84::84::84::84::84:
Elara gelsede yok etse şunlarııı:KK1::KK1:

önce hamilemiyim stresi..sonra cinsiyeti nedir stresii...sonra ay nasıl doğacak stresiii....biittmiiyoooo:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
aynen yaa aynen beni çok güzel anlatmışsın ilkinde hamileliğin tadını çıkarıyodum şimdi ise biran önce hazirana girsekte doğursam diyorum oofffff :KK59:benim bide ilki sezeryan şimdi İNŞALLAH ALLAH izin verirse normal doğum istiyorum taktım kafaya valla ben bu işi:KK61:

ben kaçayım kızlar kızıma yemek hazırlıyorum
kızım saat 8,30 gibi uyuyor ,kızımı uyuttuktan sonra yine gelirim inşallah güzel sohpetlerimiz olur

çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için inşallah bebişim beni çok bekletmez hemen gelir..
sizlere de tez zamanda gönlünüze göre versin rabbim
doktorum folik asit verdi onu kullanıyorum bugün 13.günüm bu arada 3defa çalıştık:KK1:
ama daha çok ayrıntı varmış onları öğrenmem lazım elaradan öğrenebilirmişim bakalım neler yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum...

X