- 2 Şubat 2011
- 70
- 0
- 44
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.561
ahhhh ahhh keske hemen bılsek benımde 8, gün bugun 10 günden sonra kanda çıkıyor ama 2 gün daha beklesın sadece idrarda çıkması da adetın 2-3 gün gecmesı gerek
sagol canım hepimizin cocuklarını ınsallahpardon canım allah bağışlasın oğullarını
canım dogum tarihim 25.05.1986canım doğum tarihini son adet tarihini ve kaç günde bir adet olduğunu yazarsan bioritmine bakabilirim eğer ilişki tarihini hatırlıyorsan onuda yaz ilk oğlununda ikincininde
sagol canımmcanım günde bır kez az mıktarda kremsı
son gün derken adet bekledıgı gun yanıı dıme
gecıcek cnm aspırın iç kan sulandırıyorya işe yarar ama sakın apranax falan ıcmeyınn kanamayı durduruyor
AMİNNNNN CANIMMM İNŞALLAHHH YARABBİMMMMMMMMM
ALLAH BAĞIŞLASIN EVLATLARINI
kızlar yeni fotolar ekledim halamın torununun 6 ay kınasından bakın şu zilliye nasıl tatlı görüüünnn
kızlar ilişkiden kaç gün sonra idrar tahlili yapmak lazım...bilen var mı??bi arkadaşım çok merak ediyoo..daha 10 gün olmuş merak ediyooo:))
Minietek
dr agumentin verdi onu içiyorum ama
cnm bencede sen önümüzdeki aya ertele..ben bu topiği görmeden önce erkek için yumurtlama günü ilişki yeterli diye biliyodum..ama daha neler varmış nelerr...
önümüzdeki ay bakıcaz işallah tutar...
senin oglun mu var cnm..yoksa bu ilk mii?
Canım iç iyi bir antıbıotık ama bazı bünyelerde mantar yapabılıyo kesılmiş süt gıbı akıntı ve kaşıntı yapıo vajınadan ama bende yapmıyo o antıbıotık bence iyi olmuş kullanman nerede en ufak bır ıltıhap varsa temızlemıstır bebek ıyı yerlesır gıbı gelıyor bana bende ocak sonu ıcmıstım bılımsel bırsey yok benım içimden öle gelıyoo temızlendım gıbı
eyyyyy ULU RABBİM YERİ GÖĞÜ YARATAN BİZİDE İÇİNE KOYAN GÜZELL ALLAHIM SEN OL DEDİNMİ HERŞEY OLUVERİR ŞÜPHESİZKİ SEN ESİRGEYEN VE BAĞIŞLAYANSIN DUALARI KABUL EDEN ALLAH IM SANA AÇIK OLAN ELLERİ BOŞ ÇEVİRME DİN KARDEŞLERİME GÖNÜLLERİNDEKİ EVLATLARI HAYIRLISIYLA NASİP EYLE SENIN KULLARINA OLAN RAHMETİN YANINDA BİR ANNENİN EVLADINA OLAN RAHMETİ DENİZDE DAMLA KADAR BİZEDE RAHMET EYLE HAKKIMIZDA HAYIRLISI EVLATLAR NASİP EYLE EVLATLARIMIZI SANA LAYIK KUL HABİBİNE LAYIK ÜMMET OLARAK YETİŞTİRMEYİ NASİP EYLE
Minietek
dr agumentin verdi onu içiyorum ama
önce hamilemiyim stresi..sonra cinsiyeti nedir stresii...sonra ay nasıl doğacak stresiii....biittmiiyoooo
sagol canım hepimizin cocuklarını ınsallah
canım dogum tarihim 25.05.1986
05.05.2009 son adet tarihim
19.05.2009 hamile kaldıgım tarıh
28 gunde bır adet oluyorum bu ilk oglumda
ikincisinde ise
15.11.2010 son adet tarihim hamile kaldıgım zaman 6.12.2010 dıye dusunuyorum cunku tek o zaman oldu ilişki
UMUT ates takıbıne başladın mııııııı
:84::84::84::84::84:
aynen inşallahh sağlıklı bır bebek versın bana allah ım da gerısı problem değill
sen kan ne zaman vereceksin
bilmiyorum artık canım bekliycem burayı okumadan biraz yaramazlık yapmıştıkolmazsa öbür ay daha iyi çalışacağız artık..
yok caım benim bu ilk olacak inşallah ama 3ay önce 22hftlık kızımı kaybettim ona çok özenmiştim şimdi yine kız olsun istiyorum
bilmiyorum artık canım bekliycem burayı okumadan biraz yaramazlık yapmıştıkolmazsa öbür ay daha iyi çalışacağız artık..
yok caım benim bu ilk olacak inşallah ama 3ay önce 22hftlık kızımı kaybettim ona çok özenmiştim şimdi yine kız olsun istiyorum
canım sanırım buna göre son adet tarihine bakıyosun:44: değilmi eğer öyleyse benim ilk oğlumda tutuyo ikincisinde malesef tutmuyo ikincisini kız gösteriyo
yok canım başlamadım
aslında iyi aklıma getirdin ateşim geçti artık takip edebilirim sağol kız
ilk oğlunda bioritme göre erkek günlerinde kalmışsın ama ikincisinde 6 aralık kız günlerin dediğin gibi çok geç yumurtlamışsın erkek olduğu kesin mi kız olma ihtimali yok mu bence bir umut kız olabilir gibi geliyor
ama 6 aralıktan önce kaldıysan erkek günleri sende ilişki olmadı diyorsun
sağol canım teşekkür ederizbeyaz melek gerçekten melekler gibisiniz kızınla ikiniz
eyyyyy ulu rabbim yeri göğü yaratan bizide içine koyan güzell allahım sen ol dedinmi herşey oluverir şüphesizki sen esirgeyen ve bağışlayansın duaları kabul eden allah ım sana açık olan elleri boş çevirme din kardeşlerime gönüllerindeki evlatları hayırlısıyla nasip eyle senın kullarına olan rahmetin yanında bir annenin evladına olan rahmeti denizde damla kadar bizede rahmet eyle hakkımızda hayırlısı evlatlar nasip eyle evlatlarımızı sana layık kul habibine layık ümmet olarak yetiştirmeyi nasip eyle
çok üzüldüm allah gönlüne göre verir inşallahbilmiyorum artık canım bekliycem burayı okumadan biraz yaramazlık yapmıştıkolmazsa öbür ay daha iyi çalışacağız artık..
canım sanırım buna göre son adet tarihine bakıyosun:44: değilmi eğer öyleyse benim ilk oğlumda tutuyo ikincisinde malesef tutmuyo ikincisini kız gösteriyo