bebek cinsiyet belirleme..

slm

aradan kaynak yapıp konuya dalayım ben.. bır şey sormak istiyorum.. klomen kullananlara dr 10 gunden sonra sık ilişkı diyor. eger erkek bebek istenıyorsa kaçıncı gun ilişkı olması daha mantıklı olur.. tam toparlayamadım soruyu da:))

h.geldın öncelıkle..

klomen kullandıktan sonra yum takıbı yapttır en ıyı ordan anlarsın cnm

regl dongune baglı ne zaman catlayacagı cunku...

tuğba 26 sın canım

senle aynıyız galiba gine önce sen sonra ben bakalım artık :)
kısmet canım bakalım ne zaman ikimiz birlikte

kızlar ben geldım cok mutluyum tam tamına 3 kılo 3oo grm vermısım

2 kılo yagdan 1 kılo su dan gıtmıs vucudumdacok sevındım cokkk

ooooo maşallah valla çok iyi vermişsin devam devam

kızlar kız bebek için süt ürünlerii,balık,tavuk yiyin yazıyod bi yerde,benhepsini çok yerim yoğurtsuz yemek yemem,peynrsiz kahvaltı etmem..balık haftada bir iki kere..ama oğlum var, bide ben hep balık yemeyeniin oğlu olmaz diye biliyodum doğru değilmiymişş yaniii?

Son düzenleme:
klomen 5 gun kullanıyor. ama yumurta 10. gun çatlamıyor galıba..

bıraz şaçmalar gıbı oldum ama konuyu çözemedım

canım önce kısmet tabi ama hepsi bir arada olması gerek bütün şartların yani.hem diyet hem zamanlama çok önemli bence

h.geldın öncelıkle..

klomen kullandıktan sonra yum takıbı yapttır en ıyı ordan anlarsın cnm

regl dongune baglı ne zaman catlayacagı cunku...

pekı yumurta takıbınde yumoşun çatlayacagı kesın olarak söylenebiliyormu? tahmını zaman mı söylenıyor..?

Son düzenleme:
kızlar ben geldım cok mutluyum tam tamına 3 kılo 3oo grm vermısım

2 kılo yagdan 1 kılo su dan gıtmıs vucudumdacok sevındım cokkk

kız ezel bu takvımı nerden buldun

anacım - sıler kızmı eger öleyse benım hep -sı aralık bı artı((

ayyy hadi maşaAllah süper gidiyorsun Berniiiiiiiiiillll

evet eksiler kız bernil

Son düzenleme:
pekı yumurta takıbınde yumoşun çatlayacagı kesın olarak söylenebiliyormu? tahmını zaman mı söylenıyor..?

canım yumoş belli büyüklüğe gelince çatlıyor zaten ordan tahmin eder doktorun zaten klomenle birlikte çatlatma iğneside vermedimi aslında öyle olsa daha iyi olur du

ilk ay daha hızlı veriliyor diye biliyorum ikinci ay biraz yavaşlayabilir belki ama 3. aya senin bu hızınla bişey kalmaz fazlalıklardan

Bernil:81::81::81::81::81: ezel ben de tam tersi biliyorum ilk ay zor veriliyo daha sonra hızlanıyo
Bernil diyetisyene falan mı gidiyosun,eşim bi ara kilodan şikayetçiydi akapunktura gitti o zaman epey
kilo verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…