- 12 Nisan 2008
- 2.268
- 3
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.501
kızlar ben geldım cok mutluyum tam tamına 3 kılo 3oo grm vermısım
2 kılo yagdan 1 kılo su dan gıtmıs vucudumdacok sevındım cokkk
kızlar yaa ben bilemedim haziran 85 doğumluyum 25mi 26mı oluyorum. 25se erkek26sa kız diyor lütfennn 26olayımm...
BERNIL SÜPERSINNN
26 kabul et cnm
slm
aradan kaynak yapıp konuya dalayım ben.. bır şey sormak istiyorum.. klomen kullananlara dr 10 gunden sonra sık ilişkı diyor. eger erkek bebek istenıyorsa kaçıncı gun ilişkı olması daha mantıklı olur.. tam toparlayamadım soruyu da:))
kısmet canım bakalım ne zaman ikimiz birliktesenle aynıyız galiba gine önce sen sonra ben bakalım artık :)
kızlar yaa ben bilemedim haziran 85 doğumluyum 25mi 26mı oluyorum. 25se erkek26sa kız diyor lütfennn 26olayımm...
kızlar kız bebek için süt ürünlerii,balık,tavuk yiyin yazıyod bi yerde,benhepsini çok yerim yoğurtsuz yemek yemem,peynrsiz kahvaltı etmem..balık haftada bir iki kere..ama oğlum var, bide ben hep balık yemeyeniin oğlu olmaz diye biliyodum doğru değilmiymişş yaniii?
tuğba 26 sın canım
kısmet canım bakalım ne zaman ikimiz birlikte
ooooo maşallah valla çok iyi vermişsin devam devam
canım önce kısmet tabi ama hepsi bir arada olması gerek bütün şartların yani.hem diyet hem zamanlama çok önemli bence
beyaz melek gerçekten melekler gibisiniz kızınla ikiniz
h.geldın öncelıkle..
klomen kullandıktan sonra yum takıbı yapttır en ıyı ordan anlarsın cnm
regl dongune baglı ne zaman catlayacagı cunku...
kız ezel bu takvımı nerden buldun
anacım - sıler kızmı eger öleyse benım hep -sı aralık bı artı((
ayyy hadi maşaAllah süper gidiyorsun Berniiiiiiiiiillll
pekı yumurta takıbınde yumoşun çatlayacagı kesın olarak söylenebiliyormu? tahmını zaman mı söylenıyor..?
sagol cnm valla ıns böle gıderım kız ıkı ayda bıter ıns kılo problemım
ilk ay daha hızlı veriliyor diye biliyorum ikinci ay biraz yavaşlayabilir belki ama 3. aya senin bu hızınla bişey kalmaz fazlalıklardan