- 3 Ocak 2007
- 2.608
- 3
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.461
Mini etek ne durumdasın ??
mini eteğin uykusu varmış hamiş olabilir
Elara
gelince sana zahmet benim tablomu baştan aşağı herşeyini değiştir ben hastalandım şimdi
nöbetçidir belki ezelciğim sen napıyon
Elara
gelince sana zahmet benim tablomu baştan aşağı herşeyini değiştir ben hastalandım şimdi
merhaba kızlar ayy lütfen benide aranıza alın topiğiniz çok eğlencelibayıldım paylaşımlarınıza.
ben de kız istiyorum bayılıyorum kızlara.. Allah'ım izin verirse ilk olacak. 3ay önce 5,5aylık bebeğimi kaybettim ve kızdı günlerce güzel kızım diye sabahlara kadar ağladım. onun için aldığım kıyafetlerini eşyalarını hep sakladım yine kızım olur diye..şimdi yeniden başladık çalışmalara ve ben yine kız bebek aşkıyla yanıyorumlütfen bu konuda benide bilgilendirin takdir Allah'ın tabi önemli olan sağlıklı olması ama belki işe yarar denemekde fayda var...
umut 1 gün geçikti yani dimi iğneden sonra kaçıncı gün hastalanmış oldum_?
durmak yok bacım yola devam
selam kızlarrr işim vardı giremedim anca geldim nasılsınız
umut gunes minietek ezel bide yeni arkadaş tuubaa kız adaşmıyız yoksa benim adım da tuba şimdi ezel bana tubiş der diye dememiştim adımı
gel anam gel sen de sütçülerdensin.yamacıma gel beraber çözeriz bu işi evelallah
günaydın kızlar ben geldim cumanız mübarek olsun
elara kakule için keçiboynuzu kürü değilde pekmezi daha iyi olmazmı pekmezde bi miktar kalsiyumda varmış ya öle duymuşttum, kürü uygulayanların genelde erkek oldu sanırım
umut gunes minietek ezel bide yeni arkadaş tuubaa kız adaşmıyız yoksa benim adım da tuba şimdi ezel bana tubiş der diye dememiştim adımı
evet canım 1 gün gecikti
iğne vurulduğum gün 2/2
ilişki 3/2 hangi günden sayacaksın
ay adımıda bu sayede öğrenmeyen kalmadı yani yok ben tubiş demem kakuş daha iyi
kız kakuş bu durumda ben 2 - 0 öne geçtim erkek doğurma ihtimalim artıyor bak ne çok ortak özelliğimiz var kocalarımız hemşeri adaşız daha da arasak çıkacak birşeyler
ilişki gününden sayarsan kaç gün sonra
günaydınn hayırlı cumalar,gününüz aydın,neşeniz bol,keseniz dolu olsuun
tamam bundan sonra slm almıyanın yumurtaları catlamasınn:125:
geçmişi oku oku bitmi yaa
Günaydınnnn, hayırlı Cumalar kızlar.
kız ben cebiniz demek istedim,aklın fikrin orda
kız senin adında mı tuba allah seni ne yapmasın be n onu yeni gelen arkadaşa dediydim tuubaaoz varya adın tuba mı diye
adaşım benim
ilişkiden sonra bugün 15.gün canım
kakulecim çok sağol bitanem!bende senin için aynı duygular içerisideyim.sonucunu gördüm,ama zaten herkes bişeyler söylemiş hakkında,bende sen üzülmeyesin diye bişiy demek istemedim.ne biliyim,bu konularda hassasın bu aralar.anne olmak isteyen ve bunun için dua eden,her an umut taşıyan bi kadın ne hissediyosa,hepimiz aynı şeyleri hissettiğimizden dolayı söylenenler bazen içi boş teselli gibi gelebiliyo,insanı üzebiliyo.her neyse..
evet canım,mayıstan sonra hamile kalma olasılığım yüksek seninde söylediğin gibi.içim rahat etti tabii,etmez mi,evde kendi kendine bilemiyosunki ne var ne yok.aslında evlenmeden önce düzenli
bi jinekolog kontrolüne gitseydim daha iyi olurdu.
şanslıyım,eşim var.benim yanımda.bana ve bize,olacağına inanıyo.bu da bana kendimi iyi hissettiriyo en azından.inşallah seninde bebişin seni üzmesin ve doğru zamanda gelsin kakuleciiim!!!
Mini etek ne durumdasın ??
mini eteğin uykusu varmış hamiş olabilir
Elara
nöbetçidir belki ezelciğim sen napıyon
gel anam gel sen de sütçülerdensin.yamacıma gel beraber çözeriz bu işi evelallah
inş mucıze olur bana gerçekten ben dayanamadım bugunde idrar testı yaptım negatıff yumurtlamadan sonra 8 gun gectı