bebek cinsiyet belirleme..

Elara

gelince sana zahmet benim tablomu baştan aşağı herşeyini değiştir ben hastalandım şimdi

selam kızlarrr işim vardı giremedim anca geldim nasılsınız
umut gunes minietek ezel bide yeni arkadaş tuubaa kız adaşmıyız yoksa benim adım da tuba şimdi ezel bana tubiş der diye dememiştim adımı

gel anam gel sen de sütçülerdensin.yamacıma gel beraber çözeriz bu işi evelallah

hoşgeldin kakule nasılsın sağlık sıhhat iii mi

günaydın kızlar ben geldim cumanız mübarek olsun

elara kakule için keçiboynuzu kürü değilde pekmezi daha iyi olmazmı pekmezde bi miktar kalsiyumda varmış ya öle duymuşttum, kürü uygulayanların genelde erkek oldu sanırım

senin de cuman mübarek olsun rengincim
allahhhhh bide bana erkek doğurtacaksınızyok yok istemem keçiyide boynuzunu da

selam kızlarrr işim vardı giremedim anca geldim nasılsınız
umut gunes minietek ezel bide yeni arkadaş tuubaa kız adaşmıyız yoksa benim adım da tuba şimdi ezel bana tubiş der diye dememiştim adımı

ay adımıda bu sayede öğrenmeyen kalmadı yani yok ben tubiş demem kakuş daha iyi

kız kakuş bu durumda ben 2 - 0 öne geçtim erkek doğurma ihtimalim artıyor bak ne çok ortak özelliğimiz var kocalarımız hemşeri adaşız daha da arasak çıkacak birşeyler

kız senin adında mı tuba allah seni ne yapmasın be n onu yeni gelen arkadaşa dediydim tuubaaoz varya adın tuba mı diye
adaşım benim

umutcum adet olmuşsun galiba canım geçmiş olsun diyelim ne diyelim.inşallah bu ay daha verimli geçer senin için

günaydınn hayırlı cumalar,gününüz aydın,neşeniz bol,keseniz dolu olsuun

senin de canım
tamam bundan sonra slm almıyanın yumurtaları catlamasınn:125:

geçmişi oku oku bitmi yaa
Günaydınnnn, hayırlı Cumalar kızlar.

sanada hayırlı cumalar

kız ben cebiniz demek istedim,aklın fikrin orda

aaaa ben de valla o kese anladım sanırım benim de aklım fikrim

damlasu valla birbirimize karşı hislerimiz aynı
üzülmek yada bırakmak yok yola devam naaplım çalışmadan kazanç olmuyo bizde eliizden geleni yapıp gerisini allaha havale ediyoruz.rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
ne mutlu ki eşlerimiz yanımızda bize hep destekçi allah razı olsun onlardan.
bu arada fotonu gördüm maşallah kız sana ne tatlısın köpecik kral galiba adı senin mi ne şeker şey yaa bi ara benimde haskim vardı malesef ayrıldık
öptüm canım

Mini etek ne durumdasın ??

canım beklıyorum buyuk olasılıkla yok diyorum ama tablom da bu 33939a Ovulation Charts

mini eteğin uykusu varmış hamiş olabilir
inş mucıze olur bana gerçekten ben dayanamadım bugunde idrar testı yaptım negatıff yumurtlamadan sonra 8 gun gectı

Elara

gelince sana zahmet benim tablomu baştan aşağı herşeyini değiştir ben hastalandım şimdi

nöbetçidir belki ezelciğim sen napıyon

yok cnm 14 subattaydı bır dahakı 4 mart bıktım bu nöbetlerden bebeişim olsa konuscam hep nöbetlerı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…