- 21 Nisan 2009
- 1.956
- 21
- 39
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.521
tskler kakulecım ewet cnm valla super ay benı motıve edıyonuz
cnmm arkadaslarım sızı cok sevıyom
canım yumoş belli büyüklüğe gelince çatlıyor zaten ordan tahmin eder doktorun zaten klomenle birlikte çatlatma iğneside vermedimi aslında öyle olsa daha iyi olur du
kızlar sütçüler için kırmızı et iyi mi kötümü bu aralar canım etli bişeyler istiyor hep
şimdide kendime kıymalı cevizli bi makarna yaptım yiyorumohhh gelsin kilolar...
öğrendimki buraya aç oturmamak lazım sizi takip etmekten aç kaldım ayoll
çatlatma ignesi vermedı. zaten hemen başlamayacagız tedavıye. sadece surecı konutuk. neler olur dıye.. bıraz bekleyecegız.
elarada özel liste var kız için ne yenir ne içilir takviyeler neler falan akşam rica edersen ve sürekli takipçi olursan sana da yollar.
kızlar ben çıkıyorum akşama gelirim inşallah öpüyorum kocamanından
kızlar sütçüler için kırmızı et iyi mi kötümü bu aralar canım etli bişeyler istiyor hep
şimdide kendime kıymalı cevizli bi makarna yaptım yiyorumohhh gelsin kilolar...
öğrendimki buraya aç oturmamak lazım sizi takip etmekten aç kaldım ayoll
hımm anladım ama bir rahatsızlığın yok dimi hormon tahlili yaptırdın mı_? kendi kendinede yumurta takibi yapıp yumurtlama gününde deneme yapabilirsin normalde yumurtan gelişmiyorsa çörek otu bal tarçın karışımı yada polen arı sütü karışımını deneyebilirsin
cnm bildiğim kadarıyla kırmızı et erkek diyetinde var:)
inşALLAH HERKESİN GÖNLÜNCE OLSUN SİZ MUTLU OLUNKİ ETRAFA POZİTİF NEŞE SAÇIN BİZDE MUTLU OLALIMkızlarrrr benım tam yumurtlamadan 7 gün sonra ates düşmüştüya o yerleşme düşüşü olabılıyormusss yaaa çok mutlu oldumm inşş öledirrr
yaaa tühh bu ay olmazsa benim herşeyi öğrenip başlamam lazım bu işe çok çalışmam lazım çok