bebek cinsiyet belirleme..

herkese bi pay var duanda ne güzell

eyyyyy ULU RABBİM YERİ GÖĞÜ YARATAN BİZİDE İÇİNE KOYAN GÜZELL ALLAHIM SEN OL DEDİNMİ HERŞEY OLUVERİR ŞÜPHESİZKİ SEN ESİRGEYEN VE BAĞIŞLAYANSIN DUALARI KABUL EDEN ALLAH IM SANA AÇIK OLAN ELLERİ BOŞ ÇEVİRME DİN KARDEŞLERİME GÖNÜLLERİNDEKİ EVLATLARI HAYIRLISIYLA NASİP EYLE SENIN KULLARINA OLAN RAHMETİN YANINDA BİR ANNENİN EVLADINA OLAN RAHMETİ DENİZDE DAMLA KADAR BİZEDE RAHMET EYLE HAKKIMIZDA HAYIRLISI EVLATLAR NASİP EYLE EVLATLARIMIZI SANA LAYIK KUL HABİBİNE LAYIK ÜMMET OLARAK YETİŞTİRMEYİ NASİP EYLE

amin canım aminnn eline diline gönlüne sağlık

AMİİİNNNN CANIMSIINNNn

amin canım ne guzel yazmıssın
kızlar benım 1 yasında bıır oglum var ve ıkıncı bebegıme hamıle kaldım tabı ıstemeden oldu plansız bı sekılde
onunda erkek oldugunu ogrendım
kız olsun ıstıyordum ama napalım nasıp boyleymıs
3. ıstıyorum
o zaman burayı bol bol takıp edıcem
aslında takıp edıyordum ıkıncıyı dusundugum zaman uygularım yontemlerı dıye ama ıste olmadı
insallah hepınızın gonlune gore olur
bende bır umıt belkı degısır doktor yanılmıstır dıye bekleyecegım artık

sen oğullarına nasıl kaldın canım tek ilişkiylemi ? yumurta günü takip etmişmiydin ilkinde

canım doğum tarihini son adet tarihini ve kaç günde bir adet olduğunu yazarsan bioritmine bakabilirim eğer ilişki tarihini hatırlıyorsan onuda yaz ilk oğlununda ikincininde

sen oğullarına nasıl kaldın canım tek ilişkiylemi ? yumurta günü takip etmişmiydin ilkinde

evet canım ılkınde tam yumurtlama gununde hamıle kaldım bır hafta ılıskı olmadı sonra yumurtlama gunumde oldu sonra 2 gun de vır bırlıkte olduk
dogum kontrol hapı kullanıyordum bıraktım o yuzden yumurtlama takıbı yaptım ılk denemede oldu
ıkıncısı ıse adetıme yakın oldu tek ilişki ile onda kazaya geldım
okudum bı kac yerden hamıle kalınmaz fılan yazıyordu adete o kadar yakın ama kalınıyormus
hayırlıs boyleymıiş

kızlar ilişkiden kaç gün sonra idrar tahlili yapmak lazım...bilen var mı??bi arkadaşım çok merak ediyoo..daha 10 gün olmuş merak ediyooo:))

hadi bakalım inşallah
akıntıların felan ne durumda

canım günde bır kez az mıktarda kremsı

kakule son günde yaptırmıştı

son gün derken adet bekledıgı gun yanıı dıme

iğneden oldu sanırım ilk defa bu kadar sancılı adetim olduuuu
gecıcek cnm aspırın iç kan sulandırıyorya işe yarar ama sakın apranax falan ıcmeyınn kanamayı durduruyor

AMİNNNNN CANIMMM İNŞALLAHHH YARABBİMMMMMMMMM

ALLAH BAĞIŞLASIN EVLATLARINI

kızlar ilişkiden kaç gün sonra idrar tahlili yapmak lazım...bilen var mı??bi arkadaşım çok merak ediyoo..daha 10 gün olmuş merak ediyooo:))

ahhhh ahhh keske hemen bılsek benımde 8, gün bugun 10 günden sonra kanda çıkıyor ama 2 gün daha beklesın sadece idrarda çıkması da adetın 2-3 gün gecmesı gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…