- 7 Haziran 2010
- 3.674
- 2
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.541
oooooo kızlar topikte slm alma reytingleri fırlamış heç alışık değildimokuyunca gördüm 23 sayfa olmuş daha 17 saatte mAşallah size BU CUMANIN HÜRMETİNE YUMURTALARINIZ ÇATLAR KUTULARINIZ DOLAR İSTEYENE SAPLI İSTEYENE KUŞLU BEBEK NASIP OLUR Bİ IKINMADA DOĞURURSUNUZ İNŞALLAH
inşALLAH HERKESİN GÖNLÜNCE OLSUN SİZ MUTLU OLUNKİ ETRAFA POZİTİF NEŞE SAÇIN BİZDE MUTLU OLALIM
kızlarrrr benım tam yumurtlamadan 7 gün sonra ates düşmüştüya o yerleşme düşüşü olabılıyormusss yaaa çok mutlu oldumm inşş öledirrr
innşş canımmm aminn hepimiz mutlu olalaım
KAKULEEE
SEN KAN TAHLILINI YUMURTLAMANIN KAÇINCI GÜNÜ YAPTIRMIŞTINNNNNN
eyyyyy ULU RABBİM YERİ GÖĞÜ YARATAN BİZİDE İÇİNE KOYAN GÜZELL ALLAHIM SEN OL DEDİNMİ HERŞEY OLUVERİR ŞÜPHESİZKİ SEN ESİRGEYEN VE BAĞIŞLAYANSIN DUALARI KABUL EDEN ALLAH IM SANA AÇIK OLAN ELLERİ BOŞ ÇEVİRME DİN KARDEŞLERİME GÖNÜLLERİNDEKİ EVLATLARI HAYIRLISIYLA NASİP EYLE SENIN KULLARINA OLAN RAHMETİN YANINDA BİR ANNENİN EVLADINA OLAN RAHMETİ DENİZDE DAMLA KADAR BİZEDE RAHMET EYLE HAKKIMIZDA HAYIRLISI EVLATLAR NASİP EYLE EVLATLARIMIZI SANA LAYIK KUL HABİBİNE LAYIK ÜMMET OLARAK YETİŞTİRMEYİ NASİP EYLE
herkese bi pay var duanda ne güzell
canım kulun kula yaptığı dua daha makbulmuş birbirimize dua edelimki dostluklar kazanalım sizi görmeden gerçek dostluğu burda yakaladım hepimiz halımızden anlıyoruz
oooooo kızlar topikte slm alma reytingleri fırlamış heç alışık değildimokuyunca gördüm 23 sayfa olmuş daha 17 saatte mAşallah size BU CUMANIN HÜRMETİNE YUMURTALARINIZ ÇATLAR KUTULARINIZ DOLAR İSTEYENE SAPLI İSTEYENE KUŞLU BEBEK NASIP OLUR Bİ IKINMADA DOĞURURSUNUZ İNŞALLAH
eyyyyy ULU RABBİM YERİ GÖĞÜ YARATAN BİZİDE İÇİNE KOYAN GÜZELL ALLAHIM SEN OL DEDİNMİ HERŞEY OLUVERİR ŞÜPHESİZKİ SEN ESİRGEYEN VE BAĞIŞLAYANSIN DUALARI KABUL EDEN ALLAH IM SANA AÇIK OLAN ELLERİ BOŞ ÇEVİRME DİN KARDEŞLERİME GÖNÜLLERİNDEKİ EVLATLARI HAYIRLISIYLA NASİP EYLE SENIN KULLARINA OLAN RAHMETİN YANINDA BİR ANNENİN EVLADINA OLAN RAHMETİ DENİZDE DAMLA KADAR BİZEDE RAHMET EYLE HAKKIMIZDA HAYIRLISI EVLATLAR NASİP EYLE EVLATLARIMIZI SANA LAYIK KUL HABİBİNE LAYIK ÜMMET OLARAK YETİŞTİRMEYİ NASİP EYLE
amin canım ne guzel yazmıssın
kızlar benım 1 yasında bıır oglum var ve ıkıncı bebegıme hamıle kaldım tabı ıstemeden oldu plansız bı sekılde
onunda erkek oldugunu ogrendım
kız olsun ıstıyordum ama napalım nasıp boyleymıs
3. ıstıyorum
o zaman burayı bol bol takıp edıcem
aslında takıp edıyordum ıkıncıyı dusundugum zaman uygularım yontemlerı dıye ama ıste olmadı
insallah hepınızın gonlune gore olur
bende bır umıt belkı degısır doktor yanılmıstır dıye bekleyecegım artık
sen oğullarına nasıl kaldın canım tek ilişkiylemi ? yumurta günü takip etmişmiydin ilkinde
kızlar benım 1 yasında bıır oglum var ve ıkıncı bebegıme hamıle kaldım tabı ıstemeden oldu plansız bı sekılde
3. ıstıyorum
O zaman burayı bol bol takıp edıcem
aslında takıp edıyordum ıkıncıyı dusundugum zaman uygularım yontemlerı dıye ama ıste olmadı
sen oğullarına nasıl kaldın canım tek ilişkiylemi ? yumurta günü takip etmişmiydin ilkinde
hadi bakalım inşallah
akıntıların felan ne durumda
kakule son günde yaptırmıştı
gecıcek cnm aspırın iç kan sulandırıyorya işe yarar ama sakın apranax falan ıcmeyınn kanamayı durduruyoriğneden oldu sanırım ilk defa bu kadar sancılı adetim olduuuu
3. ıstıyorum
o zaman burayı bol bol takıp edıcem
kızlar ilişkiden kaç gün sonra idrar tahlili yapmak lazım...bilen var mı??bi arkadaşım çok merak ediyoo..daha 10 gün olmuş merak ediyooo:))