bebek cinsiyet belirleme..

kızlar sütçüler için kırmızı et iyi mi kötümü bu aralar canım etli bişeyler istiyor hep
şimdide kendime kıymalı cevizli bi makarna yaptım yiyorum :KK56: ohhh gelsin kilolar...
öğrendimki buraya aç oturmamak lazım sizi takip etmekten aç kaldım ayoll :KK1:

tskler kakulecım ewet cnm valla super ay benı motıve edıyonuz

cnmm arkadaslarım sızı cok sevıyom:KK54::KK54::KK54:

canım bu işler kolay değil motivasyon ve irade ister maşallah diyim sana.bizde seni seviyos
2 sene önce ben de diyetisyenle 20 kilo verdim ilk hafta için iyi ama sonra haftada 1 kilo verirsin süper gider böyle işte.
yaza çıtır olursun inşallah sonra da gelsin bebiş:KK49:

canım yumoş belli büyüklüğe gelince çatlıyor zaten ordan tahmin eder doktorun zaten klomenle birlikte çatlatma iğneside vermedimi aslında öyle olsa daha iyi olur du

çatlatma ignesi vermedı. zaten hemen başlamayacagız tedavıye. sadece surecı konutuk. neler olur dıye.. bıraz bekleyecegız.

kızlar sütçüler için kırmızı et iyi mi kötümü bu aralar canım etli bişeyler istiyor hep
şimdide kendime kıymalı cevizli bi makarna yaptım yiyorum :KK56: ohhh gelsin kilolar...

:KK1::KK1::KK1:
elarada özel liste var kız için ne yenir ne içilir takviyeler neler falan akşam rica edersen ve sürekli takipçi olursan sana da yollar.

çatlatma ignesi vermedı. zaten hemen başlamayacagız tedavıye. sadece surecı konutuk. neler olur dıye.. bıraz bekleyecegız.

hımm anladım ama bir rahatsızlığın yok dimi hormon tahlili yaptırdın mı_? kendi kendinede yumurta takibi yapıp yumurtlama gününde deneme yapabilirsin normalde yumurtan gelişmiyorsa çörek otu bal tarçın karışımı yada polen arı sütü karışımını deneyebilirsin

:KK1::KK1::KK1:
elarada özel liste var kız için ne yenir ne içilir takviyeler neler falan akşam rica edersen ve sürekli takipçi olursan sana da yollar.

sağol canım ben elaraya sorayım akşama. ben sürekli burdayım artık ama yarın annem gelecek bana kalmaya bakalım nasıl yapacağım pek anlaşamıyoruz pc konusunda ama ben arada kaçamak yaparım bu önemli konu için zaman yaratırım:KK76:

hayırlı cumalar kızlarrrr.....geçmiş maaşallah çoşmuş yine:KK64::KK64::KK64: komşuma geldikçe girip bakıyorum ne var ne yok neler yaptınız diye hepiniz iyisinizdir inşaallah akşama girebilirsem görüşürüz öpüyorum hepinizi iyiki varsınız :KK9:

hayırlı cumalar kızlarrrr.....geçmiş maaşallah çoşmuş yine:KK64::KK64::KK64: komşuma geldikçe girip bakıyorum ne var ne yok neler yaptınız diye hepiniz iyisinizdir inşaallah akşama girebilirsem görüşürüz öpüyorum hepinizi iyiki varsınız :KK9:

allahım bize da nasip etsin inaşllah:KK49:
senin adet döngün kaç gün.yada yumurtlama günün kaçıncı güne denk geliyor.şimdi 35 gün süren birisiyle 25 gün süren birisi aynı olmaz dimi.çünkü benim 5 gün adet desek 5 gün sonra yumurtlamam geliyor yani ben 11. gün yumurtluyorum.o yüzden sordum[/QUOTE

cnm benim 30-31 gün sürüyo..ama ben garanti olsun yumurtlamaya denk gelmesin diye 6 yı geçirmeyin derim..tabi 35 falansa bu süre uzar ama ben şansa bırakmayın derim...bise şu sıcak duşu geçmeyin derim...sıcak duş çok önemli....y leri yavaşlatıyor..erkek için soğuk duş (bölgesel) öneriliyor..işallah Allah size bir prenses verir..kız çok başka...ama önce sağlık versin yüce rabbimm

Son düzenleme:
herkese merhabalaaaar nasılsınız kızlar temizleme işim yeni bitti sukur bende bi girim bakim dedim eee neler yapıyorsunuz bakalım:KK52::KK52:

Son düzenleme:

cnm bildiğim kadarıyla kırmızı et erkek diyetinde var:)

hımm anladım ama bir rahatsızlığın yok dimi hormon tahlili yaptırdın mı_? kendi kendinede yumurta takibi yapıp yumurtlama gününde deneme yapabilirsin normalde yumurtan gelişmiyorsa çörek otu bal tarçın karışımı yada polen arı sütü karışımını deneyebilirsin

önemlı sorun yok şu an. yumurtanın iyi gelişmesı için kullanırsın dedi. bu karışımları da degerlendırım.. teşekkur ederım..

kızlarrrr benım tam yumurtlamadan 7 gün sonra ates düşmüştüya o yerleşme düşüşü olabılıyormusss yaaa çok mutlu oldumm inşş öledirrr

oooooo kızlar topikte slm alma reytingleri fırlamış heç alışık değildim:KK1:okuyunca gördüm 23 sayfa olmuş daha 17 saatte mAşallah size BU CUMANIN HÜRMETİNE YUMURTALARINIZ ÇATLAR KUTULARINIZ DOLAR İSTEYENE SAPLI İSTEYENE KUŞLU BEBEK NASIP OLUR Bİ IKINMADA DOĞURURSUNUZ İNŞALLAH

yaaa tühh bu ay olmazsa benim herşeyi öğrenip başlamam lazım bu işe çok çalışmam lazım çok :KK1:

cnm bencede sen önümüzdeki aya ertele..ben bu topiği görmeden önce erkek için yumurtlama günü ilişki yeterli diye biliyodum..ama daha neler varmış nelerr...:KK1:
önümüzdeki ay bakıcaz işallah tutar...

senin oglun mu var cnm..yoksa bu ilk mii?

X