- 7 Ocak 2011
- 797
- 0
-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #41.481
hımm listede 9 şubat olarak görünüyor adet tarihin.ben ona göre sölejmiştimm
sende urbiadan bakıyorsun dimi.
cnm miktarını yada detayını cok bilmiyorum,araştırırr ögrenirim bu gece,unutursam hatırlatın sütcüler:)
tamam canım akşam konuşuruz
koca cagırmadı, geldi aldı beni pc başından
dur kızlara bi ii geceler yazıyım diyomm "sen kendi gecene bak" diyor banaa
dur kız 10 gün geçsin ancak çıkar
bılıyom da iştee bakıcam ya ılla 10, gün sabahı yapsammı acaba yoksa yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursun mantıgına göre 24 subat adet tarıhım ama 22 sınde çapa gıdıyorum alerjı testıne orda sölim de gebelık şüphesı olabılır dıye belkım yaparlar hemen
Siz beni hiç özlemediniz miiiiiHiç merak etwmediniz miiiii Ne zamanlardııııırrrrr giremedim kimseler hissetmedi mi yokluğumuuuu ama ben sizi çok özledimmmmm
canım kız istiyorsan yumurtlama zamanı yapmıycaksın 2-3 gün kala bırakacaksın.yumurtlamana daha var galiba takip et akıntından anlarsın.kızlar Allah neşenizi bozmasın inşalllah.
baştan okumaya başladım artık hem okuyup hem yazacağım rica etsem bana bu arada bi yardım etseniz bu aralar yumurtlama dönemine girdim gireceğim kaçırmak istemiyorum sat 6şubat adetdöngüm 35-40gün arası
kız istiyorum neler önerirsiniz
tuubaaoz ben ikl kızıma takvim yöntemiyle hamile kalmıştım ..ilk çocugum kız olsun istemiştim...adet bitiminden sayıyosun 5 gün ilişkii..hergün:) yüzyüze ilişkii...eşine söyle ilişki öncesi sıcak bir banyo yapsın...ben bu şekilde tutturdum kızı wallaa...sonradan öğrendim kalsiyum ağırlıklı beslenmekte yardımcı oluyormuş kız için..birde denemeden önce ekşi şeyler ye...bu arada sen orgazm olma...işallah alırsın prensesi kucagına:))
hoşgeldin kakule nasılsın sağlık sıhhat iii mi
selam kızlarrr işim vardı giremedim anca geldim nasılsınız
umut gunes minietek ezel bide yeni arkadaş tuubaa kız adaşmıyız yoksa benim adım da tuba şimdi ezel bana tubiş der diye dememiştim adımı
gel anam gel sen de sütçülerdensin.yamacıma gel beraber çözeriz bu işi evelallah
herkeze merhaba hayırlı cumalar.bu mubarek günde rabbim herkezin dualarını kabul etsin inşallah allah her istedğinizi gönlünüze göre versin
neye göre yapılmış acaba ezel bu tablo
bu ay kız kız da kız amanda kız
umutcum adet olmuşsun galiba canım geçmiş olsun diyelim ne diyelim.inşallah bu ay daha verimli geçer senin için
senin de canım
sanada hayırlı cumalar
aaaa ben de valla o kese anladım sanırım benim de aklım fikrim
kızlar ben geldım cok mutluyum tam tamına 3 kılo 3oo grm vermısım
2 kılo yagdan 1 kılo su dan gıtmıs vucudumdacok sevındım cokkk
çok iyi çokkk
bmyle devammmmmm ne zaman çağırdı bidaha