bebek cinsiyet belirleme..

hımm listede 9 şubat olarak görünüyor adet tarihin.ben ona göre sölejmiştimm
sende urbiadan bakıyorsun dimi.

bu adet 1 hafta sarktı malesef bio da güme gitti

dur kız 10 gün geçsin ancak çıkar

bılıyom da iştee bakıcam ya ılla 10, gün sabahı yapsammı acaba yoksa yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursun mantıgına göre 24 subat adet tarıhım ama 22 sınde çapa gıdıyorum alerjı testıne orda sölim de gebelık şüphesı olabılır dıye belkım yaparlar hemen

evet bencede 22 sinde gittiğinde söyle yapsınlar

Siz beni hiç özlemediniz miiiii Hiç merak etwmediniz miiiii Ne zamanlardııııırrrrr giremedim kimseler hissetmedi mi yokluğumuuuu ama ben sizi çok özledimmmmm

aaa inan benim aklıma geldin nerelerde bu kız diyordum.nasılsın canım nerelerdeydin.bebeiş nasıl??
canım kız istiyorsan yumurtlama zamanı yapmıycaksın 2-3 gün kala bırakacaksın.yumurtlamana daha var galiba takip et akıntından anlarsın.

allahım bize da nasip etsin inaşllah
senin adet döngün kaç gün.yada yumurtlama günün kaçıncı güne denk geliyor.şimdi 35 gün süren birisiyle 25 gün süren birisi aynı olmaz dimi.çünkü benim 5 gün adet desek 5 gün sonra yumurtlamam geliyor yani ben 11. gün yumurtluyorum.o yüzden sordum

herkeze merhaba hayırlı cumalar.bu mubarek günde rabbim herkezin dualarını kabul etsin inşallah allah her istedğinizi gönlünüze göre versin

evet canım benim de adım tuğba ama ğ'li çok dikkat ederim buna tubişler çoğaldı demekki...
sütçümüyüm ben sütü de hiç sevmem ama kız için kalsiyum gerekliymiş mecbur içeceğiz artık. geldim canım hemencik yamacındayım inşallah çözeriz benim bu konuda daha hiç bilgim yok tecrübesizimsayenizde öğrenicem inşallah

haskena nerde kaldı 5 dk dedi kaç saat olmuş.orda ne var ne yok aldı heralde şimdi de deniyo

senle aynıyız galiba gine önce sen sonra ben bakalım artık :)

kızlar başka bir konuya bu takvimi eklemişler bakın bakalım tutuyor mu_?

Eki Görüntüle 143571

kız bu takvime göre benim zatenn hiç uğraşmama gerek yok

kızlar ben geldım cok mutluyum tam tamına 3 kılo 3oo grm vermısım

2 kılo yagdan 1 kılo su dan gıtmıs vucudumdacok sevındım cokkk

kız ezel bu takvımı nerden buldun

anacım - sıler kızmı eger öleyse benım hep -sı aralık bı artı((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…