canım bu çantayı okiedog .com sitesinden aldım . . ( alt açma ,biberonluk, küçük anne çantası ve bebek arabasına asma aparatları veriliyo . ) sırtta taşıma özelliği var çok kullanuşlı bi çanta
daha elinize ulaşmadi mi. ya birde site güvenilir mi acaba yabancı bir site sanirim.Rengi konusunda ben de çok tereddüt ettim, sitede kırmızı ve lacivert olan da vardı ama ben de bu krem rengini sipariş ettim sonunda. İçinde askı aparatları da var diyor, fiyat olarak bence ideal.
Bugün sipariş verdim 1-2 iş gününde teslim yazıyordu. Gelince mutlaka yazarım size de. Site güvenilir gibi geldi bana çünkü markanın kendi sitesi, global bir site, bir de ödemeyi paypal-sanal kart ile yaptığım için içim rahat en fazla 150 TL zararı olur ama sıkıntı olacağını sanmıyorum. Aceleniz yoksa haftaya gelir siparişim, siz de ondan sonra sipariş verirsiniz. Zaten indirim kampanyası ay sonuna kadar geçerli.daha elinize ulaşmadi mi. ya birde site güvenilir mi acaba yabancı bir site sanirim.
çok mutlu olurum. tsk ederim. okiedog.com.tr den mi aldiniz. orda tek renk var görünüyor. acaba ben mi yanlis yere bakiyorumBugün sipariş verdim 1-2 iş gününde teslim yazıyordu. Gelince mutlaka yazarım size de. Site güvenilir gibi geldi bana çünkü markanın kendi sitesi, global bir site, bir de ödemeyi paypal-sanal kart ile yaptığım için içim rahat en fazla 150 TL zararı olur ama sıkıntı olacağını sanmıyorum. Aceleniz yoksa haftaya gelir siparişim, siz de ondan sonra sipariş verirsiniz. Zaten indirim kampanyası ay sonuna kadar geçerli.
çok mutlu olurum. tsk ederim. okiedog.com.tr den mi aldiniz. orda tek renk var görünüyor. acaba ben mi yanlis yere bakiyorum
son bir soru adres yazdiğim adres miSitede kumaş tipleri ve çanta modellerine göre ayrı ayrı kategorilemişler. Arama kısmına sumo yazarsanız bu çanta modeli için diğer renklerini de görebilirsiniz. 4 renk olması lazım.
son bir soru adres yazdiğim adres mi
ayy çok teşekkür ederimm cok mutlu oldum. ama sanirim sizinkinin rengi en guzeli gibi:)kırmızı ve mavisinin resmini de ekliyorum.
bu cikiyor renk secilmiyor ne beceriksizim yaa
bu cikiyor renk secilmiyor ne beceriksizim yaa
sağ üstte "search by keywords" yazan kısma "sumo" yazın, bu model çantanın bütün renkleri çıkar :)
Beceriksizlik değil aslında site çok kötü, yabancı dilden çevrilmiş, anasayfası falan çalışmıyor ne yazık ki
sayenizde yaptim. tesekkur ederim. heyecanla sizin cantanizin gelmesini bekliyorum. yorumunuzla hemen alacam:)
hayirli olsun. :). birkaç soru sorabilir miyimÇantam geldi :)
Ben çok beğendim, kumaşı da çok iyi, öyle çok kirlenir gibi de gelmedi bana:) Bu alışverişten çok memnun kaldım, tavsiye ederim.
hayirli olsun. :). birkaç soru sorabilir miyimkumaşi normal bez kumas mi. kirlenince silinebiliyor mu. hafif mi. bide renk mavi olan mi sizin ki mi? kargo ucretsiz mi ?ayy ne cok sordum
büyüklüğü de güzel dimi:). Kışın da kullanmak sikinti olur mu diye acaba mavi mi alsam dedim ama.Bez kumaş ama normal bavul kumaşı gibi, yani silinebilir (hatta bence makinada yıkanabilir ama yıkama talimatı bulamadım), çok hafif, benimki krem rengi olan, kargo ücretsiz :)
resimdekiyle ayni dimi bide:)büyüklüğü de güzel dimi:). Kışın da kullanmak sikinti olur mu diye acaba mavi mi alsam dedim ama.
resimdekiyle ayni dimi bide:)