iyi günlerde kullan canım güzellermişSiyahı hastane için aldı annem , krem rengi olanıda ben sipariş ettiminternetten Çok şık buldum dışarı çıkarken kullanırım diye
canım kremi hangi siteden aldın acaba çok hoşmuşSiyahı hastane için aldı annem , krem rengi olanıda ben sipariş ettiminternetten Çok şık buldum dışarı çıkarken kullanırım diye
M.blio.com Canım google a yaz çıkarcanım kremi hangi siteden aldın acaba çok hoşmuş
Evet,okiedog marka çantalar mükemmel, ama çok pahalı, ebebekte gördüm bu marka çantadan, fiyatı 250-300 tl arası , gözüm kaldı ama çocuğumun rızkını bir çantaya harcayamam.. canım bu çantayı okiedog .com sitesinden aldım . . ( alt açma ,biberonluk, küçük anne çantası ve bebek arabasına asma aparatları veriliyo . ) sırtta taşıma özelliği var çok kullanuşlı bi çanta
Aynen bende beğendim ama fiyat fazla geldi banada :)Evet,okiedog marka çantalar mükemmel, ama çok pahalı, ebebekte gördüm bu marka çantadan, fiyatı 250-300 tl arası , gözüm kaldı ama çocuğumun rızkını bir çantaya harcayamam..
149 tl canım üstelik 30 - 40 lira bir çantaya versem 1 seneye kalmaz değiştirmem gerekicek sürekli kullandığımız için yıpranıcak . bakım çantası çocuk neredeyse 3 yaşına gelene kadar kullanıyoruz o yüzden kaliteli çanta bana daha mantıklı geliyor.Evet,okiedog marka çantalar mükemmel, ama çok pahalı, ebebekte gördüm bu marka çantadan, fiyatı 250-300 tl arası , gözüm kaldı ama çocuğumun rızkını bir çantaya harcayamam..
fiyatlar 250- 300 arasındayken bende almamayı tercih etmiştim ama okiedog sitesinde 200 tlden 149 tl ye düşmüş indirim varmışAynen bende beğendim ama fiyat fazla geldi banada :)
Bende tam tersi ilerleyen zamanda bi tane daha alırım diye düşündüm canım.aman çokta önemli değil tabi zevk ve maddi durum meselesi sonuçta.sonuçta.rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah hepimizefiyatlar 250- 300 arasındayken bende almamayı tercih etmiştim ama okiedog sitesinde 200 tlden 149 tl ye düşmüş indirim varmış
ya canim eline ulasti mi memnun musun cantadan. rengi cok açik değil mi. kirlenir mi acaba:) bide kumaşi nasilfiyatlar 250- 300 arasındayken bende almamayı tercih etmiştim ama okiedog sitesinde 200 tlden 149 tl ye düşmüş indirim varmış