- 22 Eylül 2024
- 25
- 4
- 30
-
- Konu Sahibi Senora Anchor
Prima Pampers kullanıyorum geceleri, gündüz de goon, memnunum her ikisinden de.Merhaba herkese. Biz bebeğimle Sleepy bez kullanıyoruz. Pişik problemimiz vs başta biraz oldu ama o da hava çok sıcak olduğu içindi muhtemelen. Bebeğim 3 aylık bu arada. Başından beri büyük abdesti hep çıkıyor bezden. 3 numara kullanıyorduk, kenarlardan çıkıyordu, zaten küçülmek üzere diye 4 numaraya geçelim dedik ama bu sefer de arkadan çıkıyor hem de ne varsa çıkıyor resmen, bez hiç tutmuyor resmen. Elimde yıkıyorum kıyafetlerini üstelik. Makinaya atsam bile o şekilde atamam illa ki elde bi' yıkayıp atmak gerek. Bez öneriniz var mıdır? Bu şekilde sorun yaşayan varsa neler yaptınız?
Bez önerisi olmaz bence.Merhaba herkese. Biz bebeğimle Sleepy bez kullanıyoruz. Pişik problemimiz vs başta biraz oldu ama o da hava çok sıcak olduğu içindi muhtemelen. Bebeğim 3 aylık bu arada. Başından beri büyük abdesti hep çıkıyor bezden. 3 numara kullanıyorduk, kenarlardan çıkıyordu, zaten küçülmek üzere diye 4 numaraya geçelim dedik ama bu sefer de arkadan çıkıyor hem de ne varsa çıkıyor resmen, bez hiç tutmuyor resmen. Elimde yıkıyorum kıyafetlerini üstelik. Makinaya atsam bile o şekilde atamam illa ki elde bi' yıkayıp atmak gerek. Bez öneriniz var mıdır? Bu şekilde sorun yaşayan varsa neler yaptınız?
Merhaba herkese. Biz bebeğimle Sleepy bez kullanıyoruz. Pişik problemimiz vs başta biraz oldu ama o da hava çok sıcak olduğu içindi muhtemelen. Bebeğim 3 aylık bu arada. Başından beri büyük abdesti hep çıkıyor bezden. 3 numara kullanıyorduk, kenarlardan çıkıyordu, zaten küçülmek üzere diye 4 numaraya geçelim dedik ama bu sefer de arkadan çıkıyor hem de ne varsa çıkıyor resmen, bez hiç tutmuyor resmen. Elimde yıkıyorum kıyafetlerini üstelik. Makinaya atsam bile o şekilde atamam illa ki elde bi' yıkayıp atmak gerek. Bez öneriniz var mıdır? Bu şekilde sorun yaşayan varsa neler yaptınız?
Prima premium care gerçekten çok iyi ama fiyatı uçtu gitti. Ben ilk birkaç ay onu kullandım. Fiyatından ötürü sonra molfix'e döndüm. Bazen de indirimde falan yakalarsam alıp gece Prima, gündüz Molfix kullaniyorumMerhaba herkese. Biz bebeğimle Sleepy bez kullanıyoruz. Pişik problemimiz vs başta biraz oldu ama o da hava çok sıcak olduğu içindi muhtemelen. Bebeğim 3 aylık bu arada. Başından beri büyük abdesti hep çıkıyor bezden. 3 numara kullanıyorduk, kenarlardan çıkıyordu, zaten küçülmek üzere diye 4 numaraya geçelim dedik ama bu sefer de arkadan çıkıyor hem de ne varsa çıkıyor resmen, bez hiç tutmuyor resmen. Elimde yıkıyorum kıyafetlerini üstelik. Makinaya atsam bile o şekilde atamam illa ki elde bi' yıkayıp atmak gerek. Bez öneriniz var mıdır? Bu şekilde sorun yaşayan varsa neler yaptınız?
Oturuyor aslında iyice kontrol ediyorum. Kakasını yaptıysa anında değiştiriyorum. Diğer türlü çiş durumuna göre değiştiriyorumBenim tospiğim 90 günlük 2 numara pure baby kullanıyoruz.
Prima hariç tüm markaları kullandık birtek pure baby nin inceliği kesinlikle tercih sebebim oldu. Pişik yapmayan tek marka bu oldu. Kaka 5-8 gün arası yapıyor buna rağmen taşma olmuyor bir kere taşma yaşadık o günde uyurken kakasını yapıp o şekilde ağlamadan durduğu için taştığını düşünüyoruz.
Yan lastikleri ve bariyerlerin tam popo çevresine oturttuğunuzdan eminmisiniz acaba? Birde ne sıklıkla değiştiriyorsunuz?
Bende ilk başta sleepy kullandım ama gerçekten dar kalıpta. Molfix alıyorum çok daha iyi. Hoş onunda sahteleri var iyi olmuyor ama internetten alıyorum memnunum. Sleepy le Molfix aynı numaraları karşılaştırma yaptık gerçekten dar kalıpta sleepy.Merhaba herkese. Biz bebeğimle Sleepy bez kullanıyoruz. Pişik problemimiz vs başta biraz oldu ama o da hava çok sıcak olduğu içindi muhtemelen. Bebeğim 3 aylık bu arada. Başından beri büyük abdesti hep çıkıyor bezden. 3 numara kullanıyorduk, kenarlardan çıkıyordu, zaten küçülmek üzere diye 4 numaraya geçelim dedik ama bu sefer de arkadan çıkıyor hem de ne varsa çıkıyor resmen, bez hiç tutmuyor resmen. Elimde yıkıyorum kıyafetlerini üstelik. Makinaya atsam bile o şekilde atamam illa ki elde bi' yıkayıp atmak gerek. Bez öneriniz var mıdır? Bu şekilde sorun yaşayan varsa neler yaptınız?
Ben de Molfix deneyeyim dedim. Molfix 3 ve Sleepy 4 resmen aynı boyutta. Molfix daha emici gibi kaka konusunda ama yine taşma yaşadık.Bende ilk başta sleepy kullandım ama gerçekten dar kalıpta. Molfix alıyorum çok daha iyi. Hoş onunda sahteleri var iyi olmuyor ama internetten alıyorum memnunum. Sleepy le Molfix aynı numaraları karşılaştırma yaptık gerçekten dar kalıpta sleepy.
Migros minniesMerhaba herkese. Biz bebeğimle Sleepy bez kullanıyoruz. Pişik problemimiz vs başta biraz oldu ama o da hava çok sıcak olduğu içindi muhtemelen. Bebeğim 3 aylık bu arada. Başından beri büyük abdesti hep çıkıyor bezden. 3 numara kullanıyorduk, kenarlardan çıkıyordu, zaten küçülmek üzere diye 4 numaraya geçelim dedik ama bu sefer de arkadan çıkıyor hem de ne varsa çıkıyor resmen, bez hiç tutmuyor resmen. Elimde yıkıyorum kıyafetlerini üstelik. Makinaya atsam bile o şekilde atamam illa ki elde bi' yıkayıp atmak gerek. Bez öneriniz var mıdır? Bu şekilde sorun yaşayan varsa neler yaptınız?
Valla ben Molfix 6 ve sleepy 6 ya baktım sleepy dar gerçekten. E bebeğin baby me de güzel onuda kullandım.Ben de Molfix deneyeyim dedim. Molfix 3 ve Sleepy 4 resmen aynı boyutta. Molfix daha emici gibi kaka konusunda ama yine taşma yaşadık.
Molfix 4 kullanın. Bebeğiniz kaç kilo kaç aylıkBen de Molfix deneyeyim dedim. Molfix 3 ve Sleepy 4 resmen aynı boyutta. Molfix daha emici gibi kaka konusunda ama yine taşma yaşadık.