Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Hayirlisi canim Insaallah hamile kalmistirsin

Troit gebelige engelmis dedi doktorum benim dusukmus yani yavas calisiyor ve bu yumurta catlamasi icin onemli ama cok sukur catliyor yumurtluyorum troitimde normale donmus haplarla hapi devam etmeliymiism yoksa yie eski dusuk haline donebilirmis

Troit hapi ise sadece hormon duzenleyici gebe kalmaya engel degil veya bebege zarari yok
Kullanmazsam troit dusuge sebepmis ve zor gebe kalinirmis

Neler var ya dimi evet benim hep duzenliydi bu hapi kullaniyorum 11hafta oldu ve ilk defa bu ay gecikti cogu belirtilerimde vardi ama yine haptan kaynaklaniyor mide bulantisi vs

ay sus ya yıkıldım inen kı ama zaten bu ay düzensizlikler olmuştu değilmi tatlım bu ay inşalla full çalışırsın ay sana geldi ya banada gelcek gibi geldi

evet bu ay iki kez kanamam olmustu bu ücüncü... bidahaki ayda yapmak istemiyorum, yoksa cocugum akrep burcu olacak. böyle bi takintimda var... sen korkma ya bence senin kirmizi misafirin gelmicek!!!

iyi akşamlar kızlar ben geldim. kızlar ben size bişey sorcam bi bayan sonradan pko olabiliyomu acaba. yada nekadar süre sonra oluyo mesala ilk hamilelikten ort kaç ay yada yıl. bu soru bayapıdır kafamı kurcalıyo. gerçi çok saçma bi şekilde sordum ama anlayın siz

selamm kızlar;yaren vee meriiii;akşam gettiniz beni bıraktınızz
ayyferrrr; ne var kız akrep burcunda; akrep dedıgıne bakma sen aslında çok duygusaldırlarr,sevecenddirler,kırılgandırrlaarr:)))

Son düzenleme:
Saglik olsun canim ya yeni bat a ilerleyelim. Belki beraber hamile kaliriz

Kizlaaar neyi merak ediyorum biliyormusunuz acaba ben bu kk dan kiminle ayni zamanda hamile kalacagim
Ayni gunleri kilolari bebegin boyunu kilosunu paylasacagim cok merak ediyorum

ahhh sevcan maş. arkadasım sana uğurlu topic uğurlu topic dedin bebişi kaptın demek
insallah dogrudur canmmm ama bak pozitif düşün pozitif olsun
slm arkadaşlar bende 2012 de yeniden anne olmak isteyenlerdenim. rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler versin
Amin polypoly..inşallah hep beraber kavusuruz bebişlerimize..

yok yavrucum seker kankimde aynını yazmıs cıkmıs bizde dedkki ne bu şifremi
ohh ne güzel kolay atlatıosun demek..ben olsam 1 hafta yatardım.
evet hayırlı saglıklı bir bebiş olsun çiçek cime ugurlu gelsin insallah..

ayyferrrr; ne var kız akrep burcunda; akrep dedıgıne bakma sen aslında çok duygusaldırlarr,sevecenddirler,kırılgandırrlaarr:)))

ne bilim ben ya hayatimda hic akrep burcu olan biri yok ve yoktuda... ailemden birinin burcunu alsin isterim, fark etmez hangi olursa olsun ama bu akrep cok itici geliyor bana... yine de Allah bilir tabi.. hayirlisi artik canim yaa.

bende cok merak ediyorum kiminle ayni zamana denk gelecem diye... ilginc olur mutlaka..

sağol cnm bilgiler için pekala nasıl farkettin mesela benim ennemdede var ve ırsı oldunu duydum zaman zaman halsizlik falanda yaşıyorum

hoşgeldn canım..ben sen geldin derken baglantım gitti..15 20 dk bekledm ugrastım baglanamadım vazgectim tatlım.Yareni hiç deme o beni de ekti gitii
canım sorunu anladım ben ama cevabını bilmiyorum inan ki
ben geldim... ve maalesef kirmizilarda geldi bugün

hoşgeldin ayfer...hayırlısı olsun bidahaki aya insallah

evet bu ay iki kez kanamam olmustu bu ücüncü... bidahaki ayda yapmak istemiyorum, yoksa cocugum akrep burcu olacak. böyle bi takintimda var... sen korkma ya bence senin kirmizi misafirin gelmicek!!!

aman tatlım olsunda bebeğimiz akrep olsun napalım bak benimki kova olcaktı zorla oglak oldu 15 gun önce alınınca

ne bilim ben ya hayatimda hic akrep burcu olan biri yok ve yoktuda... ailemden birinin burcunu alsin isterim, fark etmez hangi olursa olsun ama bu akrep cok itici geliyor bana... yine de Allah bilir tabi.. hayirlisi artik canim yaa.

ben akrep burcuyum:))) ama şöyle diyim yani benn;:) hemen ağlarım meselaa duygusalımm; sezgilerim kuvvetlıdır zaten hep akrep burcunda yazar bu; ve bırı benım hakkımda kotu düşünüyosa o kişiyi rüyamda gorurum ve o kişiyle ilgili bişeyler olur mutlaka; yanii ii dir akrep burcu:)):)))) bende ikizler burcunu pek sevmem örneğin yada hep karşıma kotu örnekler çıktı;ama pek takıntılı olmamak lazım ya :)

hosbuldum canim.. evet hayirlisi.. ama bu sabah cok hayalkirikligina ugradim.. bide ise git...

merhaba cnm akşam eşim evdeydi vadi bitince beni farketti hemen net kapandı tabiki perşembe akşamları biraz öle oluyo kusura bakmayın haftanın 6 gunu sizinim

yaren zaten erkenden giti şekerim;:) normalde çok geç saatlere kalamıyorum ama malum eşim gececi oluncaa:) buseferde kımse kalmadı varyaa benım şansımaa

ay valla canım artık iyice korkmaya başladım ben. ilk hamileliğimde korunmayı bıraktığımız ay kaldım. şimdi 5 ay oldu. varsa bi de onun tedavisini olmak istemiyorum işallah bi sorun oluşmamıştır.

merhaba cnm akşam eşim evdeydi vadi bitince beni farketti hemen net kapandı tabiki perşembe akşamları biraz öle oluyo kusura bakmayın haftanın 6 gunu sizinim

nasıl yani beni farketti kız.) diğer gunler farketmıyomu:) ay hiç izlemedım ben o diiziyi o gün fatmagül var bikereemm:)

kuzum aslında bende merak ediyorum sonradan oluyomu die meri belki biliyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…