ben geldim... ve maalesef kirmizilarda geldi bugün
ay sus ya yıkıldım inen kı ama zaten bu ay düzensizlikler olmuştu değilmi tatlım bu ay inşalla full çalışırsın ay sana geldi ya banada gelcek gibi geldi
ahhh sevcan maş.evet kızlar bu topiğin uğuruna inanıyorum ne güzel haberler peş peşe geliyorr... inşallah benimki de doğrudur... kan testi yapıp netleştiricem sonra da sizle paylaşıcam inşallah doğrudur ve hersey yolunda gider.... hepinize tesekür ederim
Amin polypoly..inşallah hep beraber kavusuruz bebişlerimize..slm arkadaşlar bende 2012 de yeniden anne olmak isteyenlerdenim. rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler versin
kuzum perşembe akşamı eşim evde vadi bittiği an beni farkediyo hemen net kapnıyo ancak okadar yazabildim düşün kırdıysam çok özur şukur bugun daha iyiyim en fazla 24 saat surer zaten eee sen naptın bakım bak çiçeğin bebesi olmuş
selamm kızlar;yaren vee meriiii;akşam gettiniz beni bıraktınızz
ayyferrrr; ne var kız akrep burcunda; akrep dedıgıne bakma sen aslında çok duygusaldırlarr,sevecenddirler,kırılgandırrlaarr:)))
Saglik olsun canim ya yeni bat a ilerleyelim. Belki beraber hamile kaliriz
Kizlaaar neyi merak ediyorum biliyormusunuz acaba ben bu kk dan kiminle ayni zamanda hamile kalacagim
Ayni gunleri kilolari bebegin boyunu kilosunu paylasacagim cok merak ediyorum
Hayirlisi canim Insaallah hamile kalmistirsin
Troit gebelige engelmis dedi doktorum benim dusukmus yani yavas calisiyor ve bu yumurta catlamasi icin onemli ama cok sukur catliyor yumurtluyorum troitimde normale donmus haplarla hapi devam etmeliymiism yoksa yie eski dusuk haline donebilirmis
Troit hapi ise sadece hormon duzenleyici gebe kalmaya engel degil veya bebege zarari yok
Kullanmazsam troit dusuge sebepmis ve zor gebe kalinirmis
Neler var ya dimi evet benim hep duzenliydi bu hapi kullaniyorum 11hafta oldu ve ilk defa bu ay gecikti cogu belirtilerimde vardi ama yine haptan kaynaklaniyor mide bulantisi vs
hoşgeldn canım..ben sen geldin derken baglantım gitti..15 20 dk bekledm ugrastım baglanamadım vazgectim tatlım.Yareni hiç deme o beni de ekti gitiiselamm kızlar;yaren vee meriiii;akşam gettiniz beni bıraktınızz
ayyferrrr; ne var kız akrep burcunda; akrep dedıgıne bakma sen aslında çok duygusaldırlarr,sevecenddirler,kırılgandırrlaarr:)))
canım sorunu anladım beniyi akşamlar kızlar ben geldim. kızlar ben size bişey sorcam bi bayan sonradan pko olabiliyomu acaba. yada nekadar süre sonra oluyo mesala ilk hamilelikten ort kaç ay yada yıl. bu soru bayapıdır kafamı kurcalıyo. gerçi çok saçma bi şekilde sordum ama anlayın siz
ben geldim... ve maalesef kirmizilarda geldi bugün
evet bu ay iki kez kanamam olmustu bu ücüncü... bidahaki ayda yapmak istemiyorum, yoksa cocugum akrep burcu olacak. böyle bi takintimda var... sen korkma ya bence senin kirmizi misafirin gelmicek!!!
ne bilim ben ya hayatimda hic akrep burcu olan biri yok ve yoktuda... ailemden birinin burcunu alsin isterim, fark etmez hangi olursa olsun ama bu akrep cok itici geliyor bana... yine de Allah bilir tabi.. hayirlisi artik canim yaa.
hoşgeldn canım..ben sen geldin derken baglantım gitti..15 20 dk bekledm ugrastım baglanamadım vazgectim tatlım.Yareni hiç deme o beni de ekti gitii
canım sorunu anladım benama cevabını bilmiyorum inan ki
hoşgeldin ayfer...hayırlısı olsun bidahaki aya insallah
selamm kızlar;yaren vee meriiii;akşam gettiniz beni bıraktınızz
ay valla canım artık iyice korkmaya başladım ben. ilk hamileliğimde korunmayı bıraktığımız ay kaldım. şimdi 5 ay oldu. varsa bi de onun tedavisini olmak istemiyorumhoşgeldn canım..ben sen geldin derken baglantım gitti..15 20 dk bekledm ugrastım baglanamadım vazgectim tatlım.Yareni hiç deme o beni de ekti gitii
canım sorunu anladım benama cevabını bilmiyorum inan ki
hoşgeldin ayfer...hayırlısı olsun bidahaki aya insallah
merhaba cnm akşam eşim evdeydi vadi bitince beni farketti hemen net kapandı tabiki perşembe akşamları biraz öle oluyo kusura bakmayın haftanın 6 gunu sizinim
iyi akşamlar kızlar ben geldim. kızlar ben size bişey sorcam bi bayan sonradan pko olabiliyomu acaba. yada nekadar süre sonra oluyo mesala ilk hamilelikten ort kaç ay yada yıl. bu soru bayapıdır kafamı kurcalıyo. gerçi çok saçma bi şekilde sordum ama anlayın siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?