Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar adetim 11 şubat ama kasığımda özellikle ortasında dolgun bir his ve ağrı var adet ağrısı ara ara belim ağrıo adet olucakmışım gibi :S daha çok var ama karnımda sürekli gurluyorrr memişlerim kaşınıo ama hassasiyet ağrı yok arada bir sızlama varrr oda 2 günde bir bir iki kere oluo acayip bir sızlama ama :S daha 13 gün var ama bakalımm bu durumu yaşayanlar var mıı gece uyurken bile kasıklarım ağrıyorduu adet olucam galiba dedim ama daha çok var :S

tatlım bu göstergeler yumurtlama olduğuna dair çalışi cnm boş gecirme hemende kalkma banyoda yapmaa hemen

tatlım bu göstergeler yumurtlama olduğuna dair çalışi cnm boş gecirme hemende kalkma banyoda yapmaa hemen

ya bende evet öle düşünüyorumm hatta vajinam baya ıslak ama o ince sıvıyı elime toplayıp uzatamadım haa birde gerçekten 2 aydır kendimi takip ediyorum yumurtlama zamanı rahim ağzı yukarı çıkıyorr adet görürsek aşağıya inermiş in inmez benimki baya yukarı çıkmış anca ucuna dokunabilyorum zar zor galiba yumurtluyorum :)
ama benim kafamı karıştran 5 gün önce resmen adet ağrısı gibi ağrı yaşadımm belim koptı kasıklarım koptu ayy dedim çok erken mi olucam olamaz ya 35 günde bir olan ben bu kadar erken olamam dedimm daha fazla yürüyemedimm eşimde şaşırdı noluo ya dedi arkadaşım dr. sormuş yumurtlamayı hisseden kadınlar çok kaliteli yumurta yumurtlarmışşş :S şimdide aynısını yaşıyorum 1 hafta sürüyor galiba bu yumurtlama belirtileri ben bir haftadır yaşıyorumm ama belimde ağırmaya başladı değerlendirmek lazım ay allahım hepimze tez zamanda versin inş 14 şubatta eşime harika bir hediye vermek istiyorummm :)) inş olur inş hepimiz veriri yaaa aminn!!!

ha tamam onu biliyodum ama adını bilmiyodum cnm hadi rastgele

nbr nartanesi bugun hbr vermişin çiçeği teşekkur ederim cnm ayrıca seni görmekten ömutluluk duydum

Iyim canim cok sukur biraz basim agriyor maglum kirmizilardan dolayi

Sen nasilsin ne yaptin

Lafimi olur canim sonucta az da olsa muhabbetimiz var dimi

Iyim canim cok sukur biraz basim agriyor maglum kirmizilardan dolayi

Sen nasilsin ne yaptin

Lafimi olur canim sonucta az da olsa muhabbetimiz var dimi

geldimi yoksa cnm kırmızılılar bolbol su iç tatlım benim bi defa cok ağrımıştı regen bol su iç demişti 15 dk kada gecti ben aynı cnm beklemedeyin 41.gun de bitti bekliyoruz bakalım gelen giden yok

Evet genelde az su iciyorum adetliyim ve tabiki suya ihtiyacim var ben icim en iyisi.
Nsil yani sen gebelikten sonra ilk defami adet olacan yoksa ikinci regl doneminmi

Kiz test yapsana nasil sabrediyon wiiii ben simdiye kadar ooo
Benim en son 4gun gecikti normalde hic gecikmez kac kere test yaptim en az 3kere sonrada adet oldum zaten negatif cikmisti
Meger benim troit hapi yapiyormus gecikmeyi

cnm kimyasal gebelik 18 aralıktı benim bu ilk adetim olacak inşalla olmucak ya ben 4 aydır 10 tane test yaptım gecen ayda 43.gun idrarda cıkmıştı ben cok gec yumurtluyorum düşük sonrası ilk adet 45 gune kadar uzuyomuş ondan bekliyorum cnm cnm troit hapları ile gebelik durumunun birlikte olmasında sakınca yokmu pek bilgim yokta ya gecikmek cok zor ya zamanında olayım yada ümitlenmeyeyim

kuzum perşembe akşamı eşim evde vadi bittiği an beni farkediyo hemen net kapnıyo ancak okadar yazabildim düşün kırdıysam çok özur şukur bugun daha iyiyim en fazla 24 saat surer zaten eee sen naptın bakım bak çiçeğin bebesi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…