Rabbim ne yazdiysa o olacak mutlaka canim bakalim artik, esim zaten hemen calismalara baslamak istiyor...aman tatlım olsunda bebeğimiz akrep olsun napalım bak benimki kova olcaktı zorla oglak oldu 15 gun önce alınınca
ben akrep burcuyum:))) ama şöyle diyim yani benn;:) hemen ağlarım meselaa duygusalımm; sezgilerim kuvvetlıdır zaten hep akrep burcunda yazar bu; ve bırı benım hakkımda kotu düşünüyosa o kişiyi rüyamda gorurum ve o kişiyle ilgili bişeyler olur mutlaka; yanii ii dir akrep burcu:)):)))) bende ikizler burcunu pek sevmem örneğin yada hep karşıma kotu örnekler çıktı;ama pek takıntılı olmamak lazım ya :)
nasıl yani beni farketti kız.) diğer gunler farketmıyomu:) ay hiç izlemedım ben o diiziyi o gün fatmagül var bikereemm:)
meri de bilmediğini yazmış ben yine kaldım muallaktakuzum aslında bende merak ediyorum sonradan oluyomu die meri belki biliyodur
Rabbim ne yazdiysa o olacak mutlaka canim bakalim artik, esim zaten hemen calismalara baslamak istiyor...
iste hic bir akrep burcuyla karsilasmadim... ikizlerle ben cok iyi anlasirim... biraz zordurlar, cift karakterli gibi, cokta yalan söylerler.. ama ben gecinmesini biliyorum onlarla.. bende aslan burcuyum.. eger düsük yapmasaydim, bebegimde aslan burcu olacakti.. dedigim gibi kaderime ne yazildiysa onu yasicam
hosbuldum canim.. evet hayirlisi.. ama bu sabah cok hayalkirikligina ugradim.. bide ise git...
meri de bilmediğini yazmış ben yine kaldım muallakta
meri de bilmediğini yazmış ben yine kaldım muallakta
hahahah tam seydaya uygun smile eklemişler buraya....saremnaz bana selm yok muu 63:
kızlar ben bi yemek yapim burayım en fazla 15 dkka sürer gelirim hemen sigaramı içimdee
MaşaAllah, ne bereketli bir topik bu..
Herkes hamilee..
Bir bir haberler gelmeye devam ediyor..
İnşaAllah listenin boş olan kısımlarındaki herkeste hamile kalır..
Ful yani..
İnşaAllah..
alemsin valladur ben bi google amcaya sorup gelim
bende adet olamadığım için kist ve yara vardı ama temizledi doktor. off bütün bunlar nerdeyse 1 yılımı aldıçok guzel bı soru sormuşşun aslında ya;bende ilkinde ilk ayda hamıle kalmıştım..pco falan sonradan oluyormu bılmem o nedır onuda bılmem ya neyse.. ama mantar falan oluşmuşsa vajınada hamile kalmayı engellıyomuşş;bıde bı tanıdıgımda da 2.bebek hemen olmamıştı dok.gıttı kist oluşmuş tedavi oldu hamiş kaldı demekkı sonradan da sorunlar çıkabılıyor
hahaahh benmde kardeşim akrep ayyy gerçekten de herseye ağlayan,duygusal bir çocuk...aman tatlım olsunda bebeğimiz akrep olsun napalım bak benimki kova olcaktı zorla oglak oldu 15 gun önce alınınca
ay valla canım artık iyice korkmaya başladım ben. ilk hamileliğimde korunmayı bıraktığımız ay kaldım. şimdi 5 ay oldu. varsa bi de onun tedavisini olmak istemiyorumişallah bi sorun oluşmamıştır.
bende adet olamadığım için kist ve yara vardı ama temizledi doktor. off bütün bunlar nerdeyse 1 yılımı aldıo yüzden bu kadar şüpheciyim. aynı evreden birdaha geçmek istemiyorum. artık herkezde bebek istemeye başladı. evliliğin 4 yıla yaklaşınca bekliyorlar haliyle
evet canım bu ay hamile olsamda olmasamda gidicem artık. doktorum gelmene gerek yok demişti ama gitme vaktim geldi sanırımhahaahh benmde kardeşim akrep ayyy gerçekten de herseye ağlayan,duygusal bir çocuk...
ayhh bende oğlak ım bende
canım bir dr.a gidip görün istersen..vallahi biraz uyus bir hastalık tedavi olsan ii olur sanırım..
hoş daha oldugunu bile bilmiyorus
evet canım bu ay hamile olsamda olmasamda gidicem artık. doktorum gelmene gerek yok demişti ama gitme vaktim geldi sanırım
dur ben bi google amcaya sorup gelim
hahaahh benmde kardeşim akrep ayyy gerçekten de herseye ağlayan,duygusal bir çocuk...
ayhh bende oğlak ım bende
canım bir dr.a gidip görün istersen..vallahi biraz uyus bir hastalık tedavi olsan ii olur sanırım..
hoş daha oldugunu bile bilmiyorus
dert etme yaa. olur hersey. bende 8 yil oldu evleneli. beni her gören ilk cocuk düsünmüyonuzmu diye soruyo... alistim artik. kimseyi ilgilendirmez aslinda. bence yani
hahaha yetiş bacım gibisin yetiş yarenim
aslında kimseyi sallamam hatta veririm cevaplarını oturttururumama kayınvalidemleri oturtamıyorum zaten kadının hakkını yiyemem baskı yaptığı filan yok. çocuk yapalım diye doğum bileziğimi bile yaptı verdi hemde 5 ay önce kadın dolaylı yoldan anlatıyo derdini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?