• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
aman tatlım olsunda bebeğimiz akrep olsun napalım bak benimki kova olcaktı zorla oglak oldu 15 gun önce alınınca
Rabbim ne yazdiysa o olacak mutlaka canim bakalim artik, esim zaten hemen calismalara baslamak istiyor...

ben akrep burcuyum:))) ama şöyle diyim yani benn;:) hemen ağlarım meselaa duygusalımm; sezgilerim kuvvetlıdır zaten hep akrep burcunda yazar bu; ve bırı benım hakkımda kotu düşünüyosa o kişiyi rüyamda gorurum ve o kişiyle ilgili bişeyler olur mutlaka; yanii ii dir akrep burcu:)):)))) bende ikizler burcunu pek sevmem örneğin yada hep karşıma kotu örnekler çıktı;ama pek takıntılı olmamak lazım ya :)

iste hic bir akrep burcuyla karsilasmadim... ikizlerle ben cok iyi anlasirim... biraz zordurlar, cift karakterli gibi, cokta yalan söylerler.. ama ben gecinmesini biliyorum onlarla.. bende aslan burcuyum.. eger düsük yapmasaydim, bebegimde aslan burcu olacakti.. dedigim gibi kaderime ne yazildiysa onu yasicam

nasıl yani beni farketti kız.) diğer gunler farketmıyomu:) ay hiç izlemedım ben o diiziyi o gün fatmagül var bikereemm:)

yok tatlım benim eşim perşembe izinli onun dışın da 17 ile gece 3 arası çalışıyo ondan perşembe akşamları evde sadece gunduz geziyoruz kurtlar vadisi başlayınca onda film kopuyo tabi bitince benim farkıma veriyo sırnaşıyo sonra o anda net kapanıyo bende vadiyi hiç sevmem

Rabbim ne yazdiysa o olacak mutlaka canim bakalim artik, esim zaten hemen calismalara baslamak istiyor...

iste hic bir akrep burcuyla karsilasmadim... ikizlerle ben cok iyi anlasirim... biraz zordurlar, cift karakterli gibi, cokta yalan söylerler.. ama ben gecinmesini biliyorum onlarla.. bende aslan burcuyum.. eger düsük yapmasaydim, bebegimde aslan burcu olacakti.. dedigim gibi kaderime ne yazildiysa onu yasicam

ben yalan söyleyen insana tahammül edemem ya bıde ben çok doğrucuyumdur:) herşeyi bööle tamm olarak anlatırımm;hiç sevmem aslında o huyumu ama öleyim işte çok da doğrucu davut olmamak lazım benım gıbı:) amaa yalanada katlanamam valla..aynen canım kaderde ne varsa o burç murç faso fiso

meri de bilmediğini yazmış ben yine kaldım muallakta :50:

çok guzel bı soru sormuşşun aslında ya;bende ilkinde ilk ayda hamıle kalmıştım..pco falan sonradan oluyormu bılmem o nedır onuda bılmem ya neyse.. ama mantar falan oluşmuşsa vajınada hamile kalmayı engellıyomuşş;bıde bı tanıdıgımda da 2.bebek hemen olmamıştı dok.gıttı kist oluşmuş tedavi oldu hamiş kaldı demekkı sonradan da sorunlar çıkabılıyor

saremnaz bana selm yok muu 63:
kızlar ben bi yemek yapim burayım en fazla 15 dkka sürer gelirim hemen sigaramı içimdee:ssz:
hahahah tam seydaya uygun smile eklemişler buraya....
ben kullanmıyorum ama bu sana gelsn seydacım:ssz::ssz::ssz::ssz:
MaşaAllah, ne bereketli bir topik bu.. :46:
Herkes hamilee.. :49:
Bir bir haberler gelmeye devam ediyor.. :29:

İnşaAllah listenin boş olan kısımlarındaki herkeste hamile kalır..
Ful yani..
İnşaAllah.. :49:

AYhhh sıra bize geliyor sanırım...benmde nil im gelecek:49::49:

çok guzel bı soru sormuşşun aslında ya;bende ilkinde ilk ayda hamıle kalmıştım..pco falan sonradan oluyormu bılmem o nedır onuda bılmem ya neyse.. ama mantar falan oluşmuşsa vajınada hamile kalmayı engellıyomuşş;bıde bı tanıdıgımda da 2.bebek hemen olmamıştı dok.gıttı kist oluşmuş tedavi oldu hamiş kaldı demekkı sonradan da sorunlar çıkabılıyor
bende adet olamadığım için kist ve yara vardı ama temizledi doktor. off bütün bunlar nerdeyse 1 yılımı aldı:50: o yüzden bu kadar şüpheciyim. aynı evreden birdaha geçmek istemiyorum. artık herkezde bebek istemeye başladı. evliliğin 4 yıla yaklaşınca bekliyorlar haliyle:50:

aman tatlım olsunda bebeğimiz akrep olsun napalım bak benimki kova olcaktı zorla oglak oldu 15 gun önce alınınca
hahaahh benmde kardeşim akrep ayyy gerçekten de herseye ağlayan,duygusal bir çocuk...
ayhh bende oğlak ım bende:9::9::9:
ay valla canım artık iyice korkmaya başladım ben. ilk hamileliğimde korunmayı bıraktığımız ay kaldım. şimdi 5 ay oldu. varsa bi de onun tedavisini olmak istemiyorum :50:işallah bi sorun oluşmamıştır.

canım bir dr.a gidip görün istersen..vallahi biraz uyus bir hastalık tedavi olsan ii olur sanırım..
hoş daha oldugunu bile bilmiyorus:1::1::1::1:

bende adet olamadığım için kist ve yara vardı ama temizledi doktor. off bütün bunlar nerdeyse 1 yılımı aldı:50: o yüzden bu kadar şüpheciyim. aynı evreden birdaha geçmek istemiyorum. artık herkezde bebek istemeye başladı. evliliğin 4 yıla yaklaşınca bekliyorlar haliyle:50:

dert etme yaa. olur hersey. bende 8 yil oldu evleneli. beni her gören ilk cocuk düsünmüyonuzmu diye soruyo... alistim artik. kimseyi ilgilendirmez aslinda. bence yani

hahaahh benmde kardeşim akrep ayyy gerçekten de herseye ağlayan,duygusal bir çocuk...

canım bir dr.a gidip görün istersen..vallahi biraz uyus bir hastalık tedavi olsan ii olur sanırım..
evet canım bu ay hamile olsamda olmasamda gidicem artık. doktorum gelmene gerek yok demişti ama gitme vaktim geldi sanırım

demek yarenimle aynısın he kız için şişmedimi 6 saat ay bana basar inan gecmiş olsun cnm

dert etme yaa. olur hersey. bende 8 yil oldu evleneli. beni her gören ilk cocuk düsünmüyonuzmu diye soruyo... alistim artik. kimseyi ilgilendirmez aslinda. bence yani

aslında kimseyi sallamam hatta veririm cevaplarını oturttururum :47: ama kayınvalidemleri oturtamıyorum:1: zaten kadının hakkını yiyemem baskı yaptığı filan yok. çocuk yapalım diye doğum bileziğimi bile yaptı verdi hemde 5 ay önce:1:kadın dolaylı yoldan anlatıyo derdini

Yarencim benim annemdede var troit ama onunki yuksek

Ben hormon testi yaptirdim kizlar muhakkak yaptirin bende troit sonradan cikti mesela
Bende asiri degil ama kilo aldim veremiyorum sonra saclarim dokuldu halsizim sabahlari uzun uyurum gec kalkarim vs
Yuksekse kilo almada problem gibi onda fazla bilgim yok ama ikiside gebelige engel

Pko gelince sonradanda olabilen birsey tabiki ama adet duzensizligi ve yumurtlama sorunu yasayanlarda bellidir genelde 1yil icinde gebe kalamayanlarda rastlaniyor benim bildigim

aslında kimseyi sallamam hatta veririm cevaplarını oturttururum :47: ama kayınvalidemleri oturtamıyorum:1: zaten kadının hakkını yiyemem baskı yaptığı filan yok. çocuk yapalım diye doğum bileziğimi bile yaptı verdi hemde 5 ay önce:1:kadın dolaylı yoldan anlatıyo derdini

gec kalmış oda bilezik yapmaya

Back