- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
kg oluyosa bende garanti yoktur 46 kg neyinde pko olcak sağol araştırdığın için canımkuzum sordum google amcaya pko doğuştan olurmuş bi kaç yazıda öle yazıyo vuvutta tuğlenme ve kg oluyomuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kg oluyosa bende garanti yoktur 46 kg neyinde pko olcak sağol araştırdığın için canımkuzum sordum google amcaya pko doğuştan olurmuş bi kaç yazıda öle yazıyo vuvutta tuğlenme ve kg oluyomuş
Yarencim benim annemdede var troit ama onunki yuksek
Ben hormon testi yaptirdim kizlar muhakkak yaptirin bende troit sonradan cikti mesela
Bende asiri degil ama kilo aldim veremiyorum sonra saclarim dokuldu halsizim sabahlari uzun uyurum gec kalkarim vs
Yuksekse kilo almada problem gibi onda fazla bilgim yok ama ikiside gebelige engel
Pko gelince sonradanda olabilen birsey tabiki ama adet duzensizligi ve yumurtlama sorunu yasayanlarda bellidir genelde 1yil icinde gebe kalamayanlarda rastlaniyor benim bildigim
dedim okadar yapma diye dinletemetim. ehhh bende çok ısrar ettim. daha ne yapayım canıma minnet deyip kabul ettimgec kalmış oda bilezik yapmaya
aslında kimseyi sallamam hatta veririm cevaplarını oturttururum ama kayınvalidemleri oturtamıyorum zaten kadının hakkını yiyemem baskı yaptığı filan yok. çocuk yapalım diye doğum bileziğimi bile yaptı verdi hemde 5 ay öncekadın dolaylı yoldan anlatıyo derdini
nilu meri kar devammı cts yada pazar gelcektim izmite ama bu hava şartlarında gelmem sanırım
evet canım burda var ama ben tepelerdeyım biliyonn oyuzden burda var; izmitin neresine gıdecektın;yollarımız açılıyor hemen ama..
cnm tam senin karşına kent konuta sen dunya bankasındaydın dimi
yeni yapılan tokileremi;bayındırlık tarafındakılere..?
hımmm kent konut 1 olmalı cnm
Yaren baktir canim olabilir belki kimyasal o yuzden yasadin
Benimde 7haftalikken kalbi durdu bende troitten supheleniyorum belki ozamanda vardi ama simdi bulundu o yuzden kontrol sart
Deki hormonlari baktirmak istiyorum
Elifcim pko sadece dogustan olan birsey degil kimisi sonrada oluyor ve adet duzensizligi yumurtlama problemi kist ve tuylenme ama hepsi bi arada olmasina gerek yok
Kiloda mecbur degil cunku yaren biliyor hyl ciliz gibi yani zayif ama pko vardi 18 ay sonra hamile kaldi
Kontrol ettir tavsiyem
nilu meri kar devammı cts yada pazar gelcektim izmite ama bu hava şartlarında gelmem sanırım
hmm..yani sen;dünya bankasına çıkmıcan ozaman;
ayy kalktım baktım pencereden uyus oluyom su kara..dik dik bakıom ve evet hala yagıyor gölcükte..
ayy kalktım baktım pencereden uyus oluyom su kara..dik dik bakıom ve evet hala yagıyor gölcükte..
ama arada sadece yol var tam tepede burası çokta bilmiyomki oradan gözukuyo dunya bankası evleri
ama arada sadece yol var tam tepede burası çokta bilmiyomki oradan gözukuyo dunya bankası evleri
ööle gelınmıcek kadar kar yok yanı şuan canm..sonra ne olur bılmem tabıde..ama yolları hemen açıyolar çok işlek bı yer oldu burası hemen açıverıyolar
ben oraları pek bilmiyorum ablamın görumcesi orada ablamda orada kalmakta benide çağırıuyolar gidesimde çok ama arkadaş beni merkezden arabayla alcaktı çok bayır ya 2 gundur çıkamıyo evden guvenemiyo karda kullanmaya tabi banada zor geliyo karda kışta