• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Yarencim benim annemdede var troit ama onunki yuksek

Ben hormon testi yaptirdim kizlar muhakkak yaptirin bende troit sonradan cikti mesela
Bende asiri degil ama kilo aldim veremiyorum sonra saclarim dokuldu halsizim sabahlari uzun uyurum gec kalkarim vs
Yuksekse kilo almada problem gibi onda fazla bilgim yok ama ikiside gebelige engel

Pko gelince sonradanda olabilen birsey tabiki ama adet duzensizligi ve yumurtlama sorunu yasayanlarda bellidir genelde 1yil icinde gebe kalamayanlarda rastlaniyor benim bildigim

cnm bende kg yok ama bunun hızlı calışanıda var ay yaptırsammıkı ya mesela doğum kontrol hapını bıraktım adetlerim sapıttı resmen kist vb hiçbişey yok acaba ondanmı mesela olduda ben hamileysem nasıl bi tedavi uygulanır bu acaba kimyasal gebelik gecirmeme sebep olmuş olabilirmiki ay cok sordum dimi

aslında kimseyi sallamam hatta veririm cevaplarını oturttururum :47: ama kayınvalidemleri oturtamıyorum:1: zaten kadının hakkını yiyemem baskı yaptığı filan yok. çocuk yapalım diye doğum bileziğimi bile yaptı verdi hemde 5 ay önce:1:kadın dolaylı yoldan anlatıyo derdini

benimkiler karismaz öyle seylere, pekte ilgilenmezler aslinda... zamadinda herseyimize karistilar ama cok sükür simdi rahatiz... artik düsük yaptigimi herkes duydu, kimse sormaz daha heralde bu soruyu :1:

Yaren baktir canim olabilir belki kimyasal o yuzden yasadin
Benimde 7haftalikken kalbi durdu bende troitten supheleniyorum belki ozamanda vardi ama simdi bulundu o yuzden kontrol sart
Deki hormonlari baktirmak istiyorum

Elifcim pko sadece dogustan olan birsey degil kimisi sonrada oluyor ve adet duzensizligi yumurtlama problemi kist ve tuylenme ama hepsi bi arada olmasina gerek yok
Kiloda mecbur degil cunku yaren biliyor hyl ciliz gibi yani zayif ama pko vardi 18 ay sonra hamile kaldi
Kontrol ettir tavsiyem

Yaren baktir canim olabilir belki kimyasal o yuzden yasadin
Benimde 7haftalikken kalbi durdu bende troitten supheleniyorum belki ozamanda vardi ama simdi bulundu o yuzden kontrol sart
Deki hormonlari baktirmak istiyorum

Elifcim pko sadece dogustan olan birsey degil kimisi sonrada oluyor ve adet duzensizligi yumurtlama problemi kist ve tuylenme ama hepsi bi arada olmasina gerek yok
Kiloda mecbur degil cunku yaren biliyor hyl ciliz gibi yani zayif ama pko vardi 18 ay sonra hamile kaldi
Kontrol ettir tavsiyem

cnm benim pko olabilirmiki ay ben de herşeyden şuphelendim ama ultrosonda gözukuyomuş ben yeni girdim ay ben pazartesi yaptırayımmıki sağlık ocağında bile yapıyolar evimin tam karşısı eger su an gebeysemde ilaç tedavi dimi

ama arada sadece yol var tam tepede burası çokta bilmiyomki oradan gözukuyo dunya bankası evleri

evet canm tam karşısında kalıyor; ben bızım burda tokı evlerı var oraya gelcenn sandımm bırdenn..ama ben goremıyorum senın gıdecegın evlerı ters kalıyor.en yukardayım ben

ööle gelınmıcek kadar kar yok yanı şuan canm..sonra ne olur bılmem tabıde..ama yolları hemen açıyolar çok işlek bı yer oldu burası hemen açıverıyolar

ben oraları pek bilmiyorum ablamın görumcesi orada ablamda orada kalmakta benide çağırıuyolar gidesimde çok ama arkadaş beni merkezden arabayla alcaktı çok bayır ya 2 gundur çıkamıyo evden guvenemiyo karda kullanmaya tabi banada zor geliyo karda kışta

ben oraları pek bilmiyorum ablamın görumcesi orada ablamda orada kalmakta benide çağırıuyolar gidesimde çok ama arkadaş beni merkezden arabayla alcaktı çok bayır ya 2 gundur çıkamıyo evden guvenemiyo karda kullanmaya tabi banada zor geliyo karda kışta

o içlere doğru oturuyo demekkı;caddelerde kar falan yok yanı bıde yağmur yağdıya tutmadı yanı karlar; dahada yukarlara cıkarsan beklerım şekerımm:)

Back