kuzum alıştırmak lazım gelmesse ne ala
kuzu ben çıkıyorum eşimin pc de işi varmış öptüm hepinizi iyi geceler....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum alıştırmak lazım gelmesse ne ala
kızlar adetim 11 şubat ama kasığımda özellikle ortasında dolgun bir his ve ağrı var adet ağrısı ara ara belim ağrıo adet olucakmışım gibi :S daha çok var ama karnımda sürekli gurluyorrr memişlerim kaşınıo ama hassasiyet ağrı yok arada bir sızlama varrr oda 2 günde bir bir iki kere oluo acayip bir sızlama ama :S daha 13 gün var ama bakalımm bu durumu yaşayanlar var mıı gece uyurken bile kasıklarım ağrıyorduu adet olucam galiba dedim ama daha çok var :S
kuzu ben çıkıyorum eşimin pc de işi varmış öptüm hepinizi iyi geceler....
tatlım bu göstergeler yumurtlama olduğuna dair çalışi cnm boş gecirme hemende kalkma banyoda yapmaa hemen
tatlım bu göstergeler yumurtlama olduğuna dair çalışi cnm boş gecirme hemende kalkma banyoda yapmaa hemen
çok teşekkür ederim cnm evet kalkmıyım hemen yatıyım öle L şeklini alayım :) inş hepimizin bu 14 şubatta eşlerimize harika bir hediye veririz :)
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler
tatlım kankama dr. L şeklni yani kalça baya yukarı olucak derecede ayaklar duvara dayanıcakkmışşş o zaman rahim ağzından spermler daha kolay geçiyormuşş :)) aklında olsunn cnmm
iyi geceler tatlım teşekkürlerrr...
Iyim canim cok sukur biraz basim agriyor maglum kirmizilardan dolayi
Sen nasilsin ne yaptin
Lafimi olur canim sonucta az da olsa muhabbetimiz var dimi
Evet genelde az su iciyorum adetliyim ve tabiki suya ihtiyacim var ben icim en iyisi.
Nsil yani sen gebelikten sonra ilk defami adet olacan yoksa ikinci regl doneminmi
Kiz test yapsana nasil sabrediyon wiiii ben simdiye kadar ooo
Benim en son 4gun gecikti normalde hic gecikmez kac kere test yaptim en az 3kere sonrada adet oldum zaten negatif cikmisti
Meger benim troit hapi yapiyormus gecikmeyi
aşağıdaki kızlar gelin yukarı bakım
kankanm hoşgeldin
hoşbulduk canım kankacm..ne o dün dizi bitti kaçtınız 2 zilli
kız insan önce bişe dmesmii valla bosuldum biras
bu arada nasıl oldun..geçmişi okuyacaktımm anamm ne cok konusmusunuz okuyamadım geldim hemen 2 laf edelim