• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
evet canım ben bulamadım bi banada gösterirmisin şimdiden tşkkürler:16::16:
askım bulamadım yhaaaaaa ksura bakma

eşin ne tepki verdi ya ben gece yatarken bi muhappet oldu hastayım ya ondan dedim dun biraz grip gibiydım eşim kırmızılar geldi sanmış inan şok oldu tutuldu kaldı ay ne olacak bilmem meger ne kadar çocuk istermişiz nasıl yapmamışız 5 sene bilmem
ayy canım benımkısı senı sevıyorum .. tesekkur ederım dedı yataga gırdı uyudu :1::2::3:

daha ayrıntılı yazim canım sat 15 aralık tam 5.haftada kese vajinal ultrasonda gözüktü embriyo çok minik görür gibiyim dedi keseyi beğendi. haftaya kalp atışını duyarız dedi.drum yard.doç

ay canım benim inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini:16:bende kan testi yaptırdım 240 çıktı tabi dr keseyi göremediği için yarın bidaha kan verecem sağlıklı gelişiyomu diye..bakalım hayırlısı:16::16:

kuzu iyiyim canım sağol ayy yoldaş olduk kız:9:alışmaya çalışıyorum işte canım yaa sen alıştın mı???
yarın sabah gidiyorum teste bakalım değerler kaç çıkacak??

öyle olduk valla:1::1: ay bilmiyorum ki heralde karnımız şişince alışıcaz:52: ben bütün gün yoldaydım bugün,kar kıyamet,allahtan ayağım filan kaymadı yani:1: inşallah canım güzelce artmıştır değerlerin.:nazar::nazar:

öyle olduk valla:1::1: ay bilmiyorum ki heralde karnımız şişince alışıcaz:52: ben bütün gün yoldaydım bugün,kar kıyamet,allahtan ayağım filan kaymadı yani:1: inşallah canım güzelce artmıştır değerlerin.:nazar::nazar:

inşallah canım yaa şimdiden ateş bastı beni burda kış kıyamet bide otobüsle gidecem ay bi ehliyet alamadım ya...

AH BİDE kırmızılar gelsin ozaman gör beni apartmanı temizlemesem iyidir ne zaman hırslansam çok temizlik yaparım

dedim ya bomba kankim benim kırmızılar gelmesin bikere onu ben duymadım sende söylemedin:20:

Back