• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
aman ne bilim öle cnm çekti sen öresin die ay bu topik hamile topiği olmaya başladı gulum ne olacak cnm söle bakım bende kaynarmıyım arada
kız sevcanın gebelık testını gordum yorumladım ılk 10 dk sersem gıbı cvplar yazdı ınanamadı galıba :1::46: sende calısmalar nasıl bakalım kırmızıları ne zaman beklıyosun hıc gelmezler ınsallah . kız songulalp de hamıle mı :49:

kız sevcanın gebelık testını gordum yorumladım ılk 10 dk sersem gıbı cvplar yazdı ınanamadı galıba :1::46: sende calısmalar nasıl bakalım kırmızıları ne zaman beklıyosun hıc gelmezler ınsallah . kız songulalp de hamıle mı :49:

haha okudum tatlım ya ne guzel karmaşık duygular sen naptın cnm nasıl ögrendin ne tepki verdiğn anlat bakım benim bugun 41.gun gecen ay 43.gun idrarda çıkmıştı şubat 1 e kadar bekliyorum işte

heyy kankim nasılsın iyi oldun muı grip oldum diyodun yaa ateşin nasıl ay ne çok soru sordum:9:

bebem nasılsın canım benim derin nasıl?:16:
Allaha sukurler olsun ıyıyız keyfımız yerınde senın bebısın nasıl ? ıyısınız ınsallah :46: ayy yıyım onu kucuk pisipisidir oo

canım benim kese tamam embriyoda oluşuyo dedi dr.kalp atışı haftaya inşallah senden naber içimde bi his bu ay hamiş kalıcaksın diyo:49:
kız sen hamıle mısın ayy bacım masallahh hayırlı ugurlu dogumlar ınsalahh
teste bende bakmak istiyorum nerde acaba:44::44:
yukarlardadır askım bulup gostermemı ıster mısın ?

evet canım 2.ye hamileyim daha yeni 5+4 kalp atışlarınıda duyduğum zaman rahatlıycam Darısı herkezin başına:56:

haha okudum tatlım ya ne guzel karmaşık duygular sen naptın cnm nasıl ögrendin ne tepki verdiğn anlat bakım benim bugun 41.gun gecen ay 43.gun idrarda çıkmıştı şubat 1 e kadar bekliyorum işte
hamıs oldugumu mu nasıl ogrendım ? adetıme 5 gun kala productor almıstım yaptım baktım 2 cızgı.. şoooooooooooooooook oldumm o gece hıc uyumadım :42::46::52:

heyy kankim nasılsın iyi oldun muı grip oldum diyodun yaa ateşin nasıl ay ne çok soru sordum:9:

bebem nasılsın canım benim derin nasıl?:16:

haha boba gibiyim hafif kırık ben zaten grip olmayı beceremem enfazla 24 saat düşün bugun msjdan sonra bi temizlik bendee ki sorma hala daha devam banyo falan ciflicemmm ateş 37.2

Allaha sukurler olsun ıyıyız keyfımız yerınde senın bebısın nasıl ? ıyısınız ınsallah :46: ayy yıyım onu kucuk pisipisidir oo

kız sen hamıle mısın ayy bacım masallahh hayırlı ugurlu dogumlar ınsalahh
yukarlardadır askım bulup gostermemı ıster mısın ?

evet canım ben bulamadım bi banada gösterirmisin şimdiden tşkkürler:16::16:

tatlım kaç haftalık hamilesin sen???kese tam olarak ne zaman gözüktü??kalp atışı ne zaman duyuluyo???

yine ne çok soru sordum yahu:9::9:

daha ayrıntılı yazim canım sat 15 aralık tam 5.haftada kese vajinal ultrasonda gözüktü embriyo çok minik görür gibiyim dedi keseyi beğendi. haftaya kalp atışını duyarız dedi.drum yard.doç

hamıs oldugumu mu nasıl ogrendım ? adetıme 5 gun kala productor almıstım yaptım baktım 2 cızgı.. şoooooooooooooooook oldumm o gece hıc uyumadım :42::46::52:

eşin ne tepki verdi ya ben gece yatarken bi muhappet oldu hastayım ya ondan dedim dun biraz grip gibiydım eşim kırmızılar geldi sanmış inan şok oldu tutuldu kaldı ay ne olacak bilmem meger ne kadar çocuk istermişiz nasıl yapmamışız 5 sene bilmem

Back