- 27 Ocak 2012
- 74
- 35
- 53
masallah hayatım masallah bızde 15 haftalık olduukkk .. Rabbım dogup yetıstırmeyı nasıp eylesın . hayırlı olsun canımmmmmmmmmmmmm
pştt şekerci,naberr? nasıl gidiyor hamilelik,alıştınmı? yarın test yapıcanmı?
slm hanimlarrrr nasilsiniz bugun:)
Allah isteyen herkese nasip etsin annelik çok özel bi duygu.
iyi cnm sen nasılsın bakayım
Allah isteyen herkese nasip etsin annelik çok özel bi duygu.
haha boba gibiyim hafif kırık ben zaten grip olmayı beceremem enfazla 24 saat düşün bugun msjdan sonra bi temizlik bendee ki sorma hala daha devam banyo falan ciflicemmm ateş 37.2
amin cnm bu arada hoşgeldin..
askım bulamadım yhaaaaaa ksura bakmaevet canım ben bulamadım bi banada gösterirmisin şimdiden tşkkürler
ayy canım benımkısı senı sevıyorum .. tesekkur ederım dedı yataga gırdı uyudueşin ne tepki verdi ya ben gece yatarken bi muhappet oldu hastayım ya ondan dedim dun biraz grip gibiydım eşim kırmızılar geldi sanmış inan şok oldu tutuldu kaldı ay ne olacak bilmem meger ne kadar çocuk istermişiz nasıl yapmamışız 5 sene bilmem
daha ayrıntılı yazim canım sat 15 aralık tam 5.haftada kese vajinal ultrasonda gözüktü embriyo çok minik görür gibiyim dedi keseyi beğendi. haftaya kalp atışını duyarız dedi.drum yard.doç
askım bulamadım yhaaaaaa ksura bakma
ayy canım benımkısı senı sevıyorum .. tesekkur ederım dedı yataga gırdı uyudu:2:
kuzu iyiyim canım sağol ayy yoldaş olduk kızalışmaya çalışıyorum işte canım yaa sen alıştın mı???
yarın sabah gidiyorum teste bakalım değerler kaç çıkacak??
bomba kankim benim
kanka azkaldı ya yarına
valla canım ya erken gidim ki biraz dr ada gösterim değeri...
öyle olduk vallaay bilmiyorum ki heralde karnımız şişince alışıcaz ben bütün gün yoldaydım bugün,kar kıyamet,allahtan ayağım filan kaymadı yani inşallah canım güzelce artmıştır değerlerin.
AH BİDE kırmızılar gelsin ozaman gör beni apartmanı temizlemesem iyidir ne zaman hırslansam çok temizlik yaparım
inşallah canım yaa şimdiden ateş bastı beni burda kış kıyamet bide otobüsle gidecem ay bi ehliyet alamadım ya...
dedim ya bomba kankim benim kırmızılar gelmesin bikere onu ben duymadım sende söylemedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?