Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
evet canım ben bulamadım bi banada gösterirmisin şimdiden tşkkürler
askım bulamadım yhaaaaaa ksura bakma

ayy canım benımkısı senı sevıyorum .. tesekkur ederım dedı yataga gırdı uyudu :2:

ay canım benim inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişinibende kan testi yaptırdım 240 çıktı tabi dr keseyi göremediği için yarın bidaha kan verecem sağlıklı gelişiyomu diye..bakalım hayırlısı

kuzu iyiyim canım sağol ayy yoldaş olduk kızalışmaya çalışıyorum işte canım yaa sen alıştın mı???
yarın sabah gidiyorum teste bakalım değerler kaç çıkacak??

öyle olduk valla ay bilmiyorum ki heralde karnımız şişince alışıcaz ben bütün gün yoldaydım bugün,kar kıyamet,allahtan ayağım filan kaymadı yani inşallah canım güzelce artmıştır değerlerin.

inşallah canım yaa şimdiden ateş bastı beni burda kış kıyamet bide otobüsle gidecem ay bi ehliyet alamadım ya...

AH BİDE kırmızılar gelsin ozaman gör beni apartmanı temizlemesem iyidir ne zaman hırslansam çok temizlik yaparım

dedim ya bomba kankim benim kırmızılar gelmesin bikere onu ben duymadım sende söylemedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…