Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

beyaz gala çok sevindim canım tebrikler bize de dua et emi kendine de dikkat et

ayyy canlarım etmezmiyim hiç, hep aklımda dilimdesiniz, günüm geçmedi canım, geçen p.tesi aşılama yapıldı, bugün müjdeli haberimi aldım... Rab'bim tez zamanda sağlıkla, hayırlısıyla sizleri de evlat sahibi yapsın canlarım benim, şimdi önümde önemli bir süreç var, kesenini görülmesi kalp atışlarının duyulması gibi, bugün drum sağlıklıklıysa hamileleik devam eder, değilse vücut atar dedi, o an sevincim değişik bir hal aldı, inşallah Rab'bim bende hayat buldurduğu bu can(lar)ı bize bağışlar, hayırlısıyla, sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eder...

insallah hayatım soyleyecegın gunu bızde sabırsızlıkla beklıyoruzz

evet canmmm birden fenalaştım neden se...yatsam uyusam mı acaba
lütfen umutsuzluğa kapılma hep dua et insanları duyma bırak ne derlerse desinler bu hayatta herkes bir sınavda ben de diğer aylar çok üzüldüm ağladım falan ama ne değişiyo ki kimse aaa sen çok üzüldün yıprandın ağladın hadi al sana bi bebek mi diyo hayır olan bize oluyor şişmiş gözler asık suratlar bunalımlı geceler boşverelim yaaa bu hayata sadece bundan gelmedik dimi tek sebebimiz doğurmak değil yani ve böyle zamanlarda senden daha kötüleri düşün bak o zaman hemen kendine geliceksin

dogru sölüosun pampikim benim..aslında bende biliorum bunları..ama nebilim sanıım bazen beynim bana oyun oynuo
böle oluyorum..eşimde öle diyor olursa seviniriz ama olmassa da üzülecek bisey yok dior ben kötü olunca ama acaba içinden mi söylüyor,yoksa beni üzmemek için mi işte onu kestiremıyorum...
Evet allah beternden saklasın...

Dün demiştim ya..
Nasıl topik bu böyle diye..
Bak.. Müneccimi bile var..

Kaptırma kendini söylenenlere..
Kim bilebilir ki yarın neler olabileceğini..

Sabır ve dua...
İşin sırrı burada...

beyazgala beyazgala tatlımmm bak artık gec yatma sen...
kendine cok dikkat et yeterlice uykunu al..sağlıklı beslen olur mu canım?

ne kadar gec yatarsan o kadar yoruluyormus beden ve toparlanması zor oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…