• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ahhhh canım benim af dilemekte ne demek...dogru söylüyorsun o heyecanla düşünmemiş olabilirsin:52::52:
vallahi ben duyunca heyecan yaptım sen sölesen daha heyecanlı daha duygularınla olurdu o yüsden senden duymayı isterdim.Ama sen mutlu ol,melegin saglıklı olsun da bana yeter.:38:
ne kadar gecmişti günün?Amin güzel duaların için..hamişlerin duası kabul olurmus bizleri unutma hep dua et olur mu canım:54::54::54:

biz de seni çoook seviyoruzzz:16::16::16:

beyaz gala çok sevindim canım tebrikler bize de dua et emi kendine de dikkat et

ayyy canlarım etmezmiyim hiç, hep aklımda dilimdesiniz, günüm geçmedi canım, geçen p.tesi aşılama yapıldı, bugün müjdeli haberimi aldım... Rab'bim tez zamanda sağlıkla, hayırlısıyla sizleri de evlat sahibi yapsın canlarım benim, şimdi önümde önemli bir süreç var, kesenini görülmesi kalp atışlarının duyulması gibi, bugün drum sağlıklıklıysa hamileleik devam eder, değilse vücut atar dedi, o an sevincim değişik bir hal aldı, inşallah Rab'bim bende hayat buldurduğu bu can(lar)ı bize bağışlar, hayırlısıyla, sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eder... :16::16::16:

yok canım sadece 30 gün olan adetim 2 aydır 36 güne çıktı hatta geçen ay çok umutlanmıştım nerdeyse tüm belirtileri hissettim ama psikolojikmiş herhalde:44:

hayatım cok takma sonra benım gıbın 43 gunde bır adet olursun . tkma akısına bırakkk ...eger saglık sorunu olarak sende ve parrtnerınde sorun yoksa rahat ol?

hayatım cok takma sonra benım gıbın 43 gunde bır adet olursun . tkma akısına bırakkk ...eger saglık sorunu olarak sende ve parrtnerınde sorun yoksa rahat ol?
valla bu ay artık rahatım eşimde bişey çıkmadı bende de ilk kontrollerde herşey normal dedi dr.ben artık şuna inanmaya başladım her ne problem olursa olsun Rabbim "ol dedikten "sonra herşey oluyor bu bir sınav yoksa oymuş buymuş hepsi sebep bizler de bu zamanda hep dua ederek tabiki tıpla paralel giderek zamanımızı beklicez inşallah bu güzel haberi de bur da yüzünü görmediğim ama samimiyetlerine şimdiden çok inandığım sizlere haykırarak söylücem:16:

valla bu ay artık rahatım eşimde bişey çıkmadı bende de ilk kontrollerde herşey normal dedi dr.ben artık şuna inanmaya başladım her ne problem olursa olsun Rabbim "ol dedikten "sonra herşey oluyor bu bir sınav yoksa oymuş buymuş hepsi sebep bizler de bu zamanda hep dua ederek tabiki tıpla paralel giderek zamanımızı beklicez inşallah bu güzel haberi de bur da yüzünü görmediğim ama samimiyetlerine şimdiden çok inandığım sizlere haykırarak söylücem:16:
insallah hayatım soyleyecegın gunu bızde sabırsızlıkla beklıyoruzz:1:

evet canmmm birden fenalaştım neden se...yatsam uyusam mı acaba:30::30::30::30:
lütfen umutsuzluğa kapılma hep dua et insanları duyma bırak ne derlerse desinler bu hayatta herkes bir sınavda ben de diğer aylar çok üzüldüm ağladım falan ama ne değişiyo ki kimse aaa sen çok üzüldün yıprandın ağladın hadi al sana bi bebek mi diyo hayır olan bize oluyor şişmiş gözler asık suratlar bunalımlı geceler boşverelim yaaa bu hayata sadece bundan gelmedik dimi tek sebebimiz doğurmak değil yani ve böyle zamanlarda senden daha kötüleri düşün bak o zaman hemen kendine geliceksin

lütfen umutsuzluğa kapılma hep dua et insanları duyma bırak ne derlerse desinler bu hayatta herkes bir sınavda ben de diğer aylar çok üzüldüm ağladım falan ama ne değişiyo ki kimse aaa sen çok üzüldün yıprandın ağladın hadi al sana bi bebek mi diyo hayır olan bize oluyor şişmiş gözler asık suratlar bunalımlı geceler boşverelim yaaa bu hayata sadece bundan gelmedik dimi tek sebebimiz doğurmak değil yani ve böyle zamanlarda senden daha kötüleri düşün bak o zaman hemen kendine geliceksin

dogru sölüosun pampikim benim..aslında bende biliorum bunları..ama nebilim sanıım bazen beynim bana oyun oynuo:14::14:
böle oluyorum..eşimde öle diyor olursa seviniriz ama olmassa da üzülecek bisey yok dior ben kötü olunca ama acaba içinden mi söylüyor,yoksa beni üzmemek için mi işte onu kestiremıyorum...
Evet allah beternden saklasın...

Dün demiştim ya..
Nasıl topik bu böyle diye..
Bak.. Müneccimi bile var..

Kaptırma kendini söylenenlere..
Kim bilebilir ki yarın neler olabileceğini..

Sabır ve dua...
İşin sırrı burada...:34:

beyazgala beyazgala tatlımmm bak artık gec yatma sen...
kendine cok dikkat et yeterlice uykunu al..sağlıklı beslen olur mu canım?

ne kadar gec yatarsan o kadar yoruluyormus beden ve toparlanması zor oluyormus:53::53:

Back