yok pcos yok ama bilmiyorum herhalde olsa dr.söylerdi ama 2 aydır adetimin süresi uzadı normalde 30 günde olurdum ama 2 aydır 36 güne çıktı.evet pco çok yaygınaştı ama tedaviyle gebe kalan de çok benim kuzenim 2 yıl tedavi olmuştu ama şimde 4 aylık hamilecanım pcos..polikistik over yani yumurtalıklarda birden fazla kist olması ama alınacak kadar büyük degil ve de yumurtlamayı geciktiriyor..yani bir tür soyu tükenecesi bir sorun
canm sendemi pkossun?
vallahi bende pkosla ilgili tedaviler var glukofen kullanıyorum yumurtalıklarımı güçlendirmek için ve de duphaston kullanıyorum adetim düzene girdi böylece...bir de gün aşırı gün aşırı
Anladım canım..gelişmelerinden haberdar et beni olur mu?ayyy kaderdaşımmm:2::2::2: evet savasacagız bu pcoslaa
peki tedavi oluyormusun? sen neler kullanıyorsun?
hayır canım tedavi olmuyorum henüz.. evlenmeden önce 4 yıl kadar yasmin kullndım 8 aylık evliyim ve 3 aydır bebek düşünüyorum doktor tedavi vermedi kendiliğinden olabilir dedi ama ben beklemek istemiyorum bu ay tekrar gidip yumurta takibi falan istiycem eşim de test yaptırcak bakalım adett zamanı gitmeyi düşünüyorum..
hosgeldın canım nasıl gdııyo hamişlikk
hamile kalacaksın ama bence hemen değil . sabırlı olam gerekiyor bence ama 2012 de hamiş kalıcan bence
ahhh canımmmm 2012 de hamiş kalayımda daha ne isterimm...
ozaman sende dile benden ne dilersen zeynepcimmmmmmmmm
Elifim geldim canım... Hayırlı akşamlar kızlar...
Anladım canım..gelişmelerinden haberdar et beni olur mu?
tabi canım artık her aksam müsait oldukca gelip bu süreci de sonundaki sevincide paylaşcam inş.. tabiki sizin güzel haberlerinizi de...
hoşgeldin Beyazgalacım..çok çok tebrik ederim seni..
çok mutlu olduk akşam hamiş oldugunu duydugumuzda..
Allah sana ve yavruna saglık versin ve sorunsuzca al kucagına insallah
haberi yarencim verince bende seni sordum beyazgala artık gelmıyor yanımıza dedim..
keşke senden alsaydık müjdeli haberi
hoş geldin canım yaren istemişti bende ben istiyom gibi yazdımElifim geldim canım... Hayırlı akşamlar kızlar...
ayyy ne güsel bir haber bu canım.. Allah ım bizlere de nasip etsinyok pcos yok ama bilmiyorum herhalde olsa dr.söylerdi ama 2 aydır adetimin süresi uzadı normalde 30 günde olurdum ama 2 aydır 36 güne çıktı.evet pco çok yaygınaştı ama tedaviyle gebe kalan de çok benim kuzenim 2 yıl tedavi olmuştu ama şimde 4 aylık hamile
hoşbulduk canım ay çok mutluyum 2.ci kez hala oldum çok tatlı yakışıklı bir bey doğdu dün akşam
tabi canım artık her aksam müsait oldukca gelip bu süreci de sonundaki sevincide paylaşcam inş.. tabiki sizin güzel haberlerinizi de...
gel canım bekleris...inşallah birbirimize güzel haberler veririsss
hoşgeldin Beyazgalacım..çok çok tebrik ederim seni..
çok mutlu olduk akşam hamiş oldugunu duydugumuzda..
Allah sana ve yavruna saglık versin ve sorunsuzca al kucagına insallah
haberi yarencim verince bende seni sordum beyazgala artık gelmıyor yanımıza dedim..
keşke senden alsaydık müjdeli haberi
hoş geldin canım yaren istemişti bende ben istiyom gibi yazdım
canıkom 2012 sonuna kadar gorusuruz :) Rabbım nasıbıyle verır ınsallahhAnladım canım..gelişmelerinden haberdar et beni olur mu?
ahhh canımmmm 2012 de hamiş kalayımda daha ne isterimm...
ozaman sende dile benden ne dilersen zeynepcimmmmmmmmm
zeynep senle de tanışalım canım bu arada sen de hamileymişsin anca farkettim hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
evet bebegım 14 haftalık hamıleyım kız beklıyorum. Allah razı olsun Rabbım ısteyenlerın hepsıne versin inşallahhhsana da senı de tanıyayım bakalım kımsın sen bakalım ?.1:
Tatlım sakın ama sakın öyle düşünmeyin, siz benim hep dilimde dualarımdasınız, Rab'bimin izniyle bu mucizemi yaşamamın bir sebebi de sizlerin güzel kalbi ve duasıdır, sizler benim şans meleklerimsiniz, sizleri tanıdığım an herşey değişti sanki sihirli bir değnek değdi üzerime, asla sizden kopmak vs gibi bir durmum yok, sadece bu aralar baya heyecanlı günler yaşadım, bugün testimin sonucunu aldım ama hala gözlerime inanamıyorum, hala sanki bir rüyada hayal alemindeyim, yoksa aklım hep sizde ama haklısın canım burada müjdemi sizlerle de paylaşmam lazımdı ayıp ettim ne kadar özür dilesem azdır, umarım beni affedebilirsiniz... Güzel dileklerin için çooook teşekkür ederim canım, inşallah bitanem, inşallah Rab'bim hepimize hayırlısıyla, hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder... Sizi çoook seviyorum meleklerim benim...
inşallah canım hamilelerin duası kabul olurmuş bizim için dua etcanıkom 2012 sonuna kadar gorusuruz :) Rabbım nasıbıyle verır ınsallahh
evet bebegım 14 haftalık hamıleyım kız beklıyorum. Allah razı olsun Rabbım ısteyenlerın hepsıne versin inşallahhhsana da senı de tanıyayım bakalım kımsın sen bakalım ?.1: ben de 1 senedir bekliyorum işte 29 yaşındayım yay burcuyum 1.69 boyum 55 kiloyum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
kuşum hg .. 1 sene içerısınde düşük yada gebeliğin oldu mu ?inşallah canım hamilelerin duası kabul olurmuş bizim için dua etben de 1 senedir bekliyorum işte 29 yaşındayım yay burcuyum 1.69 boyum 55 kiloyum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
beyaz gala çok sevindim canım tebrikler bize de dua et emi kendine de dikkat etTatlım sakın ama sakın öyle düşünmeyin, siz benim hep dilimde dualarımdasınız, Rab'bimin izniyle bu mucizemi yaşamamın bir sebebi de sizlerin güzel kalbi ve duasıdır, sizler benim şans meleklerimsiniz, sizleri tanıdığım an herşey değişti sanki sihirli bir değnek değdi üzerime, asla sizden kopmak vs gibi bir durmum yok, sadece bu aralar baya heyecanlı günler yaşadım, bugün testimin sonucunu aldım ama hala gözlerime inanamıyorum, hala sanki bir rüyada hayal alemindeyim, yoksa aklım hep sizde ama haklısın canım burada müjdemi sizlerle de paylaşmam lazımdı ayıp ettim ne kadar özür dilesem azdır, umarım beni affedebilirsiniz... Güzel dileklerin için çooook teşekkür ederim canım, inşallah bitanem, inşallah Rab'bim hepimize hayırlısıyla, hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder... Sizi çoook seviyorum meleklerim benim...
yok canım sadece 30 gün olan adetim 2 aydır 36 güne çıktı hatta geçen ay çok umutlanmıştım nerdeyse tüm belirtileri hissettim ama psikolojikmiş herhalde:44:kuşum hg .. 1 sene içerısınde düşük yada gebeliğin oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?