• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Dün demiştim ya..
Nasıl topik bu böyle diye..
Bak.. Müneccimi bile var..

Kaptırma kendini söylenenlere..
Kim bilebilir ki yarın neler olabileceğini..

Sabır ve dua...
İşin sırrı burada...:34:
müneccimlik değilde 6.his diyelim biz ona dimi canım zaten gerisini herkes biliyo aklın yolu bir yani :34:

Dün demiştim ya..
Nasıl topik bu böyle diye..
Bak.. Müneccimi bile var..

Kaptırma kendini söylenenlere..
Kim bilebilir ki yarın neler olabileceğini..

Sabır ve dua...
İşin sırrı burada...:34:

evet sabır edıyorum..bol bol da dua...
aslında ben 2012 içerisnde hamiş kalsam çok mutlu olcam:52::52:
yinede hayırlısını dilemek en güzeliiii..nillll çok tatlısın:16:

ii geceler yeni hamişşşşş...hani böle yeni gelin gibi:30::30:

bende önceki sayfada sana artık hadi uyu demiştim..msjını görünce sevindim:16:

iyi geceler herkese,hepimiz umutla uyuyalım pozitif düşünelim bakın hersey nasıl yoluna girecek inanalım bunaaa..... huzurlu uykular..

yavru kusum nerelerdesn sen yaffffff...hep yatmaya gelıon ama
kıs sen kanada da falan mı yasıon...hani 8 saat fark olan ülke..
millet yatıo sen gelıon hahhahaha:1:

yok be kusum ıstanbuldayım da anca vakıt buluyorum ıs guc mısafır derken bu saatı buluyo:1::1::1::37::37:

beyazgala gelirdi önceden dimi buraya da? buaralar hiç göremıyorum die aklıma gelmişti bugün..

Ahhh çok sevindim yarencim..Allah ona sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip etsin..
Tebrik ettigimi iletirsin olur mu???
tatlımm beyaz galann işleri vardı diye bilom ee bide bu topik o topik drken kız yoruluyodurr
daha var kuzum daha var .. ahh benım gıbı kışın ortasında karpuz ve can erıgı ıstersın sora kocan depresyona gırer:9:
heyyy maşllhh cnm ne diim sana yaa
ayy meryem yanls anlamada ben bı konu hakkında yorum yapınca patt hemen cıkıyor ama hemen hemen her konuda:1: ben hamıle kaldım herkes ruyasında benım oglum oldugunu goruyor kocam oglum oglum dıyordu . annem babaannem buyukannem hepsı oglan dıyor . kızımm olacak dedım ben 3 gun sora hastaneye gıttım kız. ablamın ogluna 8 aya kadar kı dedıler oğlan dıye tutturdum . ATİLLA POLAT GELDİİ:) :emir_bebek:

şirinim sen bana da bi yorum yapsana...buı arada sen öbür tarfta listedesin ztnn istosan koyrım ama senide listeye bi sorimm öle koym dedim tatlımm

beyaz galam tebrik edrimm kzuzum benimm allh kucanda sağlıklı sihatli analı bablı büytsün inşlhh çok sevindim tatlımm

cümleten herkese günaydın kızlar benim adetlerim düzensiz 8 kasım 6 aralık gibi .... yani günü gününe olmuyorum. en son 6 aralıkta adet oldum tekrar aynı ay 25 de kanamam oldu 5 gün adet kanaması gibi dr gittim herhangi bir sorun cıkmadı bu ay yani ocak ayında daha adet olmadım bugün ayın 27 hala tık yok test yattım ne olur ne olmaz diye ama negatif cıktı sonuc acaba ara kanamam olduğu icin bu ay adet olmıcak mıyım hic başına böyle bir şey gelen var mı lütfen yardımcı olun hamile olmayı cok istiyorum ama birde bu belirsizlik beni bunalttı :43:

kızlarrrrr test yaptım adetime 3 gün var bu nedir lütfen yardımmmm

Eklentiler

• $DSC01017.jpg
    $DSC01017.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 23
tatlımm beyaz galann işleri vardı diye bilom ee bide bu topik o topik drken kız yoruluyodurr

heyyy maşllhh cnm ne diim sana yaa

şirinim sen bana da bi yorum yapsana...buı arada sen öbür tarfta listedesin ztnn istosan koyrım ama senide listeye bi sorimm öle koym dedim tatlımm

beyaz galam tebrik edrimm kzuzum benimm allh kucanda sağlıklı sihatli analı bablı büytsün inşlhh çok sevindim tatlımm
lısteye koyduğun için tsk ederim seyda..
kac zamandır ugrasıyosun ve kac senelık evlısın doktora gıttın mı ;? bunları kısaca bana ozet gecersen sevınırım :1::54::46::16::

Back