• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
tamam canm söleriz.seyda gecmişi okuyup alıyorum demişti ama karıstırdımı acaba:37::37:

aslında daha kolay olur..yada biz not alalım biz yollayalım seydaya.

bekleyelim pampikimmm...:52::52::52::52:

ayhhh ben sana bi şey sölücemm nickini cok begendim:17::17:
pampikim benim:17::17::17::17:
ay şimdi gördüm :122:pardon canım e avatarımı beğenmedin ama nicime vuruldun dimi

ayy ne güselmiş kısss..korktum ama senden:27::27::27:

sana biraz kendmden bahsedeyim..bakalım benmle ilgili neler gelecek aklına..
pampike de yaptırmıstım:27::27::27:
26yasındayım 1.5yıllık evliyim..pkos um var..1.5yıldır hiç korunmadım:2::2:

hımm oglak burcuyum bide:1::1::1:
canım benım pkosun acılımı ne bana kısaca yazar mısın lutfen

arkadaşlar merhaba
bende yeni katıldım sayılır 7 buçuk aylık evliyim korunmamamıza rağmen hamile kalamadım adetime 3 gün var arada başımda hafif bir dönme oluyo sağ kasığımda hafif bir ağrı var dayanamadım bugün test yaptım ve negatif çıktı eşim için spermiyogram yaptırmak istiyorum ben gittim doktor senin çocuğun olur dedi ama eşim gitmedi sizce ne yapmalıyım??
yardım ederseniz sevinirim.

cnım benım eşine sakın baskı yapma ben ılk basta olmadıgında baskı yaptım yaptım sora kocam benle bırlıkte olmuyordu

merhaba kızlarr bugün alışverişe gittim belki çook yorulduğumdan kasıklarımda ve karnımda değişik sancılar hissettim adet sancısı gibi... umarım adetim değildir,gelen ''beklenendir!!!''

kızlar ya bu psıkolojık hamilelik durumu insanı cok pis kandırıyo,sonrası yıkım olabiliyo... ama yine de umut işte... yine umutlndım bu ay... Allahtan hayırlısı...

canım daha erken korkmak için ama için rahat edecekse eşinin gönlünü yapmaya çalış..birde ona bakınsın ama tamamen bir kontrol için en az 1 yıllık korunmasız ilişkiden sonra bakınmanız gerekıyor..bende 1.5 yıllık evliyim ama olmayınca olmuyor:50::50::50:

teşekkürlerr.. hoşgeldin elifcimmmmm:52::52::52:

rica ederim canım seninde mi işine yaradı :1: hoşbulduk canım

canım benım pkosun acılımı ne bana kısaca yazar mısın lutfen
canım pcos..polikistik over yani yumurtalıklarda birden fazla kist olması ama alınacak kadar büyük degil ve de yumurtlamayı geciktiriyor..yani bir tür soyu tükenecesi bir sorun:5::5::5:
ay inşallah canım benzer durumlardayız gibime geldi benim de 1 sene doldu ama hala yok sen de anlatsana hangi tedavi yöntemi falan onun dışındaki özelliklerini biliyorum

canm sendemi pkossun?
vallahi bende pkosla ilgili tedaviler var glukofen kullanıyorum yumurtalıklarımı güçlendirmek için ve de duphaston kullanıyorum adetim düzene girdi böylece...bir de gün aşırı gün aşırı:9::9::9::9:

canım pcos..polikistik over yani yumurtalıklarda birden fazla kist olması ama alınacak kadar büyük degil ve de yumurtlamayı geciktiriyor..yani bir tür soyu tükenecesi bir sorun:5::5::5:

canm sendemi pkossun?
vallahi bende pkosla ilgili tedaviler var glukofen kullanıyorum yumurtalıklarımı güçlendirmek için ve de duphaston kullanıyorum adetim düzene girdi böylece...bir de gün aşırı gün aşırı:9::9::9::9:
bebegım pkos cok yaygın bırsey .. ama olanlar hamıle kalıyor dimi sadece kistler varkıstten kaynaklı yumurtlama gecıkıyor

merhaba kızlarr bugün alışverişe gittim belki çook yorulduğumdan kasıklarımda ve karnımda değişik sancılar hissettim adet sancısı gibi... umarım adetim değildir,gelen ''beklenendir!!!''

kızlar ya bu psıkolojık hamilelik durumu insanı cok pis kandırıyo,sonrası yıkım olabiliyo... ama yine de umut işte... yine umutlndım bu ay... Allahtan hayırlısı...
ahh canımmm allah gönlünün umudunu versin sana:50::50::50:
İnsallah psıkolojik olmas bu ay..Ve tabiki hayırlısı ile hamiş haberini alırıs:16::16::16:
rica ederim canım seninde mi işine yaradı :1: hoşbulduk canım

hahahhaah ne benmde mi işime yaradı tatlım:9::9::9:
benm hiç bir seyden haberim yok valla ii aksamlar demişsinya ondan teşekkür ettim..
hahahah

canm sendemi pkossun?

ben de pcosummm .. Allah daha büyüğünden korusun... pcosla savaşıcaz inşallah...

İnsallah psıkolojik olmas bu ay..Ve tabiki hayırlısı ile hamiş haberini alırıs:16::16::16:

benm hiç bir seyden haberim yok valla ii aksamlar demişsinya ondan teşekkür ettim..
hahahah

amiinnnnnnnnnnnnnnn... hepimiz için inşallahhhh....

bebegım pkos cok yaygın bırsey .. ama olanlar hamıle kalıyor dimi sadece kistler varkıstten kaynaklı yumurtlama gecıkıyor

evet canım artık daha da yaygın..eskıden 10kadından birinde varen gün gectikçe 10kadından 3 4üne kadar cıkmıs:5::5:
tedavimi oluyorum ben Allah kerim

peki hala ne düşünüyorsun benm için..içinden geleni sölemedin:14::14::14:

hahahah

sanırım pot kırmaya başlıyorum :52: elif sussssssssss:37:

ayyy kaderdaşımmm:2::2::2: evet savasacagız bu pcoslaa:14::14:
peki tedavi oluyormusun? sen neler kullanıyorsun?

hayır canım tedavi olmuyorum henüz.. evlenmeden önce 4 yıl kadar yasmin kullndım 8 aylık evliyim ve 3 aydır bebek düşünüyorum doktor tedavi vermedi kendiliğinden olabilir dedi ama ben beklemek istemiyorum bu ay tekrar gidip yumurta takibi falan istiycem eşim de test yaptırcak bakalım adett zamanı gitmeyi düşünüyorum..

Son düzenleme:
selamlar herkeze
hosgeldın canım nasıl gdııyo hamişlikk

evet canım artık daha da yaygın..eskıden 10kadından birinde varen gün gectikçe 10kadından 3 4üne kadar cıkmıs:5::5:
tedavimi oluyorum ben Allah kerim

peki hala ne düşünüyorsun benm için..içinden geleni sölemedin:14::14::14:
hamile kalacaksın ama bence hemen değil . sabırlı olam gerekiyor bence ama 2012 de hamiş kalıcan bence :1:

sanırım pot kırmaya başlıyorum :52: elif sussssssssss:37:
kız faceye baksana bi acilll

Back