zeyneeeeepeppp ilk bes dakikada cıktı cok hafifti gittikçe belirginleştiiiiiiii cıldırcammmm inanmak istiyorummm
bebegım tebrıkler hamılesın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zeyneeeeepeppp ilk bes dakikada cıktı cok hafifti gittikçe belirginleştiiiiiiii cıldırcammmm inanmak istiyorummm
ay canım pozitif bu yaaatebrikler yarın bide ilk idrarınla yap bakalımkızlarrrrr test yaptım adetime 3 gün var bu nedir lütfen yardımmmm
eger ıdrarda cıktıysa kanda kesın cıkar bebegım ben adetıme bes gun kala yaptım senınkı gıbı cıktım bak sımdı 15 haftalık hamıleyımzeynepcim yaaa kan testi için erkenmiii çok meraklanıyorummmm sevinemiyorum bileeee ....
huhuuuuuuu herkeste bı mujdeyle geliyoooooooo huhuuuuay canım pozitif bu yaaatebrikler yarın bide ilk idrarınla yap bakalım
ay canım pozitif bu yaaatebrikler yarın bide ilk idrarınla yap bakalım
ewet yaa ne güzel darısı başıma artıkeger ıdrarda cıktıysa kanda kesın cıkar bebegım ben adetıme bes gun kala yaptım senınkı gıbı cıktım bak sımdı 15 haftalık hamıleyım
huhuuuuuuu herkeste bı mujdeyle geliyoooooooo huhuuuu
canım zeynebin dediği gibi idararında çıktıysa kanda kesin çıkar istersen hemen git kan ver ayyy çokk sevindimteşekür ederim umarımmm öyledirrr.....yarın tekrarlıycammm....
yarın ıdrar testi yaptırıcana kan testı yaptırteşekür ederim umarımmm öyledirrr.....yarın tekrarlıycammm....
amın bebegım amınnnewet yaa ne güzel darısı başıma artık
tecrube konusuyor sekerımm :) dermişim Rabbım hayırlısını versıncanım zeynebin dediği gibi idararında çıktıysa kanda kesin çıkar istersen hemen git kan ver ayyy çokk sevindim
ayy tatlımm çokk sevindimm maşşllhhh her şey ne güzell bu topikten listeden hamiş olmayan kalmsın inşllhh..kızlarrrrr test yaptım adetime 3 gün var bu nedir lütfen yardımmmm
hıımm cnm benm koyarım neden koymm seni listeye cnm benmlısteye koyduğun için tsk ederim seyda..
kac zamandır ugrasıyosun ve kac senelık evlısın doktora gıttın mı ;? bunları kısaca bana ozet gecersen sevınırım :
ewet yaa ne güzel darısı başıma artık
ayy tatlımm çokk sevindimm maşşllhhh her şey ne güzell bu topikten listeden hamiş olmayan kalmsın inşllhh..
hıımm cnm benm koyarım neden koymm seni listeye cnm benm
hııımm şimdi ben 6 şubat 2010 yılında evlndim bik ç gn sonra 2 yıl btcekk..evlendimden beri korunmuyorum..ve 2. ayı dokrota gttim polistik over sendromm vrdı bir sürü doktora ggtimmtam rahim filmi çekilcek kaçtım işte ben..4 doktor değiştirdim iğneler ilaçlar ooo birsürü yol işte...en son çeklim demek tüpler tıklı dedim dayım çektrmedi bi doktora gtti doktor beni ii motive ettii eşimde sperm testi istedi eşimde sorun yok banda adet ol gel dedi sonra 30 eylülde adet oldum 3 ekimde gittim baktı ilaç verdi bana serophone diye ilç verdi yumurtalıkları uyrmak geliştirmak için..5. günü başladım 10 gün sonra gel dedi gttim tamm dedi gün aşırı ilşki dedi 10 gün sonra yine gel gttim doktor çatlmış dedi...adet geçikirse gel test yaplımadet olursan 3. günü gel dedi...ben 30 ekimde adet olmm gerkiyodu herkese 9 kasım dedim kimse sormasın diye...sonra 9 da test aldım silik çıktı 10 kasımda sabh yaptım çift çizgi ama koyu çıktı..11 kasımda kan tahlili yaptık 536.89 çıktı ama kese gözükmedi haftaya gel keseyi görelim dedi..22 kasım saat 4 te randevum vrdı ama sabh kahverengi leke geldi doktoru aradım ilçını iç gel dedi gttim bi baktım düşük yapmışım..sonra kürtaja gerek kalmadan ben düşürdüm işte..sonra baktık değerler sıfırlanmışş..öle..sonra 30 aralıkta bida adet oldum 17 ocakta temizlendimm..şimdi doktor bana marta kadr gelme dedi hamilede kalsan adet olsanda gelme vücut toprlansın dedi..öle yanii kuzucumm
tatlım tebrik edrimm çokk sevndimm kzuzum yarın sabah ta yap bakmaç karnına akşam asitli bişerde içme hatta sen öğleden sonra gt kan tahlili yap
e canım dr.hamile kalsan da neden gelme dediki bi de rahim filminden neden vazgeçmiştin ben de düşünmeye başladım çektirsem mi diyorum ama diğer dr.gerek yok falan demişti bakalım yeni dr.ister belkiayy tatlımm çokk sevindimm maşşllhhh her şey ne güzell bu topikten listeden hamiş olmayan kalmsın inşllhh..
hııımm şimdi ben 6 şubat 2010 yılında evlndim bik ç gn sonra 2 yıl btcekk..evlendimden beri korunmuyorum..ve 2. ayı dokrota gttim polistik over sendromm vrdı bir sürü doktora ggtimmtam rahim filmi çekilcek kaçtım işte ben..4 doktor değiştirdim iğneler ilaçlar ooo birsürü yol işte...en son çeklim demek tüpler tıklı dedim dayım çektrmedi bi doktora gtti doktor beni ii motive ettii eşimde sperm testi istedi eşimde sorun yok banda adet ol gel dedi sonra 30 eylülde adet oldum 3 ekimde gittim baktı ilaç verdi bana serophone diye ilç verdi yumurtalıkları uyrmak geliştirmak için..5. günü başladım 10 gün sonra gel dedi gttim tamm dedi gün aşırı ilşki dedi 10 gün sonra yine gel gttim doktor çatlmış dedi...adet geçikirse gel test yaplımadet olursan 3. günü gel dedi...ben 30 ekimde adet olmm gerkiyodu herkese 9 kasım dedim kimse sormasın diye...sonra 9 da test aldım silik çıktı 10 kasımda sabh yaptım çift çizgi ama koyu çıktı..11 kasımda kan tahlili yaptık 536.89 çıktı ama kese gözükmedi haftaya gel keseyi görelim dedi..22 kasım saat 4 te randevum vrdı ama sabh kahverengi leke geldi doktoru aradım ilçını iç gel dedi gttim bi baktım düşük yapmışım..sonra kürtaja gerek kalmadan ben düşürdüm işte..sonra baktık değerler sıfırlanmışş..öle..sonra 30 aralıkta bida adet oldum 17 ocakta temizlendimm..şimdi doktor bana marta kadr gelme dedi hamilede kalsan adet olsanda gelme vücut toprlansın dedi..öle yanii kuzucumm
tatlım tebrik edrimm çokk sevndimm kzuzum yarın sabah ta yap bakmaç karnına akşam asitli bişerde içme hatta sen öğleden sonra gt kan tahlili yap
canım çok tebrik ederim. inan hamilesin bu arada herkeze günaydınnnnn
inşallah canım ayy bu topik gerçekten sihirli sanırım gelen hamile kalıyorrrrdarısı başına canımmmmmmm.................
ayy tatlımm çokk sevindimm maşşllhhh her şey ne güzell bu topikten listeden hamiş olmayan kalmsın inşllhh..
ayy evet canım ya neden hamile kalsanda gelme dedi bende anlam veremedim valla. benim doktorum okadar tembih ettiki hamile kalmıyayım diye nerdeyse dövecekti bizi. sakın hamile kalma filan dedi hemde 3 5 defa. kalırsanda hemen gel dedi. seninki niye böyle demiş anlam veremedim valla:44:e canım dr.hamile kalsan da neden gelme dediki bi de rahim filminden neden vazgeçmiştin ben de düşünmeye başladım çektirsem mi diyorum ama diğer dr.gerek yok falan demişti bakalım yeni dr.ister belki