müneccimlik değilde 6.his diyelim biz ona dimi canım zaten gerisini herkes biliyo aklın yolu bir yaniDün demiştim ya..
Nasıl topik bu böyle diye..
Bak.. Müneccimi bile var..
Kaptırma kendini söylenenlere..
Kim bilebilir ki yarın neler olabileceğini..
Sabır ve dua...
İşin sırrı burada...
Dün demiştim ya..
Nasıl topik bu böyle diye..
Bak.. Müneccimi bile var..
Kaptırma kendini söylenenlere..
Kim bilebilir ki yarın neler olabileceğini..
Sabır ve dua...
İşin sırrı burada...
Ben kaçıyorum kızlar, hepinizi öpüyorum, hayırlı geceleeerrrrrrrr...
ii geceler yeni hamişşşşş...hani böle yeni gelin gibi
bende önceki sayfada sana artık hadi uyu demiştim..msjını görünce sevindim
iyi geceler herkese,hepimiz umutla uyuyalım pozitif düşünelim bakın hersey nasıl yoluna girecek inanalım bunaaa..... huzurlu uykular..
selammm kızlarrr ben geldımmmmm
yavru kusum nerelerdesn sen yaffffff...hep yatmaya gelıon ama
kıs sen kanada da falan mı yasıon...hani 8 saat fark olan ülke..
millet yatıo sen gelıon hahhahaha
yok be kusum ıstanbuldayım da anca vakıt buluyorum ıs guc mısafır derken bu saatı buluyo
nilüferrr nilüferrr sen neden konusmuyosun hiç tatlımmm:2::2::2::2:
tatlımm beyaz galann işleri vardı diye bilom ee bide bu topik o topik drken kız yoruluyodurrbeyazgala gelirdi önceden dimi buraya da? buaralar hiç göremıyorum die aklıma gelmişti bugün..
Ahhh çok sevindim yarencim..Allah ona sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip etsin..
Tebrik ettigimi iletirsin olur mu???
heyyy maşllhh cnm ne diim sana yaadaha var kuzum daha var .. ahh benım gıbı kışın ortasında karpuz ve can erıgı ıstersın sora kocan depresyona gırer
ayy meryem yanls anlamada ben bı konu hakkında yorum yapınca patt hemen cıkıyor ama hemen hemen her konudaben hamıle kaldım herkes ruyasında benım oglum oldugunu goruyor kocam oglum oglum dıyordu . annem babaannem buyukannem hepsı oglan dıyor . kızımm olacak dedım ben 3 gun sora hastaneye gıttım kız. ablamın ogluna 8 aya kadar kı dedıler oğlan dıye tutturdum . ATİLLA POLAT GELDİİ:)
lısteye koyduğun için tsk ederim seyda..tatlımm beyaz galann işleri vardı diye bilom ee bide bu topik o topik drken kız yoruluyodurr
heyyy maşllhh cnm ne diim sana yaa
şirinim sen bana da bi yorum yapsana...buı arada sen öbür tarfta listedesin ztnn istosan koyrım ama senide listeye bi sorimm öle koym dedim tatlımm
beyaz galam tebrik edrimm kzuzum benimm allh kucanda sağlıklı sihatli analı bablı büytsün inşlhh çok sevindim tatlımm
eger o sonuc ılk 10* dk ıcersınde cıktıysa bebegım hamılesın ama daha cok yenı . eger 15 dkdan sonra cıktıysa no babykızlarrrrr test yaptım adetime 3 gün var bu nedir lütfen yardımmmm
eger o sonuc ılk 10* dk ıcersınde cıktıysa bebegım hamılesın ama daha cok yenı . eger 15 dkdan sonra cıktıysa no babykacıncı dkda cıktı bebegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?