ayyy benm kocişte sen bir hamile kal..hurmayı bile bagdattan getiririm diyor
kıss kankişim sen şimdiden bir hamile alınganlıgına büründün
gelene gecene beni görmedn diyorsun
alıngan mı oldum acaba hımm olabilir belki galiba sanırsam:44::44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy benm kocişte sen bir hamile kal..hurmayı bile bagdattan getiririm diyor
kıss kankişim sen şimdiden bir hamile alınganlıgına büründün
gelene gecene beni görmedn diyorsun
kuzu ben bu ay dr a gittim yumurtlama takibi yapıldı dr bana yumurtan şu güne çatlayacak dedi tabi biz o günlerde boş durmadık hergün moduna girdik resmen snra zaten dr bana 10 gün snra gel demişti gittim progesteron prolaktin işte bi kaç test yaptı.sonuca göre yumurtan çatlamış dedi zaten dr a gittikten 10-12 gün snra hamile olduğumu öğrendim bence sende git ve yumurtlama takibi iste tatlım...
ayy meryem yanls anlamada ben bı konu hakkında yorum yapınca patt hemen cıkıyor ama hemen hemen her konuda ben hamıle kaldım herkes ruyasında benım oglum oldugunu goruyor kocam oglum oglum dıyordu . annem babaannem buyukannem hepsı oglan dıyor . kızımm olacak dedım ben 3 gun sora hastaneye gıttım kız. ablamın ogluna 8 aya kadar kı dedıler oğlan dıye tutturdum . ATİLLA POLAT GELDİİ:)
iyim hayatim. calisiyoruz iste nolsun..
yazdim canim.. bi kac sayfa önce olmali..
ben de yaptırmıştım canım yumurta takibi hatta çatlatma iğnesi falan da oldum(hatta sonra kızdım dr. ne biliyo daha ilk takipte yumurtamın çatlamıcağını da hemen iğne istedi)ama olmadı işte benim o ay hormon testleri de yapıldı hepsi gayet iyi çıktı sadece progesterona bakmadı tabi ozaman bu kadar bilgim yoktu yarın adetimin 21.günü ben dr.istemeden yaptırım diyorum testikuzu ben bu ay dr a gittim yumurtlama takibi yapıldı dr bana yumurtan şu güne çatlayacak dedi tabi biz o günlerde boş durmadık hergün moduna girdik resmen snra zaten dr bana 10 gün snra gel demişti gittim progesteron prolaktin işte bi kaç test yaptı.sonuca göre yumurtan çatlamış dedi zaten dr a gittikten 10-12 gün snra hamile olduğumu öğrendim bence sende git ve yumurtlama takibi iste tatlım...
arkadaşım çok çalıştı kızlar ama bebişimiz azmiğn zaferi
ama sen bana neden cevap yazmıyosun kiayy ne güselmiş kısss..korktum ama senden
sana biraz kendmden bahsedeyim..bakalım benmle ilgili neler gelecek aklına..
pampike de yaptırmıstım
26yasındayım 1.5yıllık evliyim..pkos um var..1.5yıldır hiç korunmadım:2::2:
hımm oglak burcuyum bide
tamam tatlım ekleriz senide canım benim sensiz olmaz zaten ay ne güzel burda arkadaş olduk dimii???
inşallah herkes çalışmalarının karşılığını alır tez zamanda...
ben de yaptırmıştım canım yumurta takibi hatta çatlatma iğnesi falan da oldum(hatta sonra kızdım dr. ne biliyo daha ilk takipte yumurtamın çatlamıcağını da hemen iğne istedi)ama olmadı işte benim o ay hormon testleri de yapıldı hepsi gayet iyi çıktı sadece progesterona bakmadı tabi ozaman bu kadar bilgim yoktu yarın adetimin 21.günü ben dr.istemeden yaptırım diyorum testi
ama sen bana neden cevap yazmıyosun ki
arkadaşlar merhaba
bende yeni katıldım sayılır 7 buçuk aylık evliyim korunmamamıza rağmen hamile kalamadım adetime 3 gün var arada başımda hafif bir dönme oluyo sağ kasığımda hafif bir ağrı var dayanamadım bugün test yaptım ve negatif çıktı eşim için spermiyogram yaptırmak istiyorum ben gittim doktor senin çocuğun olur dedi ama eşim gitmedi sizce ne yapmalıyım??
yardım ederseniz sevinirim.
kızlar vadi bitti ben kaçar öptum çoooook
rica ederim canım ne olacak umarım anlamıştır bu arada herkeze iyi akşamlarrrrelifzade merhaba cnm hoşgeldin çok teşekkur ederim bu arada
canım daha erken korkmak için ama için rahat edecekse eşinin gönlünü yapmaya çalış..birde ona bakınsın ama tamamen bir kontrol için en az 1 yıllık korunmasız ilişkiden sonra bakınmanız gerekıyor..bende 1.5 yıllık evliyim ama olmayınca olmuyorarkadaşlar merhaba
bende yeni katıldım sayılır 7 buçuk aylık evliyim korunmamamıza rağmen hamile kalamadım adetime 3 gün var arada başımda hafif bir dönme oluyo sağ kasığımda hafif bir ağrı var dayanamadım bugün test yaptım ve negatif çıktı eşim için spermiyogram yaptırmak istiyorum ben gittim doktor senin çocuğun olur dedi ama eşim gitmedi sizce ne yapmalıyım??
yardım ederseniz sevinirim.
rica ederim canım ne olacak umarım anlamıştır bu arada herkeze iyi akşamlarrrr