Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ay şimdi gördüm :122ardon canım e avatarımı beğenmedin ama nicime vuruldun dimi

canım benım pkosun acılımı ne bana kısaca yazar mısın lutfen

cnım benım eşine sakın baskı yapma ben ılk basta olmadıgında baskı yaptım yaptım sora kocam benle bırlıkte olmuyordu

merhaba kızlarr bugün alışverişe gittim belki çook yorulduğumdan kasıklarımda ve karnımda değişik sancılar hissettim adet sancısı gibi... umarım adetim değildir,gelen ''beklenendir!!!''

kızlar ya bu psıkolojık hamilelik durumu insanı cok pis kandırıyo,sonrası yıkım olabiliyo... ama yine de umut işte... yine umutlndım bu ay... Allahtan hayırlısı...

rica ederim canım seninde mi işine yaradı hoşbulduk canım

canım benım pkosun acılımı ne bana kısaca yazar mısın lutfen
canım pcos..polikistik over yani yumurtalıklarda birden fazla kist olması ama alınacak kadar büyük degil ve de yumurtlamayı geciktiriyor..yani bir tür soyu tükenecesi bir sorun
ay inşallah canım benzer durumlardayız gibime geldi benim de 1 sene doldu ama hala yok sen de anlatsana hangi tedavi yöntemi falan onun dışındaki özelliklerini biliyorum

canm sendemi pkossun?
vallahi bende pkosla ilgili tedaviler var glukofen kullanıyorum yumurtalıklarımı güçlendirmek için ve de duphaston kullanıyorum adetim düzene girdi böylece...bir de gün aşırı gün aşırı

bebegım pkos cok yaygın bırsey .. ama olanlar hamıle kalıyor dimi sadece kistler varkıstten kaynaklı yumurtlama gecıkıyor

ahh canımmm allah gönlünün umudunu versin sana
İnsallah psıkolojik olmas bu ay..Ve tabiki hayırlısı ile hamiş haberini alırıs
rica ederim canım seninde mi işine yaradı hoşbulduk canım

hahahhaah ne benmde mi işime yaradı tatlım
benm hiç bir seyden haberim yok valla ii aksamlar demişsinya ondan teşekkür ettim..
hahahah

ben de pcosummm .. Allah daha büyüğünden korusun... pcosla savaşıcaz inşallah...

amiinnnnnnnnnnnnnnn... hepimiz için inşallahhhh....

bebegım pkos cok yaygın bırsey .. ama olanlar hamıle kalıyor dimi sadece kistler varkıstten kaynaklı yumurtlama gecıkıyor

evet canım artık daha da yaygın..eskıden 10kadından birinde varen gün gectikçe 10kadından 3 4üne kadar cıkmıs
tedavimi oluyorum ben Allah kerim

peki hala ne düşünüyorsun benm için..içinden geleni sölemedin

sanırım pot kırmaya başlıyorum elif sussssssssss

Son düzenleme:
selamlar herkeze
hosgeldın canım nasıl gdııyo hamişlikk

hamile kalacaksın ama bence hemen değil . sabırlı olam gerekiyor bence ama 2012 de hamiş kalıcan bence

sanırım pot kırmaya başlıyorum elif sussssssssss
kız faceye baksana bi acilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…