Meryem yok nedense bu gun çok sessızdı bende cebıne msj yolladım doğumgunu için ama onada cvb gelmedı bıraz yorgun ya uyudu sanırım ee moralıde bozuk malum cenaze evı ınsanı bunaltıyodoğumguu cocugu meryem nereye gıttın heyyyyyyyyyyyyyyyyy
Ee sen daha 34. Haftadasın neden dırek sezeryan demış doktorun anlamadım bı rahatsızlıgın fılanmı var yoksa ıstege baglı sezeryanmı olucan
Iyı geceler canım tatlı ruyalar
Ee nasıl oluyo o zaman serumu yazıyoda evdemı takıyon benım anlamadıgım serumu verıyo sen nasıl almıyon. Yanı doktor uygun gorduyse zaten senı yatırır sormaz bıle dırek hemşıre gelır damar yolunu bulur bunu çokda senın istegıne bırakmazlar. Hap degılkı bu receteye yazsın evde kullan:44:
Canim özel hastanede biraz pahalı oluyormuş benim doktor bana biraz uzak açıklık bı durum olmuştu devlet hastanesine gitmiştim oradaki doktor serum vermişti bunu doktoruna söyledim iyi yapmissin dedi tekrar seruma ihtiyac buldu istersen devlet hastanesinde taktir burada serum isleri biraz pahalı bizimde vaktimiz yoktu hastanede taktiririz dedim çıktık geldik evde serum var hemşire bir bayan var komşum gerek duyarsam evde taktiririm diye düşünüyorum
Canim özel hastanede biraz pahalı oluyormuş benim doktor bana biraz uzak açıklık bı durum olmuştu devlet hastanesine gitmiştim oradaki doktor serum vermişti bunu doktoruna söyledim iyi yapmissin dedi tekrar seruma ihtiyac buldu istersen devlet hastanesinde taktir burada serum isleri biraz pahalı bizimde vaktimiz yoktu hastanede taktiririz dedim çıktık geldik evde serum var hemşire bir bayan var komşum gerek duyarsam evde taktiririm diye düşünüyorum
Meryem yok nedense bu gun çok sessızdı bende cebıne msj yolladım doğumgunu için ama onada cvb gelmedı bıraz yorgun ya uyudu sanırım ee moralıde bozuk malum cenaze evı ınsanı bunaltıyo
Hee bıraz karışık bı durummuş ama olsunpekte anladıgım soylenemez ama onenmlı olan senın saglısın sonuçta en ıyınısını zaten bılırsın
cnm saglık ocagındanda gelıyolar takmaya
Değil aslında canim bebek iyi durumda beslenmedi saglıgı sadece kilo kaybımdan ve asiri bulanti kışlalarından dolayı serim takılmamı söyledi acillik bı durum olsaydı tabi beni dinlemez takarlardi ama serum geçici ben bilançolarımın geçeceği gunü bekliyorum Anım anımı tutmuyor bugün cok şükür uyutdun ara ara bulanti oldu ama dışarı çıkarmadım neyse kafan iyice karışmasın senin canim bebisin nasıl annesi cinsiyeti neydi
kızlar bende kacayım gecelerdır oturduk ablaml< gce kadar uyuyayım barı öptum cok
Benım oğlum olucak 8 haftalıkken bı oğlan bu dedı hala oğlan değişmedi hiçbebış ıyı çıkmak için ecele etmeye başladı. Şuan yıne kasılma sayıyorum
kızlar bende kacayım gecelerdır oturduk ablaml< gce kadar uyuyayım barı öptum cok
MasallAh masallAh Allah nazarlardankorusun eee vakti geliyo annesi kızma sabirsizlaniyo dunyayı belki de annesini görmek istiyor Rabbim kolay Hz Meryem gibi doğumlar etsin sana canim
Oyle canım vaktı geldı cıdden amınnnn rabbım cumlemıze kolay doğumlar nasıp etsın işallah
kızlar Allah aşkına bir bakın 2. çizgi varmı? yokmu?
Eki Görüntüle 586447
ben gordüüm vallahı hayırlı olsun inşaallah saglıkla kucanada alırsın
bu arada kac gun gectı canım ya da gectı mı
5 gün gecikti canım ağlıyorum şuan inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?