Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar Allah aşkına bir bakın 2. çizgi varmı? yokmu?
Eki Görüntüle 586447
slm kızlar ben hala adet olmdım yaa patlıcam artık pöfff
bugun test yaptım yıne hayal cızgılerımden bırı cıktı ama ben pek onemsemıyorum yarın doktora gıdıcem bakalım ne cıkarsa bahtımıza ogrenıp gelcez
şeydaamm sen ne yaptın kuzum yaa cok merak edıyorum inşallah yukselır degerın cnm yaaa
Bende gördüm valla tebrik ederim bebişin hayırlı olsun canim Rabbim tamamına erdirsin darısı tez zamanda seydamin dilberin fanaanin böceğimin ve diğer arkadaslarımızın basına olsun yeni yıl da yeni umutlarımız olur inşallah
teşekkür ederim canım yaa Allaha çok şükür dualarım kabul oldu inşallah diğer arkadaşlarında duaları kabul olur, isteyenlerin göbüşleri bebişlerle dolar
sağol canım çok teşekkür ederim Allah sana da bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı tüm isteyenlere
Ne zaman baksam kimse yok burda yahu kimse de özelden tebrik etmemiş beni üzüldüm...
kızlar Allah aşkına bir bakın 2. çizgi varmı? yokmu?
Eki Görüntüle 586447
slm kızlar ben hala adet olmdım yaa patlıcam artık pöfff
bugun test yaptım yıne hayal cızgılerımden bırı cıktı ama ben pek onemsemıyorum yarın doktora gıdıcem bakalım ne cıkarsa bahtımıza ogrenıp gelcez
şeydaamm sen ne yaptın kuzum yaa cok merak edıyorum inşallah yukselır degerın cnm yaaa
cnmmmm tatlım ınan cok sevındım ya rabbım kucagınada nasıp etsın ya ne guzel
amiiiinnn çok sağol tam emin olmak için yarın kan testi yaptırıcam canım
nerde buuu devlet nerdeebu millettt
kıslarr gelince azıcık muhebbet edek
Geldim geldim berrincim taa izmirlerden duydum sesini nasılsın canim
aaaaaaaaaaaaa
neresindesin izmirin bakıyımm bu arada hoş geldinn iiyiim sen nasılsın canım