• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yaa kızlar nerdesınız ben geldım kımse yok tekk basıma kaldım:24::24:
hee bu arada meryemcım d.gununmuydu senın dun songul ole yazmıs:16::16::16:

kızlar Allah aşkına bir bakın 2. çizgi varmı? yokmu?
Eki Görüntüle 586447

Bende gördüm valla tebrik ederim bebişin hayırlı olsun canim Rabbim tamamına erdirsin darısı tez zamanda seydamin dilberin fanaanin böceğimin ve diğer arkadaslarımızın basına olsun yeni yıl da yeni umutlarımız olur inşallah

slm kızlar ben hala adet olmdım yaa patlıcam artık pöfff:31::31::31::31:
bugun test yaptım yıne hayal cızgılerımden bırı cıktı ama ben pek onemsemıyorum yarın doktora gıdıcem bakalım ne cıkarsa bahtımıza ogrenıp gelcez:31::31::31:
şeydaamm sen ne yaptın kuzum yaa cok merak edıyorum inşallah yukselır degerın cnm yaaa:49::49:

Ve aleykum selam hakkında hayırlısı olsun guzel haberler verirsin inşallah

Allahım! Bizleri, imtihandan imtihana yorma Rabbim..
Değmeyende oyalama kalplerimizi..

Ya RAB.! SANA karşı olan mahcubiyetim bana yeter.
Başkasının önünde beni mahcup etme!
Beni SEN kaldır ki, kimseler düşürmesin.

Ey bizleri halden hale çeviren rabbimiz!
Bizim halimize en güzel hâle eriştir ve rızâna erdir.

Allah’ım Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle!

Duayı kabul eden, istemeyi veren, murat edince el açtıran, ancak sevdiği kuluna dua ettiren RABBİM.
Ellerimizi boş çevirme inşallah.

Bende gördüm valla tebrik ederim bebişin hayırlı olsun canim Rabbim tamamına erdirsin darısı tez zamanda seydamin dilberin fanaanin böceğimin ve diğer arkadaslarımızın basına olsun yeni yıl da yeni umutlarımız olur inşallah

teşekkür ederim canım yaa Allaha çok şükür dualarım kabul oldu inşallah diğer arkadaşlarında duaları kabul olur, isteyenlerin göbüşleri bebişlerle dolar

teşekkür ederim canım yaa Allaha çok şükür dualarım kabul oldu inşallah diğer arkadaşlarında duaları kabul olur, isteyenlerin göbüşleri bebişlerle dolar

Cok şükür Rabb'ime o duaları geri çevirmeye hata eder Rabbim herkesin dualarını kabul eylesin bundan sonra da mutluluklar sizi terk etmesin canim Rabbim her ikinize de saglık versin

sağol canım çok teşekkür ederim Allah sana da bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı tüm isteyenlere

En “HAYIRLI” Dua, “ALLAH”tan Korkan ve “TEMIZ” Bir Kalbe Sahip Birinin Yaptığı “DUADIR”
Rabbim kardeslerimiz için yaptığımız duaları kabul eyle çünkü günahsız agizla yapıyoruz

Yuvasız kuşa bile dal verip yuva kurduran Rabbim…
Hakkımızda en hayırlısı neyse bizlere de onu nasip eyle… Amin.

Ne zaman baksam kimse yok burda yahu :( kimse de özelden tebrik etmemiş beni üzüldüm...

ah oflum kac defa özelden yazmayı denedım
ama kutrun hep doluydu olmadı dedım yazdıgı yerlerden okur bboşaly dıye yazdım
oralardan tebrık ettım 2 3 kere ama yok cıx dönmedın bana
bende sana kustum hafıften heryere yazdın bı buraya yazmadın
benı topik topik dolaştırdın

slm kızlar ben hala adet olmdım yaa patlıcam artık pöfff:31::31::31::31:
bugun test yaptım yıne hayal cızgılerımden bırı cıktı ama ben pek onemsemıyorum yarın doktora gıdıcem bakalım ne cıkarsa bahtımıza ogrenıp gelcez:31::31::31:
şeydaamm sen ne yaptın kuzum yaa cok merak edıyorum inşallah yukselır degerın cnm yaaa:49::49:

kızz belkım gebesın sonucu yaz he mutlka

[QUOATE=yaren2007;27941689]ah oflum kac defa özelden yazmayı denedım
ama kutrun hep doluydu olmadı dedım yazdıgı yerlerden okur bboşaly dıye yazdım
oralardan tebrık ettım 2 3 kere ama yok cıx dönmedın bana
bende sana kustum hafıften heryere yazdın bı buraya yazmadın
benı topik topik dolaştırdın[/QUOTE]

HAyirli aksamlar nasılsın songulcum valla meleğimiz olacak topiğinde ben tebrik ettim oflumu :1::1::1:

Back