• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Ee sen daha 34. Haftadasın neden dırek sezeryan demış doktorun anlamadım bı rahatsızlıgın fılanmı var yoksa ıstege baglı sezeryanmı olucan

Iyı geceler canım tatlı ruyalar

Ee nasıl oluyo o zaman serumu yazıyoda evdemı takıyon benım anlamadıgım serumu verıyo sen nasıl almıyon. Yanı doktor uygun gorduyse zaten senı yatırır sormaz bıle dırek hemşıre gelır damar yolunu bulur bunu çokda senın istegıne bırakmazlar. Hap degılkı bu receteye yazsın evde kullan:44:

Canim özel hastanede biraz pahalı oluyormuş benim doktor bana biraz uzak açıklık bı durum olmuştu devlet hastanesine gitmiştim oradaki doktor serum vermişti bunu doktoruna söyledim iyi yapmissin dedi tekrar seruma ihtiyac buldu istersen devlet hastanesinde taktir burada serum isleri biraz pahalı bizimde vaktimiz yoktu hastanede taktiririz dedim çıktık geldik evde serum var hemşire bir bayan var komşum gerek duyarsam evde taktiririm diye düşünüyorum

Canim özel hastanede biraz pahalı oluyormuş benim doktor bana biraz uzak açıklık bı durum olmuştu devlet hastanesine gitmiştim oradaki doktor serum vermişti bunu doktoruna söyledim iyi yapmissin dedi tekrar seruma ihtiyac buldu istersen devlet hastanesinde taktir burada serum isleri biraz pahalı bizimde vaktimiz yoktu hastanede taktiririz dedim çıktık geldik evde serum var hemşire bir bayan var komşum gerek duyarsam evde taktiririm diye düşünüyorum

cnm saglık ocagındanda gelıyolar takmaya

Hee bıraz karışık bı durummuş ama olsun :1: pekte anladıgım soylenemez :1: ama onenmlı olan senın saglısın sonuçta en ıyınısını zaten bılırsın

Hee bıraz karışık bı durummuş ama olsun :1: pekte anladıgım soylenemez :1: ama onenmlı olan senın saglısın sonuçta en ıyınısını zaten bılırsın

Değil aslında canim bebek iyi durumda beslenmedi saglıgı sadece kilo kaybımdan ve asiri bulanti kışlalarından dolayı serim takılmamı söyledi acillik bı durum olsaydı tabi beni dinlemez takarlardi ama serum geçici ben bilançolarımın geçeceği gunü bekliyorum Anım anımı tutmuyor bugün cok şükür uyutdun ara ara bulanti oldu ama dışarı çıkarmadım neyse kafan iyice karışmasın senin canim bebisin nasıl annesi cinsiyeti neydi

Değil aslında canim bebek iyi durumda beslenmedi saglıgı sadece kilo kaybımdan ve asiri bulanti kışlalarından dolayı serim takılmamı söyledi acillik bı durum olsaydı tabi beni dinlemez takarlardi ama serum geçici ben bilançolarımın geçeceği gunü bekliyorum Anım anımı tutmuyor bugün cok şükür uyutdun ara ara bulanti oldu ama dışarı çıkarmadım neyse kafan iyice karışmasın senin canim bebisin nasıl annesi cinsiyeti neydi

Benım oğlum olucak 8 haftalıkken bı oğlan bu dedı hala oğlan değişmedi hiç:1:bebış ıyı çıkmak için ecele etmeye başladı. Şuan yıne kasılma sayıyorum :1:

Benım oğlum olucak 8 haftalıkken bı oğlan bu dedı hala oğlan değişmedi hiç:1:bebış ıyı çıkmak için ecele etmeye başladı. Şuan yıne kasılma sayıyorum :1:

MasallAh masallAh Allah nazarlardan :nazar::nazar: korusun eee vakti geliyo annesi kızma sabirsizlaniyo dunyayı belki de annesini görmek istiyor Rabbim kolay Hz Meryem gibi doğumlar etsin sana canim

MasallAh masallAh Allah nazarlardan :nazar::nazar: korusun eee vakti geliyo annesi kızma sabirsizlaniyo dunyayı belki de annesini görmek istiyor Rabbim kolay Hz Meryem gibi doğumlar etsin sana canim

Oyle canım vaktı geldı cıdden amınnnn rabbım cumlemıze kolay doğumlar nasıp etsın işallah

Oyle canım vaktı geldı cıdden amınnnn rabbım cumlemıze kolay doğumlar nasıp etsın işallah

Amin inşallah Rabbim cumLemize hayırlı doğumlar nasip etsin bebeği olmayanlara da hayırlı evlatlar versin Rabbim başbaşa kaldık canim

Duayı iyilerden istemelisin.
Kötülerin duası kabul olmaz.

Kabul edilen dua toprağa konulan tohum gibidir.
Üstü örtülür, bir zaman sonra kimyası değişir, sonra gizlilikte kökleri kalarak kendini gösterir, faydasını sana sunar.

**************************************************** *
Ağlamak için gönlün yumuşak olması lazım.
Taş kalpli ağlamaz.

İnsan neden ağlar:
Üzüntüden,

Acıdan,
Sevinçten,

Pişmanlıktan, ağlar.
Ağlayan kişi gözyaşı döker.

Sızlanır.
Yakınır.

Üzülür.

Can sıkıcı bir şeyle karşılaştığın zaman şikâyet, suçlama, saldırma, hakaret, küfür, yerine gözyaşı döküyorsan iyi yoldasın.

Başkalarının acılarından etkilenerek, bunları gidermeye yönelen duygun, eğilimin varsa iyi yoldasın.

Acıyı baylaştığın gibi sevinci de paylaşıyor ve sevinçle yaşıyorsan iyi yoldasın.

*Yaptığını tekrar düşünüp kendi yanlışını bulup hatanın farkına varıyor ve düzeltmeye çalışıyorsan iyi yoldasın.

*Kaybettiğin zamana, etkili olduğun zaman hareket etmediğini anlayıp pişman oluyorsan iyi yoldasın.

Durumun farkına varan, sonuçlarını kestiren, anlayışıyla değerlendiren ağlar.

Ağlamak diyoruz ama bu sesle ağlamak olarak anlama.
Bu ağlayış sessiz gözyaşı dökmektir.

Kıymetli olan budur.
Hislendiğin zaman özünden su gelip yanaklarından akmasıdır.

slm kızlar ben hala adet olmdım yaa patlıcam artık pöfff:31::31::31::31:
bugun test yaptım yıne hayal cızgılerımden bırı cıktı ama ben pek onemsemıyorum yarın doktora gıdıcem bakalım ne cıkarsa bahtımıza ogrenıp gelcez:31::31::31:
şeydaamm sen ne yaptın kuzum yaa cok merak edıyorum inşallah yukselır degerın cnm yaaa:49::49:

Back