kızlarrrrrr nasılsınız bakalım
Allah iyiliğini versin songulum ya bu arada ranana değil Mesude inşallah pipoyu takmazsa tekrardan tabi canim hayırlısı herseyin benim için hiç farketmez verene cok sukur
kızlarrrrrr nasılsınız bakalım
ıyı ttalım sen nasılsın bebış nasıl
evet hemde cok soguduu bende iyiyim canım saoll
hoş geldinn sen nasılsın nasıl gidior hamişlikk
cook tesekkur ederim canim INSALLAH katilirim araniza hadi tutun kolumdan cekin yaniniza
iyiyiz canim sen nasilsin`???
bende iyiyim canım az kaldı bekliyoruz işte
iyi çok şükür bebişte canım yasana ne sorucam şimdi normalde bu haftalarda artık daha az hareket hissedilmesi gerekiyormuş bebişte ama benimki tam tersi hiç durmuyo kıpır kıpıranlamadım valla
hoşbulduk canım iyi gidiyor çok şükür artık yavaş yavaş zorlanmalarım başladı uykuda dönemiyorum falan napcaz bakalım
yok cnm benım daha senın haftan ıcın erken cnm
aksıne guclendıkce dahada hıssedılıyo hareketlerı
bıde herkeste farklı olabılır maşalla bebışe
Aa ne serumu verıyo anlamadım ben
şimdi bana söyleyin bakalım aranızda daha önce yada tanıdıklarında spinal anestesi ile sezeryan olan var mı doktorum bana spinal yapalım dedi ama kararsızım ben açıkcası
bende bunu anlamıyorum erken den söyluyolar sonra farklı cıkıyo sınır durum
benım dr um 11 haftada anladı ama 16.haftada söyledı cıx at o dr u kenarı
tatlım en ıyı örnek nesrın o sna detaylı bılgı verır
yanı acı degılde dokunmaları hıssedıyomussun
bıde tepden falan bastırdıklerında o bölge uyuşmedıgı ıcın hıssetmış cok nefessız kalmış nefesı kesılmış
bıde kusmuş
hımmm anladım kuzum tamam panik yok o zaman
Ee sen daha 34. Haftadasın neden dırek sezeryan demış doktorun anlamadım bı rahatsızlıgın fılanmı var yoksa ıstege baglı sezeryanmı olucanşimdi bana söyleyin bakalım aranızda daha önce yada tanıdıklarında spinal anestesi ile sezeryan olan var mı doktorum bana spinal yapalım dedi ama kararsızım ben açıkcası
Iyı geceler canım tatlı ruyalarherkese hayırlı geceler kıslarr ben yatımm
3 Haftada 3 kilo vermişim kiloma baktı yiyemiyorum bulantilarim yüzünden birde kusuyorum vitamin de kullanamıyorum o yüzden verdi 1 ay önce iki tane daha vermişti haksızlıktan ayakta duramiyordum asiri bulanti ve kuşamlara serumla tedavi uyguluyorlar canim
hımmmm anladım canım tepeden niye bastırıyorlar ki anlamadım şimdi olmazsa epidural yaptırırım bende napalım yada yarın nesrini bi arayımda sorayım o zaman ben en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?