• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar Allah aşkına bir bakın 2. çizgi varmı? yokmu?
Eki Görüntüle 586447
Tebrık ederım canım bende gordum çizgıyı rabbım kucagına almayıda nasıp etsın işallah

Ne zaman baksam kimse yok burda yahu :( kimse de özelden tebrik etmemiş beni üzüldüm...

Aaa olurmu canım yaa senın adını hep andım hatta bu aralar kendıme ıkıncı oflu dıyom bnımkınınde gelmeye pk nıyetı yok. Ama ınankı sağlıklı bı şekılde kucagına aldıgını duyunca çok sevındım. Ama ozelden yazmak hıç aklıma geldı lutfn yanlış anlama.

Tebrık ederım canım bende gordum çizgıyı rabbım kucagına almayıda nasıp etsın işallah

Aaa olurmu canım yaa senın adını hep andım hatta bu aralar kendıme ıkıncı oflu dıyom bnımkınınde gelmeye pk nıyetı yok. Ama ınankı sağlıklı bı şekılde kucagına aldıgını duyunca çok sevındım. Ama ozelden yazmak hıç aklıma geldı lutfn yanlış anlama.
Hosgeldin elifim nasılsın

elifzadecik dogum ne zaman fistik????

canım bende bozyakada yımm sen izmirli diilmisin ne zaman geldin
bana uzaksınn baya

Aslen gumushane'liyim izmire 7 yıl oldu tasinali ama gelip gidiyordum hatta iki yıl burda okudum bütün ailem burda bizim taşınma işlemi biraz değişik oldu evet ya uzanmış Karşıyaka'ya uzak mısın peki en yakın neresi sana

kıslarrrrrr hoş geldinizzzzzzzzzzz nasılsınızzz

hb canim yaa ne olsun her zamanki gibi seyler.. biraz fazla yedim yonara da pisman oldum hazmetmeyi bekliyorum :17::17:

Inankı bende bılmıyom artık :1:son 10 gunum işte şu 10 içinde gelmezse gunu dolunca alıcak bebegı
Sen nasılsın goruşmeyelı

ayy hadi bakalim cnaim hayirlisi olsun, gec olsun da güc olmasin... minnos yerini seviyo galiba :9::9::9:

ben de napiimm iste, calisiyodum yilbasi tatiline girdik, okullar felan hep tatil... evdeyim tadini cikariyom.. temizlik ypaioym yani öyle cikiyo tadi :9::9::9: yoruldum bugün de size bi bakayim dedim...

Aslen gumushane'liyim izmire 7 yıl oldu tasinali ama gelip gidiyordum hatta iki yıl burda okudum bütün ailem burda bizim taşınma işlemi biraz değişik oldu evet ya uzanmış Karşıyaka'ya uzak mısın peki en yakın neresi sana

canım bana konak en yakını ama bilirim her yerii
dogma büyüme buralı oluncaa
akrabalrinda burda cok güsel o zaman yabançılık cekmessin

hb canim yaa ne olsun her zamanki gibi seyler.. biraz fazla yedim yonara da pisman oldum hazmetmeyi bekliyorum :17::17:

ohh afiet olsun tatlımm bak sakız cigne biras insanı rahatlatıyor

kizlar yaa aklima gelmisken size bi sorum olcakti... siz hic rahim düzelttirme diye bisey duydunuz mu??? inair misiniz, tüp bebek bile tutmayan bi bayan, burdan memleketine gitti, doguda bir yer... iste ters rahimmi ebe demiski snein böyle olmaz zaten rahim bükülmüs vs vs.. iste biseyler yapmis düzeltmis eliyle felan, hirt diye ses felan da gelmis... inanmicaksiniz belki ama kadin hamile :nazar::nazar::nazar::nazar:

yaa benim de ters rahim, acaba böyle bir sey zamani gelince yaptirsam mi ki??? yaa sonucta daha beter olmasi var ama bu yapan ebenin elinden hamile kalan da cok olmus, oldugu yerde cok tanbinmis biriymis... bilemiyorum yaaa fikirlerinize ihtiyacim var :50::50::50:

canım bana konak en yakını ama bilirim her yerii
dogma büyüme buralı oluncaa
akrabalrinda burda cok güsel o zaman yabançılık cekmessin

ohh afiet olsun tatlımm bak sakız cigne biras insanı rahatlatıyor

inanmiyorum yaaaa, evdeki son sakiz paketini de kocama verdim arabaya götür evde kimse cignemiyo diye yaaa durdu kac gündür orda öylece, tam ise yarayacakken benim yaptigim da is yani :9::9::9::9::9:

Back