- 2 Ocak 2012
- 9.907
- 393
- 413
cnm hıkayenı anlatsana umut olsun herkese
ben cift cizgiyi göremedim sizler nasıl gördünüz inş hamiledir arkadas daa ben göremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm hıkayenı anlatsana umut olsun herkese
Hosbulduk canim iyiyim cok şükür Aliağa sende mı izmirdesin yoksa
Tebrık ederım canım bende gordum çizgıyı rabbım kucagına almayıda nasıp etsın işallahkızlar Allah aşkına bir bakın 2. çizgi varmı? yokmu?
Eki Görüntüle 586447
Ne zaman baksam kimse yok burda yahu kimse de özelden tebrik etmemiş beni üzüldüm...
Hosgeldin elifim nasılsınTebrık ederım canım bende gordum çizgıyı rabbım kucagına almayıda nasıp etsın işallah
Aaa olurmu canım yaa senın adını hep andım hatta bu aralar kendıme ıkıncı oflu dıyom bnımkınınde gelmeye pk nıyetı yok. Ama ınankı sağlıklı bı şekılde kucagına aldıgını duyunca çok sevındım. Ama ozelden yazmak hıç aklıma geldı lutfn yanlış anlama.
evet canım izmirdeyimm ve izmirliyimm
Ooo sen neresindesin peki
Tebrık ederım canım bende gordum çizgıyı rabbım kucagına almayıda nasıp etsın işallah
Aaa olurmu canım yaa senın adını hep andım hatta bu aralar kendıme ıkıncı oflu dıyom bnımkınınde gelmeye pk nıyetı yok. Ama ınankı sağlıklı bı şekılde kucagına aldıgını duyunca çok sevındım. Ama ozelden yazmak hıç aklıma geldı lutfn yanlış anlama.
Hosgeldin elifim nasılsın
elifzadecik dogum ne zaman fistik????
canım bende bozyakada yımm sen izmirli diilmisin ne zaman geldin
bana uzaksınn baya
elifzadecik dogum ne zaman fistik????
Iyıyım allaha şukur sen nasılsın
Iyıyım allaha şukur sen nasılsın
kıslarrrrrr hoş geldinizzzzzzzzzzz nasılsınızzz
Inankı bende bılmıyom artık son 10 gunum işte şu 10 içinde gelmezse gunu dolunca alıcak bebegı
Sen nasılsın goruşmeyelı
selam hanimlarrr nasilsinizz bakimm:)
Aslen gumushane'liyim izmire 7 yıl oldu tasinali ama gelip gidiyordum hatta iki yıl burda okudum bütün ailem burda bizim taşınma işlemi biraz değişik oldu evet ya uzanmış Karşıyaka'ya uzak mısın peki en yakın neresi sana
hb canim yaa ne olsun her zamanki gibi seyler.. biraz fazla yedim yonara da pisman oldum hazmetmeyi bekliyorum
canım bana konak en yakını ama bilirim her yerii
dogma büyüme buralı oluncaa
akrabalrinda burda cok güsel o zaman yabançılık cekmessin
ohh afiet olsun tatlımm bak sakız cigne biras insanı rahatlatıyor