• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Allah iyiliğini versin songulum ya bu arada ranana değil Mesude inşallah pipoyu takmazsa tekrardan tabi canim hayırlısı herseyin benim için hiç farketmez verene cok sukur

bende bunu anlamıyorum erken den söyluyolar sonra farklı cıkıyo sınır durum
benım dr um 11 haftada anladı ama 16.haftada söyledı cıx at o dr u kenarı

ıyı ttalım sen nasılsın bebış nasıl

iyi çok şükür bebişte canım yasana ne sorucam şimdi normalde bu haftalarda artık daha az hareket hissedilmesi gerekiyormuş bebişte ama benimki tam tersi hiç durmuyo kıpır kıpır :16::16::16:anlamadım valla :16::16::16:
evet hemde cok soguduu bende iyiyim canım saoll

hoş geldinn sen nasılsın nasıl gidior hamişlikk

hoşbulduk canım iyi gidiyor çok şükür artık yavaş yavaş zorlanmalarım başladı uykuda dönemiyorum falan napcaz bakalım :16::16:

cnm kanakım doğumgunun kutlu tum dıleklerın kabul olsun bı dahakı yaşına yıne burada aa kucagında bebegınle gırmen dılegıyle.................

şimdi bana söyleyin bakalım aranızda daha önce yada tanıdıklarında spinal anestesi ile sezeryan olan var mı doktorum bana spinal yapalım dedi ama kararsızım ben açıkcası :16:

iyi çok şükür bebişte canım yasana ne sorucam şimdi normalde bu haftalarda artık daha az hareket hissedilmesi gerekiyormuş bebişte ama benimki tam tersi hiç durmuyo kıpır kıpır :16::16::16:anlamadım valla :16::16::16:

hoşbulduk canım iyi gidiyor çok şükür artık yavaş yavaş zorlanmalarım başladı uykuda dönemiyorum falan napcaz bakalım :16::16:

yok cnm benım daha senın haftan ıcın erken cnm
aksıne guclendıkce dahada hıssedılıyo hareketlerı
bıde herkeste farklı olabılır maşalla bebışe

Aa ne serumu verıyo anlamadım ben

3 Haftada 3 kilo vermişim kiloma baktı yiyemiyorum bulantilarim yüzünden birde kusuyorum vitamin de kullanamıyorum o yüzden verdi 1 ay önce iki tane daha vermişti haksızlıktan ayakta duramiyordum asiri bulanti ve kuşamlara serumla tedavi uyguluyorlar canim

şimdi bana söyleyin bakalım aranızda daha önce yada tanıdıklarında spinal anestesi ile sezeryan olan var mı doktorum bana spinal yapalım dedi ama kararsızım ben açıkcası :16:

tatlım en ıyı örnek nesrın o sna detaylı bılgı verır
yanı acı degılde dokunmaları hıssedıyomussun
bıde tepden falan bastırdıklerında o bölge uyuşmedıgı ıcın hıssetmış cok nefessız kalmış nefesı kesılmış
bıde kusmuş

bende bunu anlamıyorum erken den söyluyolar sonra farklı cıkıyo sınır durum
benım dr um 11 haftada anladı ama 16.haftada söyledı cıx at o dr u kenarı

Valla iki gün gittin unuttun bizi songulum balalım ya hayırlısı iki ayrı doktor da erkek demişti neyse hayırlısı olsun ben fazla erkek diye de kendimi alıştırmadım cok eğlendi etraftaki arkadaslardanda cinsiyet degisikligi olduğu için bana bakarsan kiz cocuğum olsun daha cok istiyordum

tatlım en ıyı örnek nesrın o sna detaylı bılgı verır
yanı acı degılde dokunmaları hıssedıyomussun
bıde tepden falan bastırdıklerında o bölge uyuşmedıgı ıcın hıssetmış cok nefessız kalmış nefesı kesılmış
bıde kusmuş

hımmmm anladım canım tepeden niye bastırıyorlar ki anlamadım şimdi olmazsa epidural yaptırırım bende napalım yada yarın nesrini bi arayımda sorayım o zaman ben en iyisi

Ee sen daha 34. Haftadasın neden dırek sezeryan demış doktorun anlamadım bı rahatsızlıgın fılanmı var yoksa ıstege baglı sezeryanmı olucan

herkese hayırlı geceler kıslarr ben yatımm:54::54::54::54:
Iyı geceler canım tatlı ruyalar

3 Haftada 3 kilo vermişim kiloma baktı yiyemiyorum bulantilarim yüzünden birde kusuyorum vitamin de kullanamıyorum o yüzden verdi 1 ay önce iki tane daha vermişti haksızlıktan ayakta duramiyordum asiri bulanti ve kuşamlara serumla tedavi uyguluyorlar canim

Ee nasıl oluyo o zaman serumu yazıyoda evdemı takıyon benım anlamadıgım serumu verıyo sen nasıl almıyon. Yanı doktor uygun gorduyse zaten senı yatırır sormaz bıle dırek hemşıre gelır damar yolunu bulur bunu çokda senın istegıne bırakmazlar. Hap degılkı bu receteye yazsın evde kullan:44:

hımmmm anladım canım tepeden niye bastırıyorlar ki anlamadım şimdi olmazsa epidural yaptırırım bende napalım yada yarın nesrini bi arayımda sorayım o zaman ben en iyisi

cnm epudural spınal kombıne yapıyolar genelde ondada durum degışmez ama nesrın daha detaylı bılgı verır sana

Back